Hayrlı cumalar parişimm
Allahımmm güzel haberler versin inş tekrar ne zaman gidiceksinKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Jou
Oh çok şükür canım sağlıklı olsun da rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Jou
Sakın kötü düşünüp kötü enerji çekme üzerine yolarım seniKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Jou
Maşalllahhh mucizemmm çok güzel negatif düşüncelere yer yokKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Jou
Aminnn elçomm bilmiyorum ki dr isterse pazar Bi daha verirsin dedi hemşireler de biz seni ararız demişlerdi aramadı onun dışında haftaya cuma kese için gelirsin demişlerdi Allah nasip ederseAllahımmm güzel haberler versin inş tekrar ne zaman gidiceksin
Aminnnn aminnnn canım benimmOh çok şükür canım sağlıklı olsun da rabbim kucağına almayı nasip etsin
Yolma beni dudumSakın kötü düşünüp kötü enerji çekme üzerine yolarım seni
Amin nnnn Tinnoşummmmmm aminnnnnnMaşalllahhh mucizemmm çok güzel negatif düşüncelere yer yok
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla Rabbim devamını getirsin bal çiçeğim
Ayy hadi ins daha gerek yok test mest ben hic test ettirmedim kalp atışı duyana kadarrAminnn elçomm bilmiyorum ki dr isterse pazar Bi daha verirsin dedi hemşireler de biz seni ararız demişlerdi aramadı onun dışında haftaya cuma kese için gelirsin demişlerdi Allah nasip ederse
Aminnnn aminnnn canım benimm
Aminn canım 2024 biz yaralıların yılı olsun artık rabbim nasip etsin doğuracağımız bebelere gebe kalalımAminnn elçomm bilmiyorum ki dr isterse pazar Bi daha verirsin dedi hemşireler de biz seni ararız demişlerdi aramadı onun dışında haftaya cuma kese için gelirsin demişlerdi Allah nasip ederse
Aminnnn aminnnn canım benimm
Ahh Perimmmm ahhhh aminnn aminnnnnAminn canım 2024 biz yaralıların yılı olsun artık rabbim nasip etsin doğuracağımız bebelere gebe kalalımTiniminimavihanim ve unuttuğum diğer tüm arkadaşlarımda
Aynen insanı strese sokuyor ancak işte benim gebeliklerin sonu gelmedi ya bilmiyorum elden gelen bişey de yok Rabbim kolaylaştırsın 'Ol' desin yeter kiAyy hadi ins daha gerek yok test mest ben hic test ettirmedim kalp atışı duyana kadarr
Aminnnn aminnnn canımm ardı ardına inşallahAminn canım 2024 biz yaralıların yılı olsun artık rabbim nasip etsin doğuracağımız bebelere gebe kalalımTiniminimavihanim ve unuttuğum diğer tüm arkadaşlarımda
Aminn kuzummAynen insanı strese sokuyor ancak işte benim gebeliklerin sonu gelmedi ya bilmiyorum elden gelen bişey de yok Rabbim kolaylaştırsın 'Ol' desin yeter ki
Aminnnn aminnnn canımm ardı ardına inşallah
Kesinlikle kötü şeyle düşünmüyorsun sağlıkla gelecek seni bekliyorum anneci diceksin evren ne düşünürsen onu sunuyorKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Jou
2024 bizim senemiz olacak minnoşummmm aminnnn
Tamm minnoşum pozitif olucam inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağımızaKesinlikle kötü şeyle düşünmüyorsun sağlıkla gelecek seni bekliyorum anneci diceksin evren ne düşünürsen onu sunuyorsağlıkla gelecek ben inanıyorum
İnşallah mucizemYolma beni dudumiçimde garip Bi his var sanki bu defa inşallah yaaa inşallah
Amin nnnn Tinnoşummmmmm aminnnnnnRabbim müjdelerinizi artırsın hepimizden
İnşallaah bu defa kavuşmak nasip olur rinnom yaaa içim dolu dolu iki gündür bugün kan değerini beklerken kalbim patlayacak gibi diyorum heycan yapmimmm Bi keseyi görelim kalbini duyalım 8 9 haftaları ayları görelimmm ahh
Minnoşumm aminn inşallahh tüm bekleyenler öncelikle biz buna bende inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?