• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirim 😅
Benim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti 🫣🤭😅

Benim bebe uyumadi dün gece birde tam sofra kurdum oturduk uyandi sahura ardından hemen oğlanda uyandi. Sabah namazindan sonra yine uyumadi tam uyudu 7bucukta kalktim oğlani okula gönderdim. Tam uyuyacam yine uyandi derken kafam gitti 🫣🤭😅
Valla kim uyudu kim uyandı derken benim beynim bile yandı 😅😅 Allah kolaylık versin bacım 😅

Ayyy benimkide babasının peşinden kalktı sahuraa bu bebeler cidden hissediyorr haa 😀😀😀😀

Senin büyük kaç yaşındaydı canım. Küçükle aramızda iki gün vardı galiba Jou Jou duymasın 😅🌯 hey Allahm dürüm nereden çıktı 😅😅 klavyem acıkmış 😅😅
Oğlum temmuzda 6yasina girecek. Kızımda 10aylik olacak pazar günü 🤗 Evet 2 gün vardi bebelerimizin arasında Jou Jou ile 8gündü dimi kuzuu🤭😅

• Komik
Reactions: Jou
Bende öyle canım tam doymadan keyif yapamadan ama bunalrda geçecek🤪

İkınamadımm bana göre değildii🤣🤣🤣🤣🤣
Canları sağolsun kuzucukların büyürler elbet bizde sıcak yemek sicak çay iceriz o vakit 🤗
🤭😅 Onunda vakti o zamanmış çiçegim prensesim almosumun 😘🫶🏻🩷

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back