Inşallah taşıtlı dillim Rabbim sanada bir mucize versin GEBELER GEYIGI OLSUN...yüzünüz gülsün kuzum benim2024 bizim senemiz olacak minnoşummmm aminnnn
Minnosum ne güzel dedin
MucizemKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
@TezgahtakiSariBez
MssPARE
@Jou
Çok güzel canım benim sağlıkla ilerlesin vaktini zamanını tamamlayıp sağlıkla kucağına gelsin inşallahKızlar 386 çıkmış değerim Dr güzel yükselmiş demiş ama inşallah sağlıklı Bi gebeliktir iki katından fazla yükselmiş hatta hemşire dedi ki Bi de ikiz oluyomuş falan güldük ama ikize de çok dua ediyordum ikiz tek hiç farketmez yeter ki sağlıkla olsun
Cookiie
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
@TezgahtakiSariBez
MssPARE
@Jou
Pareminde dediği gibi bu dönemde sana kötü gelen herşeyden herkesten uzaklaşInşallah taşıtlı dillim Rabbim sanada bir mucize versin GEBELER GEYIGI OLSUN...yüzünüz gülsün kuzum benim
Minnosum ne güzel dedin
AMIN Rabbim sevinirsin hepinizi❤❤❤
Mucizem
Maşallah kuzum kızlar yazmış kötü düşünme gebeliğine odaklan gerisi salla elti kaynana seni kim üzüyorsa uzaklaş kendine çeşmede verme
RABBIM seni korusun kollasın bebeğine sana sağlık versin gerisi kapı dışarı❤❤
Can cann paremmmm olsınnn bitanemmm yüzümüz hepimizin gülsünnn çiçeğimm beniimmInşallah taşıtlı dillim Rabbim sanada bir mucize versin GEBELER GEYIGI OLSUN...yüzünüz gülsün kuzum benim
Minnosum ne güzel dedin
Mucizem
Maşallah kuzum kızlar yazmış kötü düşünme gebeliğine odaklan gerisi salla elti kaynana seni kim üzüyorsa uzaklaş kendine çeşmede verme
Karı koca ikisi de beni düşman görüyorlar zaten parem ama Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin kendileri bal kaymak oldular da ben kötü kadın müzeyyen oldum ama olsun Rabbim görüyor elbet benim zerre sözüm kötülüğüm olmadı.Inşallah taşıtlı dillim Rabbim sanada bir mucize versin GEBELER GEYIGI OLSUN...yüzünüz gülsün kuzum benim
Minnosum ne güzel dedin
Mucizem
Çok güzel canım benim sağlıkla ilerlesin vaktini zamanını tamamlayıp sağlıkla kucağına gelsin inşallahbitanem olumsuz düşünceler yok seni üzen her şeyi bırakıyoruz. Asla ikinci ihtimali dile getirmiyoruz. Önceki yaşadıklarını da unut tamam anlayabiliyorum zordur aklına geliyor ama o an kendini sustur pozitif düşün ve ağzından sakın olumsuz bir şey çıkmasın dötünü keserim her şey çok güzel olacak inşallah
Aynen minnoşum önemli olan bebeğimiz ve bizi sağlığımız Allahm sağlıkla nasip etsin kurban olduğum bu defa kavuştursun bizi gerisi Bi tarafımda değil şuan
Canım mucizem dediğin gibi şuan sadece kendine bebene odaklan. Senden ve bebekten önemli hiçbiriey yok. Gerisini görme bir çizgi çek üstüne söyleneni duyma gerekirse görüşme şu aşamada seni rahatsız edecek strese sokacak herkesten uzaklaş.Karı koca ikisi de beni düşman görüyorlar zaten parem ama Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin kendileri bal kaymak oldular da ben kötü kadın müzeyyen oldum ama olsun Rabbim görüyor elbet benim zerre sözüm kötülüğüm olmadı.
Rabbim elhamdülillah bize Bi evlat müjdeledi şuan tek düşündüğüm o sağlıkla sıhhatle nasip etsin kurban olduğum en büyük isteğim
Allah razı olsun parem duanıza talibim Rabbim bu kez izniyle kavuştursun bizi bebeğimizebaşı çeken ben olayım patır patır arkamdan gebe kalıp Gelinn taaamm mııı Minnosprenses Cookiie Tiniminimavihanim Lna16 coconatt bu kız nerde gelmiyo da hiç yaaaa
Unuttuğum yoktur inşallah
MssPARE mmm senin de gönlünde her ne varsa tez vakitte gerçekleşsin inşallah
Aynen minnoşum önemli olan bebeğimiz ve bizi sağlığımız Allahm sağlıkla nasip etsin kurban olduğum bu defa kavuştursun bizi gerisi Bi tarafımda değil şuan
Aynen bitanem aynen öyleCanım mucizem dediğin gibi şuan sadece kendine bebene odaklan. Senden ve bebekten önemli hiçbiriey yok. Gerisini görme bir çizgi çek üstüne söyleneni duyma gerekirse görüşme şu aşamada seni rahatsız edecek strese sokacak herkesten uzaklaş.
İnşallah arkandan geliyoruz
Amin bitanem aminKarı koca ikisi de beni düşman görüyorlar zaten parem ama Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin kendileri bal kaymak oldular da ben kötü kadın müzeyyen oldum ama olsun Rabbim görüyor elbet benim zerre sözüm kötülüğüm olmadı.
Rabbim elhamdülillah bize Bi evlat müjdeledi şuan tek düşündüğüm o sağlıkla sıhhatle nasip etsin kurban olduğum en büyük isteğim
Allah razı olsun parem duanıza talibim Rabbim bu kez izniyle kavuştursun bizi bebeğimizebaşı çeken ben olayım patır patır arkamdan gebe kalıp Gelinn taaamm mııı Minnosprenses Cookiie Tiniminimavihanim Lna16 coconatt bu kız nerde gelmiyo da hiç yaaaa
Kız hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla, hayırla,mutlulukla, sevinç gözyaşlarıyla gelsin minnoşKarı koca ikisi de beni düşman görüyorlar zaten parem ama Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin kendileri bal kaymak oldular da ben kötü kadın müzeyyen oldum ama olsun Rabbim görüyor elbet benim zerre sözüm kötülüğüm olmadı.
Rabbim hakedene, isteyene tez hayırlısıyla sağlık sıhhatle nasip etsin minnoşum
Aminnn aminn Allah razı olsun kuzumKız hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla, hayırla,mutlulukla, sevinç gözyaşlarıyla gelsin minnoş
Naptın mucikom nasıl gidiyor ne zaman gitcen keseyeAminnn aminn Allah razı olsun kuzum
Yarın aricaklar inşallah cuma demişti ama nasip kuzumNaptın mucikom nasıl gidiyor ne zaman gitcen keseye
Kan verecek misin tekrarYarın aricaklar inşallah cuma demişti ama nasip kuzum
Mucizem ne oldu kuzum herşey yolunda mı iyimisinYarın aricaklar inşallah cuma demişti ama nasip kuzum
Çok şükür iyiyim kuzum inşallah miniğim de iyidirMucizem ne oldu kuzum herşey yolunda mı iyimisin❤
Sen gönlünü ferah tut canım benim. Sen ne kadar iyiysen oda iyi olacak. Buna gönülden inanırsan Allah'ın izniyle herşey güzel ilerleyecekÇok şükür iyiyim kuzum inşallah miniğim de iyidir
Çok şükür iyiyim kuzum inşallah miniğim de iyidir
Hoşgeldin kokom ne iyi ettin de geldinSen gönlünü ferah tut canım benim. Sen ne kadar iyiysen oda iyi olacak. Buna gönülden inanırsan Allah'ın izniyle herşey güzel ilerleyecek
MssPARE kız ben geldim
Hepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınızIyidir kuzum dr ler baktı ne güzel herşey çok daha güzel olsun
Hoşgeldin kokom ne iyi ettin de geldin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?