• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil çayımı kaptım geldim 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

IMG_20220111_141336.jpg

Kız kapandı konu zaten neyse hoşgeldin ama.geri gitme 🥰🥰
Hoş bulduk. Bu sefer gitmicem kolay kolay geri 🤗 okudum, kapandı evet. Dikkat ettin mi,son zamanlarda yeni bir furya, "çocuğa kaliteli yaşam sunamazsan doğurma "😮 hani bakamassan maddi olarak vardı, şimdi bir çıta yükseltilmiş. İlerde biraZ daha mı yükselir acaba o çıta. Çocuğu koleje gönderemezsen doğurma 😮. Çocuk senede bir Paris'e gitmeli,bak gidemeyecekse doğurma 😮 çocuğa piyano dersi verdiremeyeceksen doğurma. İyi de hamile değilken erteleyene lafım yok ki, durumu daha iyi olsun diye beklesin ama bu bebek gelirken gitti !!! bak çocuğu sefil etme, şimdilik engelle hayata gelmesini, borçlarını ödeyince tekrardan çağırirsin, ittiğin evladını.
Gelen evladı geri göndermek mi daha günah, yoksa elinde olmadan çıtası yüksek ekonomik imkan sunamamak mı?

Tam sen bunu demeden once birlik olup peynir yapsak da gemiyi kurtarsak mi diyordu ic sesim pandemi de ekmek uaptigimiz gibi :KK53:
Hahha fena fikir Sayılmaz ama kapıya inek bağlamamız lazım 🤣 arka bahçe varsa komşularla ortak bir inek alalım 😁😁

ahahaha yeminle benimde hiç olmuyor yaaa ya hamurumsu oluyo ya kabarmıyo ya bi lezzetsiz oluyo :KK70: :KK70:

aaaa öle deme döt önemli lımbıl lımbıl :KK70: :KK70: :KK70:
Kalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen🤣🤣
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen🤣🤣
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kalıpta
borcam da nerde istersen deniyorum :D
yaaa ben de yabancı sanıyrum öteki gözeldi :D

Back