• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen🤣🤣
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahhahah bende diyorum bu kim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hoş bulduk. Bu sefer gitmicem kolay kolay geri 🤗 okudum, kapandı evet. Dikkat ettin mi,son zamanlarda yeni bir furya, "çocuğa kaliteli yaşam sunamazsan doğurma "😮 hani bakamassan maddi olarak vardı, şimdi bir çıta yükseltilmiş. İlerde biraZ daha mı yükselir acaba o çıta. Çocuğu koleje gönderemezsen doğurma 😮. Çocuk senede bir Paris'e gitmeli,bak gidemeyecekse doğurma 😮 çocuğa piyano dersi verdiremeyeceksen doğurma. İyi de hamile değilken erteleyene lafım yok ki, durumu daha iyi olsun diye beklesin ama bu bebek gelirken gitti !!! bak çocuğu sefil etme, şimdilik engelle hayata gelmesini, borçlarını ödeyince tekrardan çağırirsin, ittiğin evladını.
Gelen evladı geri göndermek mi daha günah, yoksa elinde olmadan çıtası yüksek ekonomik imkan sunamamak mı?
Emmennnnn rose boşver herkes kendi bildiği gibi devam etsin
Onca.kisi yazdı yazdı aldırıcak dogurmak o kadar kolaymı dedi cıktı
Boşver

kalıpta
borcam da nerde istersen deniyorum :KK70:
yaaa ben de yabancı sanıyrum öteki gözeldi :KK70:
Buda gözel ya yalan dünyaya sahtekar dünyaya kulaklarını tıkamış. Mutluluğa uzanmış gibi 🤣 sanki sanki şeyy UFO görmüş de gelin alın beni canıma yetti dermiş gibi:KK70::KK70::KK70::KK70:Allahım hayal dünyama bak sodayı fazla kaçırdım galiba :eğlence::eğlence:

Fazla yiyoruz bu aralar yok gözleme.fellah derken bide bugün ekmek kadayifi ohhh şekerler.firladi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sus sus bugün Minnosprenses Minnosprenses gözleme yaptırıyor yarında sen ekmek kadayıfı yaptırcan 🤣🤣 o değil de başım dönüyor o gözlemeleri kim açacak ulan minnoş ulan minnoş :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Hadi herkes içeceğini alsın gelsin
Kim zamanı olduğu halde üşenmeyip yaparsa, öpücük vericem,,😂 ya da kalp koyucam
D u t D u t MssPARE MssPARE
Fatmazell Fatmazell
bir mucizee bir mucizee
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
PeRRieR PeRRieR
coconatt coconatt
Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Ben kahve yapıyorum 🥰🥰🥰
20220111_144331.jpg

Buda gözel ya yalan dünyaya sahtekar dünyaya kulaklarını tıkamış. Mutluluğa uzanmış gibi 🤣 sanki sanki şeyy UFO görmüş de gelin alın beni canıma yetti dermiş gibi:KK70::KK70::KK70::KK70:Allahım hayal dünyama bak sodayı fazla kaçırdım galiba :eğlence::eğlence:
ahahahaha ikincisi daha doğru ufo gel beni al gel beni al ulaannnnn :D :D
Kız siz borcam da ne deniyonuz
mercimek :KK53::KK53::KK53::KK53:

Back