Aaaaa ben hep gündüz niyet edilebildiğini biliyordum
Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.

Son düzenleme:
Canım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu
Aradım parem cenin olduğundan kesin eminseniz lohusa sayılıyorsunuz oruc tutulmaz dedi. Yani tutsam kan geldiğinde bozuluyor oruc dimi dedim evet dedi. Kazaya kaldı artık bir kaç güne biter inşallah

Ben Türkiye’ye geldim.Hala geriden geliyorum kurabiyem nolucuu hepinize hayırlı ramazanlar canlarımm

Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.
Yaa öyle mi oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk canım. Hayırlısı bakalım inşallah bir an önce biter kanama

Niyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorum
Kafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir Cookiie

Evet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktan
Kanama gelsin gelmesin 40gün boyunca lohusa sayılıyorsun sonra kaza edersin insallah

Evet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktan
Kanama gelsin gelmesin 40gün boyunca lohusa sayılıyorsun sonra kaza edersin insallah
Çok sağol canım. İnşallah rabbim borclarımızı tutabilmeyi nasip eder

Olur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…