• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini tutacak durumda hissediyor musun bide çoklu kanamam
Içın rahat etsin ve emin olmak için aynen penyeziin dediği gibi sabah fetva hattına sor canım
1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻

1 aydır kanıyorum nerden baksan parem bazı günler biranda aşırıya dönüyor sonra azalıyor falan. valla artık aşırı halsizlik falan yapmaya başladı doktor demir ilacı verdi ama oda dokundu kullanamadım. ama tutarım Allahın izniyle tutulursa evdeyim zaten nolcak. Yarın sorarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻
Canım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu 😇

İnşallah bir an önce biter canım

Hayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa

drumming-jigar-rajpopat.gif

@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie Cookiie
MssPARE MssPARE
@D U T
Jou Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze Queen Teyze
Saliha40 Saliha40
Madammor Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Hayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimizi 🥰🤩🤩

Hayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa

drumming-jigar-rajpopat.gif

@ASSOSyal
@coconatt
@Tiniminimavihanim
Cookiie Cookiie
MssPARE MssPARE
@D U T
Jou Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
Queen Teyze Queen Teyze
Saliha40 Saliha40
Madammor Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Ramazanımız hayirli ve bereketli olsun 🌙kalktik kalktik çok şükür yaptık ilk sahurumuzu ailecek benim bebelerde kalkti 🤭

Bende hiç bilmiyorum normalde özür diye tutcaktım cevremde herkes tutamazsın diyince böyle araştırdım diyanetin sitesinde de o şekil yazınca ikilemde kaldım. Şimdi niyetlemiyim en iyisi sabah arar duruma göre niyetlerim. Teşekkür ederim❤️
Hayırlı Ramazanlar dilerim 🌙
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.

Hayırlı Ramazanlar dilerim 🌙
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.
Niyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorum 🤔

Yok gı saliş değil Saliha40 Saliha40 burada😅😅
Hayırlı Ramazanlar herkese özlemişim sahur vakti muhabbetlerimizi 🥰🤩🤩
He ya bende çok özlemişim gece bekleriz efendim 😅çene yapcaz diye aç kalıyoruz orası ayrı😅😅
Ramazanımız hayirli ve bereketli olsun 🌙kalktik kalktik çok şükür yaptık ilk sahurumuzu ailecek benim bebelerde kalkti 🤭
Benimki de uyandı geri uyutmak çok zordu ya. Bundan sonra ayıkmadan uyutcam😅😅

Back