• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acutmadan vuralım 😊😊😊😇😇
Tamam olur öyle

pon-%D0%BF%D0%BE%D0%BD.gif

Minnosprenses Minnosprenses

Hayırlı Ramazanlar dilerim 🌙
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.
Aaaaa ben hep gündüz niyet edilebildiğini biliyordum 🤔
Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.

Son düzenleme:
Canım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu 😇
Aradım parem cenin olduğundan kesin eminseniz lohusa sayılıyorsunuz oruc tutulmaz dedi. Yani tutsam kan geldiğinde bozuluyor oruc dimi dedim evet dedi. Kazaya kaldı artık bir kaç güne biter inşallah 🤲🏻

Hayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm

drumming-jigar-rajpopat.gif

@ASSOSyal
@coconatt
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Cookiie Cookiie
MssPARE MssPARE
@D U T
Jou Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
@Queen Teyze
@Saliha40
Madammor Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
@My_Moonlight06
Ben Türkiye’ye geldim.Hala geriden geliyorum kurabiyem nolucuu 😂😂😂 hepinize hayırlı ramazanlar canlarımm 😍😍❤️❤️❤️❤️

Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.
Yaa öyle mi oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk canım. Hayırlısı bakalım inşallah bir an önce biter kanama

Niyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorum 🤔
Kafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir Cookiie Cookiie

Evet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktan🫣
Kanama gelsin gelmesin 40gün boyunca lohusa sayılıyorsun sonra kaza edersin insallah 🤲🏻

Kafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir Cookiie Cookiie
Evet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktan🫣
Kanama gelsin gelmesin 40gün boyunca lohusa sayılıyorsun sonra kaza edersin insallah 🤲🏻
Çok sağol canım. İnşallah rabbim borclarımızı tutabilmeyi nasip eder🤲🏻

Olur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirim 😅

Back