Olur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirim
Benim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti

Benim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti
Valla kim uyudu kim uyandı derken benim beynim bile yandı Allah kolaylık versin bacım

Ayyy benimkide babasının peşinden kalktı sahuraa bu bebeler cidden hissediyorr haa

Senin büyük kaç yaşındaydı canım. Küçükle aramızda iki gün vardı galiba Jou duymasın hey Allahm dürüm nereden çıktı klavyem acıkmış
Oğlum temmuzda 6yasina girecek. Kızımda 10aylik olacak pazar günü Evet 2 gün vardi bebelerimizin arasında Jou ile 8gündü dimi kuzuu

Reactions: Jou
Bende öyle canım tam doymadan keyif yapamadan ama bunalrda geçecek

İkınamadımm bana göre değildii
Canları sağolsun kuzucukların büyürler elbet bizde sıcak yemek sicak çay iceriz o vakit
Onunda vakti o zamanmış çiçegim prensesim almosumun

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…