• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah ne günlerdi ya uyur kalırdım sohbet ederken ne güzel geçerdi ramazan 🥰🥰🥰

Bir daha olur mu ki 🙄🥰
Paremmmm benim tatlım nasılsın.. 😘😘😘

Olur kız niye olmasın toplanırız yine. Hayır anlamadığım hadi bunların bebesi oldu da giremiyor bana noluyorsa nedense bir yoğun geçti bu son zamanlar 🤣

Paremmmm benim tatlım nasılsın.. 😘😘😘

Olur kız niye olmasın toplanırız yine. Hayır anlamadığım hadi bunların bebesi oldu da giremiyor bana noluyorsa nedense bir yoğun geçti bu son zamanlar 🤣
Iyiyim canım benim ❤🌹🌺

Kız bunları bebesi var senin koca var bende bir şey yok :63: :işsiz:

Bende giremiyorum geyiğe kk ya giriyorum dualardan dolayı siz gelmeyince de burda konuşup gitsem :KK53::KK53:sitenin delisi diyecekler:skandal::skandal::skandal::KK70::KK70::KK70:

Ne güzel olur ah keşke herkes toplansa muhabbet etsek ramazan da ❤❤🌹🌺🌻🥰🌷

Bu ben kızlar 😅😅🥴🥴
Korktuğum hep başıma gelir
Bakın izleyin kesinlikle

Canım o kadar güzel bir paylaşım olmuş ki. İşte tamda hep dediğimiz bu olumlu olmak olumlu düşünmek. Gerçekten Rabbimizin bize hayırlısını nasib edeceğine inanmak gerek. Elbette imtihan dünyasındayız ama o imtihanların bile karşılığı güzel oluyor ve olacaktır.

Iyiyim canım benim ❤🌹🌺

Bende giremiyorum geyiğe kk ya giriyorum dualardan dolayı siz gelmeyince de burda konuşup gitsem :KK53::KK53:sitenin delisi diyecekler:skandal::skandal::skandal::KK70::KK70::KK70:

Bebeğim Rabbim sana hayırlı ve seni hak eden bir eş nasib etsin 🥰 Sen de çok hayırlı işlerle meşgulsun gülüm ne güzel işte 😁

Demeyiz deli meli sen bizi dürtmeye devam et 🤣🤣🤣 toplanırız biz

Iyiyim canım benim ❤🌹🌺

Kiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma

Kiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma
Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var 😅😅 bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım🤪🤪😅😂 MssPARE MssPARE

Canım o kadar güzel bir paylaşım olmuş ki. İşte tamda hep dediğimiz bu olumlu olmak olumlu düşünmek. Gerçekten Rabbimizin bize hayırlısını nasib edeceğine inanmak gerek. Elbette imtihan dünyasındayız ama o imtihanların bile karşılığı güzel oluyor ve olacaktır.
Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın güzel yazılar yazsın canım. Ben çok yaşarım bu durumu hep kötüsü gelir aklıma ve o da gerçekleşir 😅 artık daha olumlu düşüncem inşallah 😅

Salisim o nasıl.laf kuzum ya hiç duymadım 🤣🤣🤣 aman bende boşverdim zaten evlenmiyecem 👍👍🤣

Ben çocuk için evlenirdim oda bir hayal oldu

Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var 😅😅 bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım🤪🤪😅😂 MssPARE MssPARE

Aman anası danası osu busu ben kendimi çekemiyorum kimseye güvenmiyorum kurbikim

Böyle daha iyi 👍👍👍😇🤣

Back