Bak dün sana ne yazmışımAh mucizem ah senin bu elti imtihanın olmuş boşver ya onla kes ilişkini gitsin
Canını sıkmaktan iyidir
Kuzum inşallah hamilelik araştırmaların gerek kalmadan müjdeli bir haberle sevinirsin dua grubuna niye gelmedin dualar ederdin sanada iyi gelirdir ferahlatır seni ⚘
Evet parem testi görür görmez aklıma bu geldi
Varsa evde asprine falan başlasan riske atmaVar kuzum pıhtılaşmam o yüzden erken en iyisi gözükcem varsa kesin ne tepki verecek Dr ve sekreteri merak ediyorum 1 sene önce 8 ay boyunca tüp tedavisinde takipli hastasıydım bu defa da 4 ay oldu o kadar ümitsiz vaka gibiydim ki
Aret hocaya kan sonuçlarını atıyolar ya bakalm inşallah güzel Bi değer çıkar güzel artar güzel tutunur büyür inşallah ya
Evet yaa beni de hiç yanıltmadı bu testler ama yaklaşık 2 yılı geçmiştir ben onları alalı koca Bi kutuydu
Ama daha 4 gün önce falan yapmıştım yoktu tek çizgi bile silikti yani ama
Gözün aydınEvet parem testi görür görmez aklıma bu geldi
Var kuzum olmazsa kendim başlarımVarsa evde asprine falan başlasan riske atma
Teşekkür ederimGözün aydın
Tabi dr un daha iyi bilir ama bi iletişime geç istersen senden daha çok heyecanlıyızVar kuzum olmazsa kendim başlarım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun kuzum inşallah geçer bir an önce hastaligin❤❤
Geçmiş olsun tinnoşum
Geçmis olsun tinnoşş nazara geldin iyice
Bolbol dinlen düzenli iç ilaçlarınıSağolunn kelebeklerimmmm
Rapor aldım eve geldim ilaçlar var bir sürü kullanmaya başlayacağım.
Sizler de dikkat et müthiş bir salgın var
Sesim yerine gelir inşallah korkuyorum
Mucizem güzel haberini bekliyorum.İyi olduğumda geleceğim buraya
Görünce duduşkom kan çıkınca pozitif se Dr görecem inşallahTabi dr un daha iyi bilir ama bi iletişime geç istersen senden daha çok heyecanlıyız
Geçmiş olsun tinnoşumSağolunn kelebeklerimmmm
Rapor aldım eve geldim ilaçlar var bir sürü kullanmaya başlayacağım.
Sizler de dikkat et müthiş bir salgın var
Sesim yerine gelir inşallah korkuyorum
Mucizem güzel haberini bekliyorum.İyi olduğumda geleceğim buraya
İnşallah mucizemKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallahcuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Yaaaaaa bu güzel habere çok ihtiyacım vardıı bakk demekkii kafanda tutmayacan ben hep diyorum inanılır gibi olmuyoKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallahcuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Aynen öyle jolimYaaaaaa bu güzel habere çok ihtiyacım vardıı bakk demekkii kafanda tutmayacan ben hep diyorum inanılır gibi olmuyo
Heememmeeennn bol sebzeAynen öyle jolim
inşallah değer güzel yükselir sağlıkla gelişir ya inşallah
Oyy minnoş çıkmış yola geliyorKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallahcuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Ayyy elçoo hiç de sevmem ama yapcam inşallahHeememmeeennn bol sebze
bol ceviz fındık kabak çekirdeği eline alıyosun kıtır kıtır yiyorsunn
Evet galiba geliyo özgem ay inşallah doğduğu günlerin sevincini de yaşamak nasip olurOyy minnoş çıkmış yola geliyorGüzel Allahımın mucizesi Allahım doğduğu günlerede şahitlik edelim inşallahh
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kuzumKızlar 132 çıktı değerim dua edin nolur sağlıkla ilerlesin inşallahcuma tekrar kan vercem çok sevindiler ya Dr da sekreteri de Allahm hayırlısıyla ilerler sağlıkla inşallah
MssPARE
Jou
D u t
Tiniminimavihanim
Lna16
Cookiie
Catlak-kurabiye
Aminnnn minnoşum hepimize birlikte inşallahRabbim hayırlısıyla nasip etsin kuzum
Güzel haberlerle gel kuzumAminnnn minnoşum hepimize birlikte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?