• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun 😥
Cookiie Cookiie
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Minnosprenses Minnosprenses
D u t D u t
MssPARE MssPARE
Jou Jou

Kızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun 😥
Cookiie Cookiie
D u t D u t
MssPARE MssPARE
Jou Jou
Maşalllahhh mucizemmm çok güzel negatif düşüncelere yer yok🤲🏻🥹♥️
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla Rabbim devamını getirsin bal çiçeğim🌹🤲🏻🥰

Allahımmm güzel haberler versin inş tekrar ne zaman gidiceksin
Aminnn elçomm bilmiyorum ki dr isterse pazar Bi daha verirsin dedi hemşireler de biz seni ararız demişlerdi aramadı onun dışında haftaya cuma kese için gelirsin demişlerdi Allah nasip ederse🥲
Oh çok şükür canım sağlıklı olsun da rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍🤗🧿🧿
Aminnnn aminnnn canım benimm 🤲🏻🤲🏻♥️♥️

Sakın kötü düşünüp kötü enerji çekme üzerine yolarım seni
Yolma beni dudum 😍içimde garip Bi his var sanki bu defa inşallah yaaa inşallah 🥲🥲
Maşalllahhh mucizemmm çok güzel negatif düşüncelere yer yok🤲🏻🥹♥️
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla Rabbim devamını getirsin bal çiçeğim🌹🤲🏻🥰
Amin nnnn Tinnoşummmmmm aminnnnnn 🥰 🥰 Rabbim müjdelerinizi artırsın hepimizden 🤲🏻🤲🏻
İnşallaah bu defa kavuşmak nasip olur rinnom yaaa içim dolu dolu iki gündür bugün kan değerini beklerken kalbim patlayacak gibi diyorum heycan yapmimmm Bi keseyi görelim kalbini duyalım 8 9 haftaları ayları görelimmm ahh 🤲🏻🤲🏻

Aminnn elçomm bilmiyorum ki dr isterse pazar Bi daha verirsin dedi hemşireler de biz seni ararız demişlerdi aramadı onun dışında haftaya cuma kese için gelirsin demişlerdi Allah nasip ederse🥲

Ayy hadi ins daha gerek yok test mest ben hic test ettirmedim kalp atışı duyana kadarr

Aminn canım 2024 biz yaralıların yılı olsun artık rabbim nasip etsin doğuracağımız bebelere gebe kalalım Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve unuttuğum diğer tüm arkadaşlarımda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aminn canım 2024 biz yaralıların yılı olsun artık rabbim nasip etsin doğuracağımız bebelere gebe kalalım Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve unuttuğum diğer tüm arkadaşlarımda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahh Perimmmm ahhhh aminnn aminnnnn
Zarif hasretimizi Rabbim en kolayı ile dindirsin
Bizlerin de yüzü gülsün bitaneemm🥹🥹🤲🏻🤲🏻❤️❤️♥️♥️

Ayy hadi ins daha gerek yok test mest ben hic test ettirmedim kalp atışı duyana kadarr
Aynen insanı strese sokuyor ancak işte benim gebeliklerin sonu gelmedi ya bilmiyorum elden gelen bişey de yok Rabbim kolaylaştırsın 'Ol' desin yeter ki 🤲🏻🥲
Aminnnn aminnnn canımm ardı ardına inşallah 🤲🏻🤲🏻

Cookiie Cookiie
D u t D u t
MssPARE MssPARE
Jou Jou
Kesinlikle kötü şeyle düşünmüyorsun sağlıkla gelecek seni bekliyorum anneci diceksin evren ne düşünürsen onu sunuyor 🤩 sağlıkla gelecek ben inanıyorum

Kesinlikle kötü şeyle düşünmüyorsun sağlıkla gelecek seni bekliyorum anneci diceksin evren ne düşünürsen onu sunuyor 🤩 sağlıkla gelecek ben inanıyorum
Tamm minnoşum pozitif olucam inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağımıza 🤲🏻♥️♥️evrennnnnn duyyyy beniiiii🥲
Bu yıl ben, Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Cookiie Cookiie bir mucizee bir mucizee coconatt coconatt bizler anne olacağız ben inanıyorum 💜

Duamdasınız canlarım bu yıl bizim senemiz olsun inşallah ♥️

Yolma beni dudum 😍içimde garip Bi his var sanki bu defa inşallah yaaa inşallah 🥲🥲

Amin nnnn Tinnoşummmmmm aminnnnnn 🥰 🥰 Rabbim müjdelerinizi artırsın hepimizden 🤲🏻🤲🏻
İnşallaah bu defa kavuşmak nasip olur rinnom yaaa içim dolu dolu iki gündür bugün kan değerini beklerken kalbim patlayacak gibi diyorum heycan yapmimmm Bi keseyi görelim kalbini duyalım 8 9 haftaları ayları görelimmm ahh 🤲🏻🤲🏻
İnşallah mucizem

Back