• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrum

Rabbimin mucizesi çok ama çok mutluyum Allahım sağlıkla al kucagina

Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum

Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲💐
Amin çiçeğim Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucaklaşalım inşallah 🤲🏻 😍
Aynen kuzum elhamdülillah Rabbime sonsuz şükür her daim kuzum 😍🥹

Hiç öyle moralini bozma Allahn izniyle Rabbim önce sana hayırlı bir eş sonra da hayırlı bir evlat versin hiç öyle ümitsizliğe düşmek yok Allah var gam yok elhamdülillah nice imkansızları mümkün eden Rabbim var 🥹😍🥰
Senin o güzel kalbine denk hayırlı Bi insan olacaktır Allahn iziniyle🤲🏻🥰
Maşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah ❣️💗çok mutlu oldum
Aminn minnoşum benim en kısa zamanda sizlere de inşallah 🤲🏻 😍 Allah razı olsun ♥️
Canımm çok şükür binlerce şükğr bugünleri gösteren rabbime gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün minik bebişimiz🤩🥰🙏🏼🙏🏼
Elhamdülillah özgecim Allah razı olsun sağlıkla yol alalım inşallah hep dualarımdasınız 😍🥹♥️

Amin çiçeğim Rabbim sağlıkla büyüyüp gelişip sağlıkla kucaklaşalım inşallah 🤲🏻 😍
Aynen kuzum elhamdülillah Rabbime sonsuz şükür her daim kuzum 😍🥹

Hiç öyle moralini bozma Allahn izniyle Rabbim önce sana hayırlı bir eş sonra da hayırlı bir evlat versin hiç öyle ümitsizliğe düşmek yok Allah var gam yok elhamdülillah nice imkansızları mümkün eden Rabbim var 🥹😍🥰
Senin o güzel kalbine denk hayırlı Bi insan olacaktır Allahn iziniyle🤲🏻🥰

Aminn minnoşum benim en kısa zamanda sizlere de inşallah 🤲🏻 😍 Allah razı olsun ♥️

Elhamdülillah özgecim Allah razı olsun sağlıkla yol alalım inşallah hep dualarımdasınız 😍🥹♥️
Amin mucizem amin ❣️💋💗

Çok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt 🥲kalbim duracaktı 🥹🥹6+3 dedi 🥹

MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Tiniminimavihanim
Jou Jou
@D E V A
Minnosprenses Minnosprenses
Kızlar dualarınızda unutmayın beni olur mu🥹
Oh oh maşallah benim minik mucikoma 🥰🥰🥰 kız olacak gibi hissediyorum gıııı😅 sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucum🥰🥰
Babamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr

Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide

Allah basımdan eksik etmesin 🤲
Amin parem Ah benim anamda da var o 🥴 Allah kolaylık versin parem

Oh oh maşallah benim minik mucikoma 🥰🥰🥰 kız olacak gibi hissediyorum gıııı😅 sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucum🥰🥰

Amin parem Ah benim anamda da var o 🥴 Allah kolaylık versin parem
Aminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan 🥹benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyordu 🥲
Mercimek kadarmış teyzesi🥹

Aminn bitanem sağlıkla olsun da kız oğlan 🥹benim de her hamileliğimde erkek çocuğum olurmuş gibi geliyordu 🥲
Mercimek kadarmış teyzesi🥹
Oh oh maşallah minnoşuma 🤗🥲🥲 hani gebelik uygulamalarında her hafta neye benzediği yazıyor ya misal susam diyor gidip susamı alıp bakar duygulandırdım😅😅

Back