• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt 🥲kalbim duracaktı 🥹🥹6+3 dedi 🥹

MssPARE MssPARE
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Jou Jou
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Kızlar dualarınızda unutmayın beni olur mu🥹
Ya mucizem benimde kalbim pit pıt etti

Yesin teyzesi kalbini maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sakin bir şeye üzülme hele o eltine
Keyfine bak kendine bak bebeğin herşey sen önemli
Olumsuz düşünme ciddi bak ekrandan elimi uzatır çok fena döverim seni :sinirli::sinirli::sinirli:

sağlıkla gelsin guzur mutluluk sans getirsin Mevlam şükürler olsun🤲💐

He aman boşver parem. Ne dicem annen baban nasıl bi ara sağıık sorunları vardı dimi iyiler mi
Babamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr

Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide

Allah basımdan eksik etmesin 🤲

Ya mucizem benimde kalbim pit pıt etti

Yesin teyzesi kalbini maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sakin bir şeye üzülme hele o eltine
Keyfine bak kendine bak bebeğin herşey sen önemli
Olumsuz düşünme ciddi bak ekrandan elimi uzatır çok fena döverim seni :sinirli::sinirli::sinirli:

sağlıkla gelsin guzur mutluluk sans getirsin Mevlam şükürler olsun🤲💐
Canımmm paremmmmmm 🥹Dr dediki şuan dedi kesenin büyümüş olmasına bakıyoruz 7 hafta sonuna kadar bebeğin süresi var gözükmeyebilir dedi sonra bi baktı burda bişeyler var dedi pıt pıt pıt Bi ses 🥹elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah 🤲🏻 🥹
Elimden geldiği kadar çok şükür herşeyi yapmaya çalışıyorum kuzum ♥️ 🥹

Babamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr

Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide

Geçmiş olsun parem Rabbim ikisine de şifalar versin 🤲🏻☹️

Canımmm paremmmmmm 🥹Dr dediki şuan dedi kesenin büyümüş olmasına bakıyoruz 7 hafta sonuna kadar bebeğin süresi var gözükmeyebilir dedi sonra bi baktı burda bişeyler var dedi pıt pıt pıt Bi ses 🥹elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah 🤲🏻 🥹
Elimden geldiği kadar çok şükür herşeyi yapmaya çalışıyorum kuzum ♥️ 🥹
Ya mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrum

Rabbimin mucizesi çok ama çok mutluyum Allahım sağlıkla al kucagina

Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum

Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲💐

Çok geçmiş olsun canım 🌸🌸🌸

Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum

Neden öyle diyorsun kuzummm neden hayal olarak kaldı, ne zamandır yokum acaba bilmediğim bir durum mu oldu. Korkuyorum da sorup seni üzmeye ama 😞

Ne demek hayal oldu parem biz inanan insanlarız rabbimin bizim için yazdığı yolları daha bilmiyoruz. Böyle konuşup umutsuzluk etme lütfen dur hele seni gelin edecez sonra anneliğini görecez lohusalığını dinlicez 🥲🥲

Back