• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorma canım inanılmaz düşürüyor. Birde sürekli kayınvalidesini anlatıyor. Bir ara çok yakın davrandım. O anlattıkca ben kayınvalideme kinlendim eşimle hep tartıştım aenin annen şunu yapıypr bunu yapıypr diye. Beni çok etkilediğine inanıyorum. Sonra mesafemi koydum şimdi çok şükür o sorunlarımız hiç yok.
Ahaha ya bizde dün kendime elti almaya gittik🤣 kız tarafı yapmuş baya birşeyler aslında. Birde gitmeden önce eşim arkadaşlarıyla yemiş dışarda sanada getircem yapma birşey dedi. Getirmesede olurmuş birde gece yedim dobik gibi uyudum 🤣🤣
Hahha öyle oluyor ya başkası anlattıkça kendi kv ne hırs yapıyorsun 🤣 bide bence onun sana ya da başkasına anlatması da kendisini etkiler. Çünkü bajsettikçe aklına geliyor daha çok hırslanıyorsun. En iyisi yüzleşmek
Ooo eltin mi olucuk kız seninnn:KK8::KK8::KK8:

Hahha öyle oluyor ya başkası anlattıkça kendi kv ne hırs yapıyorsun 🤣 bide bence onun sana ya da başkasına anlatması da kendisini etkiler. Çünkü bajsettikçe aklına geliyor daha çok hırslanıyorsun. En iyisi yüzleşmek
Ooo eltin mi olucuk kız seninnn:KK8::KK8::KK8:
Kız bugün o bahsettiğim arkadaşın evinde çocuğu için yasin okundu ona gittim. Sonrasında bitti oturuyprduk herşeyde laf sokuyor kaynanasına sonra görümcesiyle bir tartıştılar :skandal:😬🤣🤣
He kızz bu hafta 2 tane elti aldım kendime 🤣🤣

Kız bugün o bahsettiğim arkadaşın evinde çocuğu için yasin okundu ona gittim. Sonrasında bitti oturuyprduk herşeyde laf sokuyor kaynanasına sonra görümcesiyle bir tartıştılar :skandal:😬🤣🤣
Hahha bu hafta baya yoğundun bol eltili :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Hahah olacağı buydu zaten 🤣🤣
Ya mesafe koyacak ya da yüzleşip derdini söyleyecek konuyu çözecek 🤭
2 miiiii:63::63:biz 1 taneyi bulamadık🤣🤣
Neyse inşallah gönlüne göre olurlar kuzum elti önemli 😪

Back