2024 bizim senemiz olacak minnoşummmm aminnnn
Inşallah taşıtlı dillim Rabbim sanada bir mucize versin GEBELER GEYIGI OLSUN...yüzünüz gülsün kuzum benim
Bu yıl ben, Tiniminimavihanim Cookiie bir mucizee coconatt bizler anne olacağız ben inanıyorum
Minnosum ne güzel dedin
AMIN Rabbim sevinirsin hepinizi ❤❤❤
Mucizem

Maşallah kuzum kızlar yazmış kötü düşünme gebeliğine odaklan gerisi salla elti kaynana seni kim üzüyorsa uzaklaş kendine çeşmede verme

RABBIM seni korusun kollasın bebeğine sana sağlık versin gerisi kapı dışarı ❤❤

Çok güzel canım benim sağlıkla ilerlesin vaktini zamanını tamamlayıp sağlıkla kucağına gelsin inşallah bitanem olumsuz düşünceler yok seni üzen her şeyi bırakıyoruz. Asla ikinci ihtimali dile getirmiyoruz. Önceki yaşadıklarını da unut tamam anlayabiliyorum zordur aklına geliyor ama o an kendini sustur pozitif düşün ve ağzından sakın olumsuz bir şey çıkmasın dötünü keserim her şey çok güzel olacak inşallah

Pareminde dediği gibi bu dönemde sana kötü gelen herşeyden herkesten uzaklaş bir mucizee

Can cann paremmmm olsınnn bitanemmm yüzümüz hepimizin gülsünnn çiçeğimm beniimm

Karı koca ikisi de beni düşman görüyorlar zaten parem ama Rabbim kimseyi kimseye düşürmesin kendileri bal kaymak oldular da ben kötü kadın müzeyyen oldum ama olsun Rabbim görüyor elbet benim zerre sözüm kötülüğüm olmadı.
Rabbim elhamdülillah bize Bi evlat müjdeledi şuan tek düşündüğüm o sağlıkla sıhhatle nasip etsin kurban olduğum en büyük isteğim

Allah razı olsun parem duanıza talibim Rabbim bu kez izniyle kavuştursun bizi bebeğimize başı çeken ben olayım patır patır arkamdan gebe kalıp Gelinn taaamm mııı Minnosprenses Cookiie Tiniminimavihanim Lna16 coconatt bu kız nerde gelmiyo da hiç yaaaa
Unuttuğum yoktur inşallah
MssPARE mmm senin de gönlünde her ne varsa tez vakitte gerçekleşsin inşallah

Pareminde dediği gibi bu dönemde sana kötü gelen herşeyden herkesten uzaklaş bir mucizee
Aynen minnoşum önemli olan bebeğimiz ve bizi sağlığımız Allahm sağlıkla nasip etsin kurban olduğum bu defa kavuştursun bizi gerisi Bi tarafımda değil şuan

Canım mucizem dediğin gibi şuan sadece kendine bebene odaklan. Senden ve bebekten önemli hiçbiriey yok. Gerisini görme bir çizgi çek üstüne söyleneni duyma gerekirse görüşme şu aşamada seni rahatsız edecek strese sokacak herkesten uzaklaş.
İnşallah arkandan geliyoruz

Aynen bitanem aynen öyleAllahm sonsuz şükürler olsun bekliyorum kuzum inşallah en en en kısa zamandaa

Amin bitanem amin

Kız hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla, hayırla,mutlulukla, sevinç gözyaşlarıyla gelsin minnoş

Iyidir kuzum dr ler baktı ne güzel herşey çok daha güzel olsun

Hoşgeldin kokom ne iyi ettin de geldin
Hepinizi özlemişim gerçekten ya. Buraya gelmeyi unutsamda sizleri hiç unutmadım cansınız nasılsın pârem nasıl geçiyor günlerin herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…