Anaa kız geçmiş olsun kedileri çok severim çokta korkarım hahah ne yapacakları belli olmuyor şapşiklerin sayfaları tek tek okudum kuzum neyse ki tedaviye engel olmamış onunla geçmiş olsun. İnşallah tedavinde hayırlı müjdelerle sonuçlansın

bir mucizee kızzz mucikoooooooooo
Minnak mucik mi geliyorrr yerim onu ben çok mutlu oldum canım benim. İnşallah sağlıkla ilerlesin vakti saati gelince sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yarına hemen doktor randevusu al kuzum madem sulandırıcı başlayacak. Ayy mucim yaaa tam mucize olacak desene

Ev halkı ne çektik inan covitten zor oldu...

Sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ⚘

Ben kk dan soğusam keşke herkesten soğudum valla
Bizden de mi gıııuuuzzzzz ya haklısın parişim Valla öyle uzaklaştık ki hiç birimizin diğerinden haberi yok. Benim kafa iyi deel ya arada gidiyor geliyor o yüzden bakamıyorum

Canım kurabiyemmmm inşallah Rabbim ne gösterir hayırlısıyla sağlıkla ilerler sağlıkla gelişir kucağımıza gelir bu defa inşallah Rabbim in izniyle dua et kuzum bana nolur
Görüştüm Dr la da dün kuzum kan sulandırıcı progestan verdi

Bizden de mi gıııuuuzzzzz ya haklısın parişim Valla öyle uzaklaştık ki hiç birimizin diğerinden haberi yok. Benim kafa iyi deel ya arada gidiyor geliyor o yüzden bakamıyorum
Yok kız genel dedim bazen insan sessiz yanlız kalmak ister insanlardan herkesten uzaklaşmak ister onun gibi bi şey iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…