• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prp hariç canım onu hiç istemediler benden yapıştırma serum çizik herşey yapıldı bi o yapılmadı. Onuda deseler yaptırcam
He yapıştırma çizik vs değil canım bana yapılacak ılan. Rahim inceliği sebebiule prp yapılcak. Sonra faydası oldumu diye bakılcak istenen olmadıysa neugopen diye bir ilaç rahim içine enjekte edilcek. Oda kalınlaştırmak amaclıymış. Sonra transfere gecince serum bakalım hayırlısı.

Eğer söylemedilerse bile sen söyle bir doktora bakalım belki uygun görür veya uygun görmeme nedenini söyler

He yapıştırma çizik vs değil canım bana yapılacak ılan. Rahim inceliği sebebiule prp yapılcak. Sonra faydası oldumu diye bakılcak istenen olmadıysa neugopen diye bir ilaç rahim içine enjekte edilcek. Oda kalınlaştırmak amaclıymış. Sonra transfere gecince serum bakalım hayırlısı.

Eğer söylemedilerse bile sen söyle bir doktora bakalım belki uygun görür veya uygun görmeme nedenini söyler
Rahimde bi sıkıntı yokya ondandr canım hani kalınlaşma da da sorun yaşamıyoruz. Bizim tutunmamadaki sorun sperm kaynaklı deniyor

Yarın aricaklar inşallah cuma demişti ama nasip kuzum 🤲🏻
aaaaaayyyyyyyy kuzzuummmmm gebe misin ay çok sevindimmmmm :KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:

tebrikler canım sağ salim kucağına almak nasib olsun amiiiiiiiinnnn..
Doğru dürüst giremedim kimseden haberim yok vallahi.. çok sevindimm kuzumm :KK74::KK74:

aaaaaayyyyyyyy kuzzuummmmm gebe misin ay çok sevindimmmmm :KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::halay:

tebrikler canım sağ salim kucağına almak nasib olsun amiiiiiiiinnnn..
Doğru dürüst giremedim kimseden haberim yok vallahi.. çok sevindimm kuzumm :KK74::KK74:
Allah razı olsun canım çokcaaa aminnnn sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲🏻
Darısı hepinize tez zamanda inşallah 🤲🏻 😍

Allah razı olsun ♥️ 😍doğal kuzum elhamdülillah Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin 🤲🏻 🥰😍
kavuşacaksın kuzummm Rabbimin izniyle senin hikayeni okurken gözlerim dolmuştu Rabbim şahit. Bu sene hepimiizn senesi olacak..

değil mi tinimm Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kuzumm

kavuşacaksın kuzummm Rabbimin izniyle senin hikayeni okurken gözlerim dolmuştu Rabbim şahit. Bu sene hepimiizn senesi olacak..

değil mi tinimm Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim kuzumm
İnşallaah canım benim inşallah 🤲🏻 hepimize kolaylıkla Rabbim nasip etsin sıra sıra haberlerimiz gelsin kuzum bu sene bizim senemiz olsun inşallah ♥️ 😍🥰🤲🏻

Back