- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
Yolun bahtın açık olsun hayirli es nasip etsin ins.Aman anası danası osu busu ben kendimi çekemiyorum kimseye güvenmiyorum kurbikim
Böyle daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolun bahtın açık olsun hayirli es nasip etsin ins.Aman anası danası osu busu ben kendimi çekemiyorum kimseye güvenmiyorum kurbikim
Böyle daha iyi
Çok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedibir mucizee kuzum naptın gittin mi yine doktora? Cuma gidiceğim diyordun gördünmu miniğini
MashaAllah MashaAllah uzuuuuuuuun yıllar atsın o kalp sen de eşinle torunlarinizi sevin İnshaAllah AmiiiiiiiiiiiiiinÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Jou
Cookiie
Minnosprenses
Kızlar dualarınızda unutmayın beni olur mu
Aminnn Allah razı olsun kuzum tez vakitte darısı başınıza inşallahMashaAllah MashaAllah uzuuuuuuuun yıllar atsın o kalp sen de eşinle torunlarinizi sevin İnshaAllah Amiiiiiiiiiiiiiin
Ya mucizem benimde kalbim pit pıt ettiÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Jou
Cookiie
Minnosprenses
Ayyy allahimm çok şükür tek tek güzel haberler duyuyoruzÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Jou
Cookiie
Minnosprenses
Babamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş drHe aman boşver parem. Ne dicem annen baban nasıl bi ara sağıık sorunları vardı dimi iyiler mi
Canımmm paremmmmmm Dr dediki şuan dedi kesenin büyümüş olmasına bakıyoruz 7 hafta sonuna kadar bebeğin süresi var gözükmeyebilir dedi sonra bi baktı burda bişeyler var dedi pıt pıt pıt Bi ses elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillahYa mucizem benimde kalbim pit pıt etti
Yesin teyzesi kalbini maşallah
Sakin bir şeye üzülme hele o eltine
Keyfine bak kendine bak bebeğin herşey sen önemli
Olumsuz düşünme ciddi bak ekrandan elimi uzatır çok fena döverim seni
sağlıkla gelsin guzur mutluluk sans getirsin Mevlam şükürler olsun⚘
Geçmiş olsun parem Rabbim ikisine de şifalar versinBabamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr
Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide
Allah basımdan eksik etmesin ⚘
Ya mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrumCanımmm paremmmmmm Dr dediki şuan dedi kesenin büyümüş olmasına bakıyoruz 7 hafta sonuna kadar bebeğin süresi var gözükmeyebilir dedi sonra bi baktı burda bişeyler var dedi pıt pıt pıt Bi ses elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah
Elimden geldiği kadar çok şükür herşeyi yapmaya çalışıyorum kuzum
Başka ne var gızzzz söyle de sevinekkAyyy allahimm çok şükür tek tek güzel haberler duyuyoruz
Hahahaha burda yanii kuzum herkesin sırasıyla geliyor benimde kendimce guzel seyleroluyoBaşka ne var gızzzz söyle de sevinekk
Çok geçmiş olsun canımBabamin eli kırılmıştı çukur kaynama olmuş ameliyatta yapamıyorlar yastannoturu boyke idare edicen demiş dr
Annem iyi arada bi acile gidiyoruz annem biraz hastalık hastası çok hareketsiz yoruyor kendinide benide
Allah basımdan eksik etmesin ⚘
Maşallah Rabbım sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah çok mutlu oldumÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Jou
Cookiie
Minnosprenses
Neden öyle diyorsun kuzummm neden hayal olarak kaldı, ne zamandır yokum acaba bilmediğim bir durum mu oldu. Korkuyorum da sorup seni üzmeye amaYa mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrum
Rabbimin mucizesi çok ama çok mutluyum Allahım sağlıkla al kucagina
Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ⚘
Gunooooo bebeğimmm , hayırdır neymiş o ihtimallerGunoo gençlerrr her ihtimale karşı ayaktayım yılmadımm
Canımm çok şükür binlerce şükğr bugünleri gösteren rabbime gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün minik bebişimizÇok şükür bin şükür elhamdülillah kuzum az önce çıktık kalbini duyduk pıt pıt pıt kalbim duracaktı 6+3 dedi
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Jou
Cookiie
Minnosprenses
Ne demek hayal oldu parem biz inanan insanlarız rabbimin bizim için yazdığı yolları daha bilmiyoruz. Böyle konuşup umutsuzluk etme lütfen dur hele seni gelin edecez sonra anneliğini görecez lohusalığını dinlicezYa mucizem bi hayır ver bi şükür namazı kıl yavrum
Rabbimin mucizesi çok ama çok mutluyum Allahım sağlıkla al kucagina
Ben defalarca yazdım benim.anne olmak gibi bir hayalim vardı ama hayal se kaldı gitti o yüzden anne olmak isteyen çabalayan herkese dualarım bol bol ediyorum kuzum
Rabbim dualarımızı kabul etsin ⚘