- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.079
- 548
Birlikte nefes alalımNefes alalım yeter kurbis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birlikte nefes alalımNefes alalım yeter kurbis
He ya az kaldı bakalım sahurlarda buluşuruz belki yine MssPARE parem kesin uyuyakalır ben bir elimle pareyi ararken bir elimle çayı koyuyor olurumhahaha aynen vallahi .. Ramazanda takılırız yine kızzz neden olmasın
Ah ah ne günlerdi ya uyur kalırdım sohbet ederken ne güzel geçerdi ramazanHe ya az kaldı bakalım sahurlarda buluşuruz belki yine MssPARE parem kesin uyuyakalır ben bir elimle pareyi ararken bir elimle çayı koyuyor olurum
Neden olmasın parem her sahurda buluşuruz buradaAh ah ne günlerdi ya uyur kalırdım sohbet ederken ne güzel geçerdi ramazan
Bir daha olur mu ki ❤
Allah'ın izniyle kavuşana bebeğin seninle olacak herşeyin hayırlısı olsun kuzumHayırlısı kuzum bakalm şu önümüzdeki 3 haftaları görüp geçebilirsem ve devam edebilirsek gerisi umrumda değil de hayırlısı bakalım
He ya az kaldı bakalım sahurlarda buluşuruz belki yine MssPARE parem kesin uyuyakalır ben bir elimle pareyi ararken bir elimle çayı koyuyor olurum
Paremmmm benim tatlım nasılsın..Ah ah ne günlerdi ya uyur kalırdım sohbet ederken ne güzel geçerdi ramazan
Bir daha olur mu ki ❤
Iyiyim canım benim ❤Paremmmm benim tatlım nasılsın..
Olur kız niye olmasın toplanırız yine. Hayır anlamadığım hadi bunların bebesi oldu da giremiyor bana noluyorsa nedense bir yoğun geçti bu son zamanlar
Bu ben kızlar
Korktuğum hep başıma gelir
Bakın izleyin kesinlikle
Bebeğim Rabbim sana hayırlı ve seni hak eden bir eş nasib etsin Sen de çok hayırlı işlerle meşgulsun gülüm ne güzel işteIyiyim canım benim ❤
Kız bunları bebesi var senin koca var bende bir şey yok
Bende giremiyorum geyiğe kk ya giriyorum dualardan dolayı siz gelmeyince de burda konuşup gitsem sitenin delisi diyecekler
Ne güzel olur ah keşke herkes toplansa muhabbet etsek ramazan da ❤❤⚘
Kiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert almaIyiyim canım benim ❤
Kız bunları bebesi var senin koca var bende bir şey yok
Bende giremiyorum geyiğe kk ya giriyorum dualardan dolayı siz gelmeyince de burda konuşup gitsem sitenin delisi diyecekler
Ne güzel olur ah keşke herkes toplansa muhabbet etsek ramazan da ❤❤⚘
Davsanim nasilsinBebeğim Rabbim sana hayırlı ve seni hak eden bir eş nasib etsin Sen de çok hayırlı işlerle meşgulsun gülüm ne güzel işte
Demeyiz deli meli sen bizi dürtmeye devam et toplanırız biz
Çok şükür İyim bebitomm sen nasılsın Ben de seni düşündüm bugün kalp kalbe karşıymışDavsanim nasilsin
Sukur iyim . Gonul bagi kurulmus demekki ,Çok şükür İyim bebitomm sen nasılsın Ben de seni düşündüm bugün kalp kalbe karşıymış
Allah iyilik versin canımSukur iyim . Gonul bagi kurulmus demekki ,
Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım MssPAREKiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma
Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın güzel yazılar yazsın canım. Ben çok yaşarım bu durumu hep kötüsü gelir aklıma ve o da gerçekleşir artık daha olumlu düşüncem inşallahCanım o kadar güzel bir paylaşım olmuş ki. İşte tamda hep dediğimiz bu olumlu olmak olumlu düşünmek. Gerçekten Rabbimizin bize hayırlısını nasib edeceğine inanmak gerek. Elbette imtihan dünyasındayız ama o imtihanların bile karşılığı güzel oluyor ve olacaktır.
Salisim o nasıl.laf kuzum ya hiç duymadım aman bende boşverdim zaten evlenmiyecemKiz gibi yatıp buz gibu kalkıyorsun kocayi ne edecen. Bosver ye iç gez , bide bunların anaları babaları var pacana dolaşan. Başına dert alma
Görümcekleri, eltileri var dimi var oğlu var bütün sülale ile evleniyorsun. O yüzden bence hiç gerek yok evlenmeye falan Ah ah biz yandık siz yanmayın bacım MssPARE
He aman boşver parem. Ne dicem annen baban nasıl bi ara sağıık sorunları vardı dimi iyiler miAman anası danası osu busu ben kendimi çekemiyorum kimseye güvenmiyorum kurbikim
Böyle daha iyi