Mucizem benim kız kardeşim ne tedaviler gördü ..olmadı..iki kez tedaviyle hamile kaldı olmadı

Sonra normal.yolla hamile kaldı...Rabbim imtihan ediyor sabrımızı deniyor isyan mi edicek tevekkül mu edicek deniyor

Sağlıkla gelsin inşallah sende sağlıklı ol en önemlsi bu

Oyalanma hadi git şu hastaneye ver kanını öğlen arası olmadan be kadin

Yaaaaaa yemin olsunn pare etiket ettiği gün senin ismini görunce hissettim biliyomusun acaba hamilemi diye tedavisizmi oldu
Yaaa gerçekten mi
İşte kuzum 4 aydır tedavideydin ben klomen kullanıp yumurta takip ediliyodu
Bu ay da 2 yumurta vardı en son 21 le 11 mm iki yumurta vardı
E2 hormonu düştü diye tedavi iptal olmuştu
Galiba benimle bu defa şükürler olsun

Ne güzel hikayeler bunlar parem gözlerim ellerim ağrıyo buna benzer hikayeler aramaktan okumaktan sırf ümidimi diri tutabilmek için
Biliyorum Rabbim imtihan ediyor affetsin bazen çok ağır hissediyorum inşallah Rabbim kayırır bizide imtihanı müjdelenenlerden oluruz inşallah parem duamı bilen de duyan da kabul edecek olanda Rabbim
Hep öyle istedim sağlıklı noksansız ahlaklı feraset li çifter çifter istedim kurban olduğum kucağımıza verir inşallah inşallah onun yolunda yetiştirmek nasip olur
Parem il merkeze gidicem olduğum yerde sağlık ocağı var da kan için günleri bilmem nesi var hemen de çıkmıyor
O yüzden öğlen sonu gidicem inşallah

Sağlıkla gelsin kuzum

Yaaaa ummadığın an geldi iştee hep te öyle oluyorr rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin nezaman gidiceksin dr a

bir mucizee mucizeemmm nasıl olduuu az özet geç bebeğim
Şuan acildeyim serum buhar alıyorum yüzümü senin bu testin güldürdü kuzucummm
Çok çok geçmiş olsun bitanem kıyamam ya daha iyi misin

Klomen takip yapılıyordu bitanem 4 aydır bu ay da 21 11 mm iki yumi varsı E2 değeri düştü diye tedavi iptal olmuştu
Yumurta çatlamıştı ama Bi gün sonra gittiğimizde biz de değerlerndirmiştik öylesine
Sağlıklıdır inşallah Dr ları yanıltır kuzum inşallah sımsıkı tutunur bu defa

İnşallah mucizem inşallah pıhtılaşma varsa direk kadın doğuma git anlık kan sulandırıcıya başlaman gerek
Var kuzum pıhtılaşmam o yüzden erken en iyisi gözükcem varsa kesin ne tepki verecek Dr ve sekreteri merak ediyorum 1 sene önce 8 ay boyunca tüp tedavisinde takipli hastasıydım bu defa da 4 ay oldu o kadar ümitsiz vaka gibiydim ki
Aret hocaya kan sonuçlarını atıyolar ya bakalm inşallah güzel Bi değer çıkar güzel artar güzel tutunur büyür inşallah ya
Çıkar çıkar test yanıltmaz benimde öylrydi cizgisi
Evet yaa beni de hiç yanıltmadı bu testler ama yaklaşık 2 yılı geçmiştir ben onları alalı koca Bi kutuydu

Ama daha 4 gün önce falan yapmıştım yoktu tek çizgi bile silikti yani ama

Busefer yaptığın yeni aldığınmı

silikte olsa oluyo aslında bendede duruyodu 2 yildır koca testler 2ci testimide 2 yıl onceki aldığımdan yaptım dogru çıktı

Tamam kuzum sonucu yine yaz buraya ...❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…