- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Yaparım bak
Afiyet olsun canımm bende yemek işine girişiyorum bitsinde içerimHadi herkes içeceğini alsın gelsin
Kim zamanı olduğu halde üşenmeyip yaparsa, öpücük vericem,,ya da kalp koyucam
@BuralardutluuugduMssPARE
Fatmazell
bir mucizee
@ASSOSyal
@PeRRieR
coconatt
Minnosprenses
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ben kahve yapıyorum
Kolay gelsin perimAfiyet olsun canımm bende yemek işine girişiyorum bitsinde içerim
Teşekkrü ederim parişim sen napıyorsunKolay gelsin perim
Ben yemeğimi yaptım sabahtan rahatım kk da dolanıyorum perimTeşekkrü ederim parişim sen napıyorsun
Hahah bende pare çay aldı da parasını ödemeyi mi unuttu diyorumÖdeyemiyorum demisim Hahhaha hay klavye senin taaaaa ananı seveyim
Icemiyorum olucaktı
Yaa ama bu isime bayıldımBen şimdi önceden ısıtılmış 200derece fırına yolluyacam sizi
Mercimekli kurabiye mucizesi diye
Kolay gelsin fıstık ne pişireceksinAfiyet olsun canımm bende yemek işine girişiyorum bitsinde içerim
Kız misafirim gelecek sonra gelirim benHadi herkes içeceğini alsın gelsin
Fatmazell
bir mucizee
@ASSOSyal
@PeRRieR
coconatt
Minnosprenses
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ben kahve yapıyorum
deliiiii kıızzz
ben deeeeğğğğğHahah bende pare çay aldı da parasını ödemeyi mi unuttu diyorum
Yaa ama bu isime bayıldımdimi bir mucizee
Oh en güzelini yapmışsun ben her zamanki gibi son dakikaya sıkıştırıyorumBen yemeğimi yaptım sabahtan rahatım kk da dolanıyorum perim
Dünden tavuk çorbası vardı. Et kavurma birde mantarlı pilavKolay gelsin fıstık ne pişireceksin
Zamanım yok içecek yapmaya ama yinede öpücükle kalbi alabiliyor muyuzHadi herkes içeceğini alsın gelsin
Fatmazell
bir mucizee
@ASSOSyal
@PeRRieR
coconatt
Minnosprenses
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ben kahve yapıyorum
Ellerine sağlıkOh en güzelini yapmışsun ben her zamanki gibi son dakikaya sıkıştırıyorum
Öyle olunca çok rahat oluyor ama keşke bende hergün alışkanlık edinsem onuEllerine sağlıkbazen benimde öyle olur bugün erken oldu
Aynen cok rahat oluyor akşam bi ısıtma işi kalıyor bitti eğer erkenden yemek hazırsaÖyle olunca çok rahat oluyor ama keşke bende hergün alışkanlık edinsem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?