- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.993
- 698
- 30
Vururummm seennniiiiiAyyy elçoo hiç de sevmem ama yapcam inşallah
Evet galiba geliyo özgem ay inşallah doğduğu günlerin sevincini de yaşamak nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vururummm seennniiiiiAyyy elçoo hiç de sevmem ama yapcam inşallah
Evet galiba geliyo özgem ay inşallah doğduğu günlerin sevincini de yaşamak nasip olur
Kız sırf sen dedin diye aldım hepsindenVururummm seennniiiii
Kızzz afferiimm sanaaaKız sırf sen dedin diye aldım hepsinden
Benim ebe elma ve muz bol tüket demişti ben öğrendiğimdeKız sırf sen dedin diye aldım hepsinden
Hadi yaa duymamıştım kuzum avakado alayım diyodum hele tanesi 50 lira dedim 101 den falan alayım varsa o da uygundur abooBenim ebe elma ve muz bol tüket demişti ben öğrendiğimde
Evettt onları unuttum demeyi sekerim olduğu için malum muz yasak bana meyveBenim ebe elma ve muz bol tüket demişti ben öğrendiğimde
Anaa kız geçmiş olsun kedileri çok severim çokta korkarım hahah ne yapacakları belli olmuyor şapşiklerin sayfaları tek tek okudum kuzum neyse ki tedaviye engel olmamış onunla geçmiş olsun. İnşallah tedavinde hayırlı müjdelerle sonuçlansınMalesef öyle parem bişmiyorum. Burada hepimiz kafamızı dağıtırdık deertleri bırakır iki sohbet ederdik ne güzeldi şimdi yok. Herkes kendi derdine yoğunlaştı. Ben tedavime yoğunlaştım işte giriyorum o topiklere bakıp çıkıyorum sadece. Birde beni kedi ısırdı kuduz aşısı oluyorum
Bizden de mi gıııuuuzzzzz ya haklısın parişim Valla öyle uzaklaştık ki hiç birimizin diğerinden haberi yok. Benim kafa iyi deel ya arada gidiyor geliyor o yüzden bakamıyorumEv halkı ne çektik inan covitten zor oldu...
Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ⚘
Ben kk dan soğusam keşke herkesten soğudum valla
Canım kurabiyemmmm inşallah Rabbim ne gösterir hayırlısıyla sağlıkla ilerler sağlıkla gelişir kucağımıza gelir bu defa inşallah Rabbim in izniyle dua et kuzum bana nolurbir mucizee kızzz mucikoooooooooo
Minnak mucik mi geliyorrr yerim onu ben çok mutlu oldum canım benim. İnşallah sağlıkla ilerlesin vakti saati gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yarına hemen doktor randevusu al kuzum madem sulandırıcı başlayacak. Ayy mucim yaaa tam mucize olacak desene
Onuda ye çok pahalı evet havuç birdeHadi yaa duymamıştım kuzum avakado alayım diyodum hele tanesi 50 lira dedim 101 den falan alayım varsa o da uygundur aboo
Yok kız genel dedim bazen insan sessiz yanlız kalmak ister insanlardan herkesten uzaklaşmak ister onun gibi bi şey isteBizden de mi gıııuuuzzzzz ya haklısın parişim Valla öyle uzaklaştık ki hiç birimizin diğerinden haberi yok. Benim kafa iyi deel ya arada gidiyor geliyor o yüzden bakamıyorum
Herşey yolunda gitsin canım benimKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallah cuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
@TezgahtakiSariBez
Tiniminimavihanim
@Lna16
@D E V A
Catlak-kurabiye
Aynen kuzu pahalı mahalı faydalı olsun yekOnuda ye çok pahalı evet havuç birde
Aminnnn canm parisim,Herşey yolunda gitsin canım benim
Sağlıklı bebeklik ce sonrası kucağına sağlıkla al
Çok şükür
Allah razı olsun nane aminnn aminnnbir mucizee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah