- 18 Kasım 2020
- 20.544
- 49.603
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma kurabiyem vende çok severim ama sevginin yanına korkuda eklendi benimdeAnaa kız geçmiş olsun kedileri çok severim çokta korkarım hahah ne yapacakları belli olmuyor şapşiklerin sayfaları tek tek okudum kuzum neyse ki tedaviye engel olmamış onunla geçmiş olsun. İnşallah tedavinde hayırlı müjdelerle sonuçlansın
Günaydın prensesimmGünaydın kızlar
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallah cuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
@Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Sağolun Allah razı olsun güzel duanız içinHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim stres yok ama mucim eltiyi meltiyi sktr etCanım kurabiyemmmm inşallah Rabbim ne gösterir hayırlısıyla sağlıkla ilerler sağlıkla gelişir kucağımıza gelir bu defa inşallah Rabbim in izniyle dua et kuzum bana nolur
Görüştüm Dr la da dün kuzum kan sulandırıcı progestan verdi
Öyle parem ya yaklaşık 2 senedir galiba bende öyleyimYok kız genel dedim bazen insan sessiz yanlız kalmak ister insanlardan herkesten uzaklaşmak ister onun gibi bi şey iste
Amin canım Rabbim gönlünce versin inşallah sağlıklı beslenmeye de dikkat et bu süreçteSorma kurabiyem vende çok severim ama sevginin yanına korkuda eklendi benimde
Evet kuzum inşallah amin bakalım hayırla güzel kolay ilerlesin inşallah herşey dualarınıza talibim
Çocuk, yorgunluk, uykusuzluk baya salliyo beni kuzum sosyal medyayla pek alakam kalmadi ama hamdolsun iyiyiz cok sukur sen nasilsin?Kızlar herkes iyimi kayboldunuz gittiniz selam sabah veren yok
Herkesin sağlığı sıhhati huzuru herşeyi yerinde mi
Ne zaman buraya girsem üzülüp çıkıyorum ne sohbetler olurdu ne geyikler ne kahkahalar olurdu
Yeni uye olanlar önce bi buraya gelirdi ...Ramazan ayımız bi ayrı olurdu ...
Şimdi savrulduk ellere yellere
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
coconatt
mavikelebek34
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
My_Moonlight06
M MaviMabellee
karamel Latte
penyez83
Nefes0858
Meryeemmm_
Ssevincli
Nane Limon Kabugu
-Hayal
Eslinna
Bunu gordugume o kadar mutlu oldum kiRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllahKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallah cuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
@Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Aman iyi olunda canım benim ❤Çocuk, yorgunluk, uykusuzluk baya salliyo beni kuzum sosyal medyayla pek alakam kalmadi ama hamdolsun iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
Allah razı olsun canım çokca aminnnnnnBunu gordugume o kadar mutlu oldum kiRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah
evet kuzum oldu cok sukurAman iyi olunda canım benim ❤
1 yaşında oldu dimi benim yigenimle aynıydı
Bende iyiyim şükür bildiğin gibi dualarla devam
İyiyiz cok sukur kuzum zor ama guzel bi surec hayirlisiyla kolaylikla sen de kavuş yavruna insaAllah aminAllah razı olsun canım çokca aminnnnnn
Sen nasılsın nasıl gidiyor Bi aralar yoktun bebiş nasıl
Ediyorum kurabiyem yani etmeye çalışıyorumAmin canım benim stres yok ama mucim eltiyi meltiyi sktr et
Öyle parem ya yaklaşık 2 senedir galiba bende öyleyim
Amin canım Rabbim gönlünce versin inşallah sağlıklı beslenmeye de dikkat et bu süreçte
Oh ne güzel maşallah size sağlıkla büyüsün aminn canım kocamannevet kuzum oldu cok sukur
İyiyiz cok sukur kuzum zor ama guzel bi surec hayirlisiyla kolaylikla sen de kavuş yavruna insaAllah amin
Evettt kuzu bugün vercem inşallah güzel artmıştırbir mucizee bugün kan veriyon dimiiii
Sağol kurabiyemmm artık geçsin gitsin 4 gündür ses soluk gitti evdeyim şimdi dinleniyorum bitanemTiniminimavihanim tinnomm canımın içi geçmiş olsun kuzum ya zalım hastalık zor geçiyır bizde iki ay falan çektik rapor almakla iyi etmişsin evde dinlen bol bol
Ay hadi inşallah kuzum heyecanla bekliyoruz bize haber verOh ne güzel maşallah size sağlıkla büyüsün aminn canım kocamann
Evettt kuzu bugün vercem inşallah güzel artmıştır