kavuşacaksın kuzummm Rabbimin izniyle senin hikayeni okurken gözlerim dolmuştu Rabbim şahit. Bu sene hepimiizn senesi olacak..

değil mi tinimm Tiniminimavihanim kuzumm
Ayyy bebeğismm hoşgeldinnn nerelerdesin
Evet evet mucizemm yolları açtı sırayla hepimiz o kapıdan içeri gireceğiz

belirtilerin ne oldu canim ??
Belirti olarak değilde adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu ben vajinal sülük yaptıracaktım Bi kaç gün önce test yaptım negatif ti randevu günü Bi daha test istediler yapınca silik çizgiye öğrendim. Sonrasında kasıklarım ağrıyordu şiş gergin karın ağrım oluyo 3 gündür afedersin ishal de oldum
Şimdilerde Göğüslerim biraz acıyo sadece kasık karın gerginlik var inşallah sağlıklıdır inşallah sağlıkla gelişip büyüyodur

Mide bulantısı kusma baş dönmesi yine yok

Aminnnn n çiçeğimmm

Mucim bak dövecem seni
Kıyaslama lütfen

Kiraz gülümmm nasıl gidiyor dersler. Allah kolaylık versin canım benim gönlünce olsun inşallah
Çok şükür kuzucum,tingir mingir gidiyo.sonu güzel olsun inş Allah razı olsun, hepimiz için gönlümüzce olsun canım benim

Sosyalim nasılsın ben de başladm kpss ye başlar gibi ettim daha doğrusu ama kafam hiç almayi
Çok sevindim kuzum, devam et lütfen çok şükür idare ediyorum. Ders çalışıyorum diye buraya ara verdim arada geliyorum. Bu yıl inş çok güzel olsun istiyorum kafana takılan bir şey olursa sor kuzum sen nasılsın muciskom

Hoşbuldum kuzummmmm vallahi bazen olurya işte bir dönem insan vakit bulamıyor zaman da çabuk geçiyor.
Amiiin canım Allahın izniyle az kaldı

kuzum illa bulantı olmak zorunda değil sen de biliyorsun bunu, hiç kendini huzursuz etme boşu boşuna. Hamileliğin tadını çıkar bebişimm

Allah kolaylık versin kuzum Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ben çok heveslendim aslında insta da falan pratik not kitapları gördüm getirttim falan da bilmiyorum yaa girmiyor pek kafaya kendimi de veremiyorum aslında amaan işte denemiş olurum belki diye
kuzum illa bulantı olmak zorunda değil sen de biliyorsun bunu, hiç kendini huzursuz etme boşu boşuna. Hamileliğin tadını çıkar bebişimm

Hayırlısı kuzum bakalm şu önümüzdeki 3 haftaları görüp geçebilirsem ve devam edebilirsek gerisi umrumda değil de hayırlısı bakalım

Hiç belli olmaz kuzum, yapanlar nasıl yapiyor. Bizde yaparız. Yeter ki negatifi çağırma muciskom

Çok şükür kuzucum,tingir mingir gidiyo.sonu güzel olsun inş Allah razı olsun, hepimiz için gönlümüzce olsun canım benim
En iyisini sen yapıyorsun kız azcık yapacağıma dair umudum olsa bende denerdim gerçekten şu devirde yapılabilecek en mantıklı şey. Allahm yardımcın olsun bidenem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…