- 18 Kasım 2020
- 20.544
- 49.603
- 548
Catlak-kurabiyeKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim @Lna16 @TezgahtakiSariBez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlak-kurabiyeKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
MssPARE Catlak-kurabiye Cookiie Minnosprenses Jou Tiniminimavihanim @Lna16 @TezgahtakiSariBez
GÜNAYDIN minnosum nasılsınGünaaayyydddınnnnnnnn
Parem heyecan yapmamak istiyorum nefesim kesiliyor kalbim patlicak yoksaMucizem çok anlamasam da kk dan öğrendiğim kadar
Sanırım gebelik var
Hemen git bi test ver kuzum
En iyi tinnos anlar Tiniminimavihanim bi bak kuzu mucizenin testine
Ay inşallah doğrudur Rabbim inşallah mucizesini vermiştir ⚘
Çok şükür iyiyim parem sen nasılsınGÜNAYDIN minnosum nasılsın
Pozitif mucizeeeemmmmm ayyyyyKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
İnşallaah zamanı gelmiştir inşallah sağlıkla gelir artık parem inşallah ne kadar çok istiyorum anlatamamMucizem çok anlamasam da kk dan öğrendiğim kadar
Sanırım gebelik var
İnşallaah geliyordur minnoşum Rabbim in hazinesi geniş rahmeti bol yüreğimizi darlığına ferahlık olacak inşallah inanıyorum nasip olursaEvet çift geliyor mu minnoş
Öğlen gidicem kuzumbir mucizee yaaaaaaa kandan baktır hemen
Baktım paremmm pozitif görünüyooorr inşallaah sağlıklı bir şekilde ilerler Allahım sen görüyorsunMucizem çok anlamasam da kk dan öğrendiğim kadar
Sanırım gebelik var
Parem heyecan yapmamak istiyorum nefesim kesiliyor kalbim patlicak yoksa
Ben bugün vajinal sülük yaptıracaktım gebelik testi yap dedi kadın Bi kaç gün önce yaptım bişey yoktu o yüzden yapmak istemedim ama nolur nolmaz yalan söylemim diye Bi daha yaptım silik çıktı test bozuk mu acaba dedi Bi daha yaptım o da ayanı çıktı
Öğlen gidip vercem kan inşallah
Eğer varsa kendi Dr ma da gözükcem kan sulandırıcı falan için
Tinnoşummmmmm ahhh bitanemmm iki tane yaptım Bi de kan verim belli olcak inşallah sağlıklı bir gebeliktirPozitif mucizeeeemmmmm ayyyyy
Aminn aminn balımmmmmm Rabbim o güzel kalbine göre versin hayallerini yaşamayı nasip etsin dualarımız seninleTinnoşummmmmm ahhh bitanemmm iki tane yaptım Bi de kan verim belli olcak inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Seni yazdım sen saglikcisin diyeBaktım paremmm pozitif görünüyooorr inşallaah sağlıklı bir şekilde ilerler Allahım sen görüyorsun
Aminnn tinnoşum aminn Rabbim hepimizden güzel haberler nasip etsinBaktım paremmm pozitif görünüyooorr inşallaah sağlıklı bir şekilde ilerler Allahım sen görüyorsun
Ahh parem inan şuan o kadar ihtiyacım var ki sımsıkı sarılarak dostlara keşke yanımda olsanız canlarımYanımda olsan da sarımsam sana kuzum benim sana hep dedim dimi Allah bir gün mucizesini verecek diye hatta dün yazdım inşallah müjdeli haber alırsın dua ya gel diye
Ahhhh bitanem benim hemen testini yaptır bi şükür namazı kol sonuçlar sonrası ve bize soule sonucu
Öpüyorum seni cansin⚘☘
Geçmiş olsun kuzum inşallah geçer bir an önce hastaligin❤❤bir mucizee mucizeemmm nasıl olduuu az özet geç bebeğim
Şuan acildeyim serum buhar alıyorum yüzümü senin bu testin güldürdü kuzucummm
Bak bak ikinizde pofuduk yanak koymuşunuz ondan karıştırıyorum benBeni beni bihterini kurbi gel buraya gııı Catlak-kurabiye
Minnoşumm seninde sevgililer günün kutlu olsun sevdiceğinle uzun yılların olsunSevgililer gününüz kutlu olsun babyler
Kızzzz bu bariz ben geliyorum diyooo hayırlı olsunKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
İyi yaptınnnnn paremmm beniimm birimizin mutlu güzel haberi hepimizin yüzünde gülücükler çoğaltıyorSeni yazdım sen saglikcisin diye
Diğer kızların başından geçti hamilelik onlarda bilir tabiki
Ama aklıma sen geldin
Inşallah Rabbim sağlıkla gelsin mucizenin bebeği çok sevindim ⚘
Rabbim inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım çoğalsın gebeler ❤❤❤⚘
Yaaaaaa yemin olsunn pare etiket ettiği gün senin ismini görunce hissettim biliyomusun acaba hamilemi diye tedavisizmi olduKızlar bakın Bi çabukkkkkkkkk ben doğru görüyorum dimi
Allah razı olsun tinnoşum siz de benim dualarımdasınızAminn aminn balımmmmmm Rabbim o güzel kalbine göre versin hayallerini yaşamayı nasip etsin dualarımız seninle
Seni yazdım sen saglikcisin diye
Diğer kızların başından geçti hamilelik onlarda bilir tabiki
Ama aklıma sen geldin
Inşallah Rabbim sağlıkla gelsin mucizenin bebeği çok sevindim ⚘
Rabbim inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım çoğalsın gebeler ❤❤❤⚘
Ayy geliyor mu inşallah kuzum ya inşallah sağlıkla gelir bütün yaralarımızı sarar inşallahKızzzz bu bariz ben geliyorum diyooo hayırlı olsun
İnan gerçekten öyle kaç yıl oldu artık ne kadar uğraşan çabalayan arkadaşlarım siz ve ben inanki birbirimizi tek anlayıp hissedebilenlerizİyi yaptınnnnn paremmm beniimm birimizin mutlu güzel haberi hepimizin yüzünde gülücükler çoğaltıyor
İnşallaah sağlıkla kolaylıkla devamı gelsinnnn çiçeğimmm
Tez zamanda isteyen bütün arkadaşlarıma bana da kolaylıkla nasip etsin
cann paremmmm seninde gönlüne göre versin.Belki de bizi burda tekrardan mucizemin vesilesi canlandırır.