- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.991
- 698
- 30
Hahaha gripim ama iyiyimGunooooo bebeğimmm , hayırdır neymiş o ihtimaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha gripim ama iyiyimGunooooo bebeğimmm , hayırdır neymiş o ihtimaller
Amin çiçeğim Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucaklaşalım inşallahYa mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrum
Rabbimin mucizesi çok ama çok mutluyum Allahım sağlıkla al kucagina
Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ⚘
Aminn minnoşum benim en kısa zamanda sizlere de inşallah Allah razı olsunMaşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
Elhamdülillah özgecim Allah razı olsun sağlıkla yol alalım inşallah hep dualarımdasınızCanımm çok şükür binlerce şükğr bugünleri gösteren rabbime gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün minik bebişimiz
Amin mucizem aminAmin çiçeğim Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucaklaşalım inşallah
Aynen kuzum elhamdülillah Rabbime sonsuz şükür her daim kuzum
Hiç öyle moralini bozma Allahn izniyle Rabbim önce sana hayırlı bir eş sonra da hayırlı bir evlat versin hiç öyle ümitsizliğe düşmek yok Allah var gam yok elhamdülillah nice imkansızları mümkün eden Rabbim var
Senin o güzel kalbine denk hayırlı Bi insan olacaktır Allahn iziniyle
Aminn minnoşum benim en kısa zamanda sizlere de inşallah Allah razı olsun
Elhamdülillah özgecim Allah razı olsun sağlıkla yol alalım inşallah hep dualarımdasınız
Oh oh maşallah benim minik mucikoma kız olacak gibi hissediyorum gıııı sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucumÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Jou
@D E V A
Minnosprenses
Kızlar dualarınızda unutmayın beni olur mu
Amin parem Ah benim anamda da var o Allah kolaylık versin paremBabamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr
Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide
Allah basımdan eksik etmesin ⚘
Aminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyorduOh oh maşallah benim minik mucikoma kız olacak gibi hissediyorum gıııı sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucum
Amin parem Ah benim anamda da var o Allah kolaylık versin parem
Oh oh maşallah minnoşuma hani gebelik uygulamalarında her hafta neye benzediği yazıyor ya misal susam diyor gidip susamı alıp bakar duygulandırdımAminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyordu
Mercimek kadarmış teyzesi
Aynen yaaa instada hafta hafta şu büyüklükte diyor ya limonken bile küçücük ama herşeyi varOh oh maşallah minnoşuma hani gebelik uygulamalarında her hafta neye benzediği yazıyor ya misal susam diyor gidip susamı alıp bakar duygulandırdım
Rabbimin mucizesiAynen yaaa instada hafta hafta şu büyüklükte diyor ya limonken bile küçücük ama herşeyi var
İyi kuzu napim Kocayla bağrış çağrış Bi haftasonubir mucizee napiinn fistukk
Hahahahaha pazar gunü vakası geldi bizde hiç eksik olmazz hele bu almira hanım birbirimize düşürüyoo resmen ben napem gripim fenaİyi kuzu napim Kocayla bağrış çağrış Bi haftasonu
Sen napün
Sağlık olsun napalım geçmiş olsun dikkat etHahahahaha pazar gunü vakası geldi bizde hiç eksik olmazz hele bu almira hanım birbirimize düşürüyoo resmen ben napem gripim fena
Sağol canım hasta olunca olmuyo ev işi kalıyo cocuk olunca uzanamiyosun edemiyosun durmuyo zatenSağlık olsun napalım geçmiş olsun dikkat et
Geçmiş olsun canımSağol canım hasta olunca olmuyo ev işi kalıyo cocuk olunca uzanamiyosun edemiyosun durmuyo zaten
Sagoll meloomm napiyosun bebeğimmGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun minik coooSagoll meloomm napiyosun bebeğimm
Sağoll bebeğimmGeçmiş olsun minik cooo
İyiiym elçom sen nasılsınSagoll meloomm napiyosun bebeğimm
Amaann aynı şeyler paçi durmay yoray beniİyiiym elçom sen nasılsın