- 19 Kasım 2020
- 22.182
- 48.370
- 548
Noldu kuzum neden hastanedsinGünaydın hastaneden selamlar herkese iyi pazartesiler⚘
etiket yapamıyorum bakmayanin kulağını çekerim
![]()
Eki Görüntüle 3513195
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kuzum neden hastanedsinGünaydın hastaneden selamlar herkese iyi pazartesiler⚘
![]()
Eki Görüntüle 3513195
Annemle babamı fiziğe getiriyorum sabah babamı öğle sonu annemi haftanın her günüNoldu kuzum neden hastanedsin
Sen nasılsın paremGünaydın hastaneden selamlar herkese iyi pazartesiler⚘
![]()
Eki Görüntüle 3513195
Durumları nasıl parem daha iyidirler inşallahAnnemle babamı fiziğe getiriyorum sabah babamı öğle sonu annemi haftanın her günü
Bu yüzden hastanedeyim kurbikim![]()
Daha iyiler şükür canım.bende iyiyim arada koşturuyorumDurumları nasıl parem daha iyidirler inşallah
Bende iyiyim canım çok şükür Allah daha iyi etsin inşallahDaha iyiler şükür canım.bende iyiyim arada koşturuyorum
Sen nasilsin⚘![]()
Amin kuzum.hep birlikte iyi olalimBende iyiyim canım çok şükür Allah daha iyi etsin inşallah
Hep iyi ol parem![]()
Aminn canımAmin kuzum.hep birlikte iyi olalim❤❤
![]()
Haha Ay bu bana çok tanıdık geldiMerhabaaa gelip sonra geldiğini unutup foruma gelmeyen bir coconatt bırakıyorum burayabu defa unutmamak dileği ile erkeslere iyi yakşamlar nassınız
![]()
Oy parem öyle hayırlı evlatsın ki. Rabbım senin de yüzünü güldürsün en ķısa zamanda. Allah razı olsun senden canım benimAnnemle babamı fiziğe getiriyorum sabah babamı öğle sonu annemi haftanın her günü
Bu yüzden hastanedeyim kurbikim![]()
Kopyaladın mı kız kendini ben olarakHaha Ay bu bana çok tanıdık geldiaynı bennnn
![]()
Oy parem öyle hayırlı evlatsın ki. Rabbım senin de yüzünü güldürsün en ķısa zamanda. Allah razı olsun senden canım benim
Anne babanın iki eli iki ayağından biri sensin kuzum.![]()
Bacım su sen nasılsın sende de bakem
İyidir yavrum ya öyle bi bakayım dedim kk ya sen napıyon nasılsınBacım su sen nasılsın sende de bakem![]()
Teşekkür ederim canımİyidir yavrum ya öyle bi bakayım dedim kk ya sen napıyon nasılsın![]()
Canım kurabiyem nasılsın senin bebis nasıl büyüdü demi