- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.105
- 548
Sus sus yağlara zam geldi sen nasıl unutursun periyiCanımın içi göz bebeğim
Kız sende hemen affetmeNeyse hadi affettim
Nasılsın minnoşum
Benim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gittiOlur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirim
Valla kim uyudu kim uyandı derken benim beynim bile yandıBenim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti
Ayyy benimkide babasının peşinden kalktı sahuraa bu bebeler cidden hissediyorr haaBenim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti
Hayy sağolasin iki bebeli kadın dramı zaten ramazandan öncede vardı uyu uyan davalarıValla kim uyudu kim uyandı derken benim beynim bile yandıAllah kolaylık versin bacım
Amaaannn elçooom amann bide cır cır konuşuyo abisinide uyandırdı artık ailecek yaptik sahurumuzuAyyy benimkide babasının peşinden kalktı sahuraa bu bebeler cidden hissediyorr haa
Senin büyük kaç yaşındaydı canım. Küçükle aramızda iki gün vardı galibaHayy sağolasin iki bebeli kadın dramı zaten ramazandan öncede vardı uyu uyan davaları
Hahahahahahaahahah senin aklunn şırdan dürümdeebelkideeSenin büyük kaç yaşındaydı canım. Küçükle aramızda iki gün vardı galibaJou duymasın hey Allahm dürüm nereden çıktı klavyem acıkmış
Hahahaha ayy ev şelalee olmuş sahurdaaAmaaannn elçooom amann bide cır cır konuşuyo abisinide uyandırdı artık ailecek yaptik sahurumuzu
Maşallah bereket yağdı bereketHahahaha ayy ev şelalee olmuş sahurdaa
Ben tutsaydım mümkünati yok yiyemezdim tam o saatte uyandı 4de 1 saat uyut falan ooyyyMaşallah bereket yağdı bereketBir de ben sahurumu tam yapabileydim
Niye hiçbiriniz bana denk gelmedi yaOğlum temmuzda 6yasina girecek. Kızımda 10aylik olacak pazar günüEvet 2 gün vardi bebelerimizin arasında Jou ile 8gündü dimi kuzuu
Allah yardim ediyor be kuzu hem alıstım artik çayimin soğumasina sofradan tam doymadan kalkmayaBen tutsaydım mümkünati yok yiyemezdim tam o saatte uyandı 4de 1 saat uyut falan ooyyy
Sende az ıkınaydın mayıs bebesi olardı belki almoşNiye hiçbiriniz bana denk gelmedi ya
Şurada aktif olmaya olmaya unutmuşumSus sus yağlara zam geldi sen nasıl unutursun periyi
Bende öyle canım tam doymadan keyif yapamadan ama bunalrda geçecekAllah yardim ediyor be kuzu hem alıstım artik çayimin soğumasina sofradan tam doymadan kalkmaya
İkınamadımm bana göre değildiiSende az ıkınaydın mayıs bebesi olardı belki almoş
Canları sağolsun kuzucukların büyürler elbet bizde sıcak yemek sicak çay iceriz o vakitBende öyle canım tam doymadan keyif yapamadan ama bunalrda geçecek
İkınamadımm bana göre değildii
Bende iyiyim canım çok şükür bugünümüzeİyiyim balım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?