- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.473
- 598
Hahhahah bende diyorum bu kimKalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim
Emmennnnn rose boşver herkes kendi bildiği gibi devam etsinHoş bulduk. Bu sefer gitmicem kolay kolay geri okudum, kapandı evet. Dikkat ettin mi,son zamanlarda yeni bir furya, "çocuğa kaliteli yaşam sunamazsan doğurma " hani bakamassan maddi olarak vardı, şimdi bir çıta yükseltilmiş. İlerde biraZ daha mı yükselir acaba o çıta. Çocuğu koleje gönderemezsen doğurma . Çocuk senede bir Paris'e gitmeli,bak gidemeyecekse doğurma çocuğa piyano dersi verdiremeyeceksen doğurma. İyi de hamile değilken erteleyene lafım yok ki, durumu daha iyi olsun diye beklesin ama bu bebek gelirken gitti !!! bak çocuğu sefil etme, şimdilik engelle hayata gelmesini, borçlarını ödeyince tekrardan çağırirsin, ittiğin evladını.
Gelen evladı geri göndermek mi daha günah, yoksa elinde olmadan çıtası yüksek ekonomik imkan sunamamak mı?
Onca.kisi yazdı yazdı aldırıcak dogurmak o kadar kolaymı dedi cıktı
Boşver