- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Ay hiç aklıma gelmedi kurabiyem ya birdahakine affı yok bunun en ufak açığı kollıcamKız sende hemen affetme duvarına güller serseydi bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç aklıma gelmedi kurabiyem ya birdahakine affı yok bunun en ufak açığı kollıcamKız sende hemen affetme duvarına güller serseydi bari
Oyle tabii bitanemmCanları sağolsun kuzucukların büyürler elbet bizde sıcak yemek sicak çay iceriz o vakit
Onunda vakti o zamanmış çiçegim prensesim almosumun
Vermedin bak doğdu güneşinOyle tabii bitanemm
GEldiii son nefesimi veriyodum az kalsın
Oruç olcam aklıma getirmrŞirdanletaa
Çok şükür canım benimBende iyiyim canım çok şükür bugünümüze
Tama tamamOruç olcam aklıma getirmr
Hahah tamam mutlaka duvarına güller sersinAy hiç aklıma gelmedi kurabiyem ya birdahakine affı yok bunun en ufak açığı kollıcam
Ohh maşallah maşallah aradaki yaş farkı güzel. En azından işin varken beşik sallar yardım ederOğlum temmuzda 6yasina girecek. Kızımda 10aylik olacak pazar günü Evet 2 gün vardi bebelerimizin arasında Jou ile 8gündü dimi kuzuu
Diyom gel ikincileri aynı gün doğuralımNiye hiçbiriniz bana denk gelmedi ya
HahahŞurada aktif olmaya olmaya unutmuşum
Amaann yapamam vallahii habunkızla zor cebelleşiyomOhh maşallah maşallah aradaki yaş farkı güzel. En azından işin varken beşik sallar yardım eder
Diyom gel ikincileri aynı gün doğuralım
Hahah
Evet yaa kardeşine bakmak konusunda getir götür işlerinde çok yardimci oluyor Yani bi işim varken oyaliyor oynuyor yaninda kızımda zaten tam bi abiciOhh maşallah maşallah aradaki yaş farkı güzel. En azından işin varken beşik sallar yardım eder
İftar olcak nerdeyse ben daha yeni görüyorumHayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
ASSOSyal
@coconatt
Tiniminimavihanim
Cookiie
MssPARE
@D U T