- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Allah razı olsunn kocamannnnn aminnnnnn canım benimRabbim senin ve bütün anne olmak isteyenlerin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun canım Aminnn
avrat dediğin tuttun ele gelececek yihahahahaahahaOlsun olamayanda da var sukur halimizi
Tabi canim kemik yiginiAllah razı olsunn kocamannnnn aminnnnnn canım benim
avrat dediğin tuttun ele gelececek yihahahahaahaha
hiç yaniiiiTabi canim kemik yiginiolmaya ne gerek var istesek oluruz yani
Hahhaha olur benim böyle klavye hatalarım buyurun gelin diyecektimNerenin baskani
Tamam buyutmeye devamke
afferim sanaSonunda konu kapandı
Bende yemeğimi yaptım evimi topladım geldim
MaşaAllah sana valla darısı banaSonunda konu kapandı
Bende yemeğimi yaptım evimi topladım geldim
Sanada kolay gelsinMaşaAllah sana valla darısı bana
Sana bol keyifler canım
Kız nere gittin
Ahahahaaa, geldim@Rose36 ya sen niye gittin
Çabuk gel bir dünya insan var fikri ayrı zikri ayrı gel hele biz ne yaptık gel bizim icin
Kız kapandı konu zaten neyse hoşgeldin ama.geri gitmeAhahahaaa, geldimo konu gerdi beni çok. Bı de arkamdan konuşuyorlar. Bir şey yazmamak ve daha çok yaZmalarini engellemek için gittim. Söylenecek çok şey var da... Neyse...
Hoş bulduk. Bu sefer gitmicem kolay kolay geriKız kapandı konu zaten neyse hoşgeldin ama.geri gitme
Ooo afiyet olsun
Hahha fena fikir Sayılmaz ama kapıya inek bağlamamız lazımTam sen bunu demeden once birlik olup peynir yapsak da gemiyi kurtarsak mi diyordu ic sesim pandemi de ekmek uaptigimiz gibi
Kalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazenahahaha yeminle benimde hiç olmuyor yaaa ya hamurumsu oluyo ya kabarmıyo ya bi lezzetsiz oluyo
aaaa öle deme döt önemli lımbıl lımbıl
Ohhh afiyet olsun
Hahhahah bende diyorum bu kimKalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim
kalıptaKalıpta mı yapıyorsun ben kalıpta denedim olmayınca pes ettim borcam da öyle ya da böyle tutuyor bazen
Ya bu arada profil resmimi değiştirdim ya topiğe yeni biri girdi sanıyorum bide ne göreyim o benim
Ben bile diyorum bu kim diye parem kafaları yine şekerledikHahhahah bende diyorum bu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?