- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Allahmmmmm ne çok isterdim büssürü yumurtam olsun kocamın her attığı gol olssun nasıl koruncam diye kıvrım kıvrım kıvranaydımAman en son beddua etmeye tövbe etmiştim dimi neyse Allah bildiği gibi yapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahmmmmm ne çok isterdim büssürü yumurtam olsun kocamın her attığı gol olssun nasıl koruncam diye kıvrım kıvrım kıvranaydımAman en son beddua etmeye tövbe etmiştim dimi neyse Allah bildiği gibi yapsın
Bende korunurken hamile kalıp sonra da sızlanıp ağlayanlar varya onlara özenirdim hatta korunmayı da denedik yine olmadıAllahmmmmm ne çok isterdim büssürü yumurtam olsun kocamın her attığı gol olssun nasıl koruncam diye kıvrım kıvrım kıvranaydım
işin sırrı büyüsü başka bence onlar bize söylemiyoBende korunurken hamile kalıp sonra da sızlanıp ağlayanlar varya onlara özenirdim hatta korunmayı da denedik yine olmadı
Hahah bence de bu işin başka formülü var gizliyorlar hep şey gibi düşünürdümişin sırrı büyüsü başka bence onlar bize söylemiyo
Oo başkanım hoş geldinTık tık tık
Büyütün hosgeldinizTık tık tık
kesinlikle kurabişim bence bi sır varHahah bence de bu işin başka formülü var gizliyorlar hep şey gibi düşünürdüm
Bi kek tarifi var herkes yapıyor mükemmel kabarıyor
Benimki fırında yanıyor
Kimse de tarifini vermiyor
Uymamış mı
Neyi büyütüyor pareBüyütün hosgeldiniz
Kabaracak inşallah sonra da afiyetle yiycenkesinlikle kurabişim bence bi sır var
herşeyi de doğru yapıyoz ama işte onlar çok doğurgan hep ondan
ama benim kekim de kabarmaz
DötünüNeyi büyütüyor pare
Ayy kahkaha attım ya bak sesi de çıkmadı kesin acele ile yazdı bdv ye kaçtıDötünü
Nerenin baskaniOo başkanım hoş geldin
Tamam buyutmeye devamkeBüyütün hosgeldiniz
Ekonomiyi koruma derneği başkanıNerenin baskani
Tamam buyutmeye devamke
Tam sen bunu demeden once birlik olup peynir yapsak da gemiyi kurtarsak mi diyordu ic sesim pandemi de ekmek uaptigimiz gibiEkonomiyi koruma derneği başkanı
ahahaha yeminle benimde hiç olmuyor yaaa ya hamurumsu oluyo ya kabarmıyo ya bi lezzetsiz oluyoKabaracak inşallah sonra da afiyetle yiycen
Kız bende şu sıralar kekle başım dertte hahah durmadan yakıyorum fırın başında nöbete geçtim öyle kurtardım geçen
aaaa öle deme döt önemli lımbıl lımbılDötünü
Her turlu limbirdatiriz aga bendeki lombur lumbur artikahahaha yeminle benimde hiç olmuyor yaaa ya hamurumsu oluyo ya kabarmıyo ya bi lezzetsiz oluyo
aaaa öle deme döt önemli lımbıl lımbıl
ahahahaHer turlu limbirdatiriz aga bendeki lombur lumbur artik
Rabbim senin ve bütün anne olmak isteyenlerin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun canım AminnnAllahmmmmm ne çok isterdim büssürü yumurtam olsun kocamın her attığı gol olssun nasıl koruncam diye kıvrım kıvrım kıvranaydım
Olsun olamayanda da var sukur halimiziahahaha
bende güccük olsun isterdim emma gayet topaç gibi