- 27 Mart 2019
- 29.753
- 108.480
- 598
Sabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
Hoş geldinizGeldim geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
Hoş geldinizGeldim geldim
Alabiliyorsunuz hattaZamanım yok içecek yapmaya ama yinede öpücükle kalbi alabiliyor muyuz
Mercie şeker, bendende sanaAlabiliyorsunuz hatta
Ayy kuzum pubgye fena sardık bu araBugün Fatmazell hiç sesi çıkmadı nerdesin hemsom
Canım tinimim nasılsın ?Sabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
İyim fatmazelimm evi topladıım akşam yemeği için düşünecem sen napıyon kuzucummmCanım tinimim nasılsın ?
Ohh kolaylıklar gelsin canım benimmİyim fatmazelimm evi topladıım akşam yemeği için düşünecem sen napıyon kuzucummm
Ben çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyorAynen cok rahat oluyor akşam bi ısıtma işi kalıyor bitti eğer erkenden yemek hazırsa
Oyy oyy afiyet olsun balımmDünden tavuk çorbası vardı. Et kavurma birde mantarlı pilav
Olsun gülüm sen son sayfaya atla direkt nasılsın bakalımSabah uyanıyorum iş güç bir bakayım diyorum on sayfa konuşulmuş nerden okusam olmuyor diyom dal gitsin ortadan rutin işlerime girişmeden önce bir selam vereyim dedim
Sağolasın catlağımmOyy oyy afiyet olsun balımm
Çatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor muOlsun gülüm sen son sayfaya atla direkt nasılsın bakalım
Aynı ben sonra kk yı stalkla menü bulmaya çalış en son sinir bassın bıktım ne pişirsem derdinden isyanları başlasın Vee sonra makarnaa nerdesinnn bizimle bir akşam geçirmek ister misinnnBen çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyor
Oyy tinnoşum burdaymış çıktın sandım. İyim bende kuzum akşam yemeğini yedim uzanıyorum öyle büyüyor kuzum inşallahÇatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor mu
Tinimiş nasılsın orda havalar nasılÇatlak kurabiyemmm iyimm çiçeğim Sen ne yapıyorsun minnoş büyüyor mu
O ne ki fatmamAyy kuzum pubgye fena sardık bu ara
Oralardaydım yanii nasılsın ?
Buralardaydım çiçeğim birazdan gideceğim sen dinlen yorma kendini oy bir bakmışız doğum zamanı gelmiş olacak kurabiyemmOyy tinnoşum burdaymış çıktın sandım. İyim bende kuzum akşam yemeğini yedim uzanıyorum öyle büyüyor kuzum inşallah
Aynen benimde önce sen karar verdiğim menüydü erkenden yaptım ohhh bugün rahattım yarına Allah kerimBen çnceden karar verdiysem yapıyorum bazen ama vermediysem 3e kadar falan ne yapsam diye düşünmekle geçiyor
İyiyim Parişim Sen nasılsın burada havalar güzel biz biraz güney kısmındayız yaTinimiş nasılsın orda havalar nasıl