Ah ah ne günlerdi ya uyur kalırdım sohbet ederken ne güzel geçerdi ramazan

Bir daha olur mu ki
Paremmmm benim tatlım nasılsın..

Olur kız niye olmasın toplanırız yine. Hayır anlamadığım hadi bunların bebesi oldu da giremiyor bana noluyorsa nedense bir yoğun geçti bu son zamanlar

Paremmmm benim tatlım nasılsın..

Olur kız niye olmasın toplanırız yine. Hayır anlamadığım hadi bunların bebesi oldu da giremiyor bana noluyorsa nedense bir yoğun geçti bu son zamanlar
Iyiyim canım benim ❤

Kız bunları bebesi var senin koca var bende bir şey yok

Bende giremiyorum geyiğe kk ya giriyorum dualardan dolayı siz gelmeyince de burda konuşup gitsem sitenin delisi diyecekler

Ne güzel olur ah keşke herkes toplansa muhabbet etsek ramazan da ❤❤

Bu ben kızlar
Korktuğum hep başıma gelir
Bakın izleyin kesinlikle
Canım o kadar güzel bir paylaşım olmuş ki. İşte tamda hep dediğimiz bu olumlu olmak olumlu düşünmek. Gerçekten Rabbimizin bize hayırlısını nasib edeceğine inanmak gerek. Elbette imtihan dünyasındayız ama o imtihanların bile karşılığı güzel oluyor ve olacaktır.

Bebeğim Rabbim sana hayırlı ve seni hak eden bir eş nasib etsin Sen de çok hayırlı işlerle meşgulsun gülüm ne güzel işte

Demeyiz deli meli sen bizi dürtmeye devam et toplanırız biz

Kiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma

Kiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma
Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım MssPARE

Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın güzel yazılar yazsın canım. Ben çok yaşarım bu durumu hep kötüsü gelir aklıma ve o da gerçekleşir artık daha olumlu düşüncem inşallah

Salisim o nasıl.laf kuzum ya hiç duymadım aman bende boşverdim zaten evlenmiyecem

Ben çocuk için evlenirdim oda bir hayal oldu

Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım MssPARE

Aman anası danası osu busu ben kendimi çekemiyorum kimseye güvenmiyorum kurbikim

Böyle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…