- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallH kurabiyem artıkİnşallah bir an önce biter canım
Hee değilmiiMinnoşmuuu
Aaaaa ben hep gündüz niyet edilebildiğini biliyordumHayırlı Ramazanlar dilerim
Dinimize göre lohusalik 40gündür bu süre zarfinda gecirdiğin temiz günler yani kan gelmemeside lohusalıktan sayılır. (Hanefi mezhebine göre lohusalik 40gün. Şafi mezhebine göre 60gündür)
Yani oruç tutmaniz gerekmez daha sonra kazası gerekir. Ayrıca Ramazan orucuna imsaktan önce ve ya tam imsak vakti niyet edilir gündüz olunca imsak gecince niyet edilemez. Kaza orucu gündüz niyet edilebilir.
Şirdanleta ooHee değilmii
Aradım parem cenin olduğundan kesin eminseniz lohusa sayılıyorsunuz oruc tutulmaz dedi. Yani tutsam kan geldiğinde bozuluyor oruc dimi dedim evet dedi. Kazaya kaldı artık bir kaç güne biter inşallahCanım sen sabah sor için rahat etsin en güzeli bu
Şirdan yiye yiye hafızasından beni silmişŞirdanleta oo
Ben Türkiye’ye geldim.Hala geriden geliyorum kurabiyem nolucuu hepinize hayırlı ramazanlar canlarımmHayırlı sahurlar kızlarrrrrrr kalkınn daaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
Sahur vakti geldi kk yaaaaa
Haydi kızlar mutfağaaaa
Mani dizdimmm sıraylaaa
Kalkın hadi sahuraaaaa
Güm be de güm güm güm güm güm güm güm
@ASSOSyal
@coconatt
Tiniminimavihanim
Cookiie
MssPARE
@D U T
Jou
@bir mucizee
@Black Light
@penyez83
@Ssevincli
@Nefes0858
@Queen Teyze
@Saliha40
Madammor
@MaviMabellee
@Meral01
@Meryeemmm_
@karamel Latte
@My_Moonlight06
Hahah gece gece ilham geldi mani bile yazdım olsun canım sen işlerini hallet birlikte nice güzel ramazanlar geçecek inşallahBen Türkiye’ye geldim.Hala geriden geliyorum kurabiyem nolucuu hepinize hayırlı ramazanlar canlarımm
Yaa öyle mi oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk canım. Hayırlısı bakalım inşallah bir an önce biter kanamaAaaaa ben hep gündüz niyet edilebildiğini biliyordum
Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.
İnşallah kurabiyemYaa öyle mi oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk canım. Hayırlısı bakalım inşallah bir an önce biter kanama
Ahahahahaha bal Perimmm aşkommm
Kafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir CookiieNiyet konusu tam tersi değil mi kız. Ramazan orucunda öğle vaktine kadar süre var galiba ama nafile oruçlarda geceden niyet edilmesi gerekiyor diye biliyorum
Evet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktanAaaaa ben hep gündüz niyet edilebildiğini biliyordum
Kanama geldiği için zaten ikilemdeydim şimdi diyaneti aradım lohusa sayılıyorsunuz kanama gelirse bozulur dedi.
Aaaaa yenimii yenimiiAhahahahaha bal Perimmm aşkommm
Kafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir Cookiie
Çok sağol canım. İnşallah rabbim borclarımızı tutabilmeyi nasip ederEvet ben yanlış olarak yazmısım sabah özür dilerim. Kafam karişmış uykusuzluktan
Kanama gelsin gelmesin 40gün boyunca lohusa sayılıyorsun sonra kaza edersin insallah
Canımın içi göz bebeğimAaaaa yenimii yenimii
Neyse hadi affettimCanımın içi göz bebeğim
İyiyim balım sen nasılsınNeyse hadi affettim
Nasılsın minnoşum
Olur öyle canım normaldir uykusuzluktan bana adımı sorsalar durup iki dk düşünecek moda gelirimKafam karisti özür dilerim herkesten evet sabah sabah tam tersini yazmisim ben sanirim uyu uyan kafam gitti. Tam tersi Ramazan orucuna bisey yememek şarti ile öglene kadar niyet edilebilir. Kaza kefaret adak orucuna imsaktan önce niyet edilir Cookiie