Sorma kurabiyem vende çok severim ama sevginin yanına korkuda eklendi benimde
Evet kuzum inşallah amin bakalım hayırla güzel kolay ilerlesin inşallah herşey dualarınıza talibim

Amin canım benim stres yok ama mucim eltiyi meltiyi sktr et
Yok kız genel dedim bazen insan sessiz yanlız kalmak ister insanlardan herkesten uzaklaşmak ister onun gibi bi şey iste
Öyle parem ya yaklaşık 2 senedir galiba bende öyleyim
Sorma kurabiyem vende çok severim ama sevginin yanına korkuda eklendi benimde
Evet kuzum inşallah amin bakalım hayırla güzel kolay ilerlesin inşallah herşey dualarınıza talibim
Amin canım Rabbim gönlünce versin inşallah sağlıklı beslenmeye de dikkat et bu süreçte

Çocuk, yorgunluk, uykusuzluk baya salliyo beni kuzum sosyal medyayla pek alakam kalmadi ama hamdolsun iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

Çocuk, yorgunluk, uykusuzluk baya salliyo beni kuzum sosyal medyayla pek alakam kalmadi ama hamdolsun iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Aman iyi olunda canım benim ❤
1 yaşında oldu dimi benim yigenimle aynıydı
Bende iyiyim şükür bildiğin gibi dualarla devam

Aman iyi olunda canım benim ❤
1 yaşında oldu dimi benim yigenimle aynıydı
Bende iyiyim şükür bildiğin gibi dualarla devam
evet kuzum oldu cok sukur
Allah razı olsun canım çokca aminnnnnn
Sen nasılsın nasıl gidiyor Bi aralar yoktun bebiş nasıl
İyiyiz cok sukur kuzum zor ama guzel bi surec hayirlisiyla kolaylikla sen de kavuş yavruna insaAllah amin

Amin canım benim stres yok ama mucim eltiyi meltiyi sktr et

Öyle parem ya yaklaşık 2 senedir galiba bende öyleyim

Amin canım Rabbim gönlünce versin inşallah sağlıklı beslenmeye de dikkat et bu süreçte
Ediyorum kurabiyem yani etmeye çalışıyorum

Tiniminimavihanim tinnomm canımın içi geçmiş olsun kuzum ya zalım hastalık zor geçiyır bizde iki ay falan çektik rapor almakla iyi etmişsin evde dinlen bol bol
Sağol kurabiyemmm artık geçsin gitsin 4 gündür ses soluk gitti evdeyim şimdi dinleniyorum bitanem

Hayırlı cumalar paremmm beniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…