Ben bendeki şeyi çözemedim zaten kurabiyemmm amann aklımda bulunsun sen ne yapıyordun getirmek için regli minnoşumm
Genelde tarlusal eczaneye girip 3 4 gebelik testi ve tarlusal alırdım tabi tuhaf tuhaf bakışmalar olurdu bazen
Ama bu yaz tüpe başlayacağım diye düzenli spor ve diyet yaptım o zaman da kendiliğinden geliyordu.
Hayıt otu civanperçemi bilmem ne off ne pohlar yedim
Kuzum peki eşin test verdi mi bir şey dediler mi

Ya burada söktürücü almak için reçete lazım reçete almak için randevu lazım hastane lazım mesela doktora gidiyorsun ya ultrason için ayrı bir doktora gidiyorsun ikisi aynı anda halledilmiyor
Amazonda araştrdım vitex var hayıt olarak geçiyor çoğu kadın onu kullanıyormuş söktürücü olarak kurabiyemmm onu alıcam gibi eşimde herhangi bir sıkıntı yok çiçeğim en azından o iyi olsun

Aa çok şaşırdım kadın doğum da ultrason yok mu
Aslında söktürücünün reçetesiz alınmaması çok iyi bir durum ama ultrason olayına şaşırdım kuzum
Balım aslında senin adet döngüleri düzenliymiş yumurtlama olayı da düzenlidir. Hayıt ile bozmasan mı. Yani benim yılda 2 3 defa olurdu düşün o yüzden deniyordum
Bal çörek otu daha masum sanki onu da düşün derim oralarda var mı çörek otu

İşte ben de o yüzden dedim biraz daha bekliyim diye en azından diğer adet döngü mi bekliyim az kaldı iki hafta kadar çiçeğim inşAllah olurumda hiç birşeye gerek kalmazz Allahın izniyle
Onu dün araştırırken gördüm bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı çörekotu aç karnına yiyoruz değil mi bebeğim

İnşallah canım ya da inşallah 9 ay hiç gelmesin
Tarifi tam hatırlamıyorum ama şöyleydi galiba
Taze öğütülmüş çörek otu
Organik bal
Bunların bir ölçüsü vardı nette
İşte karıştırıyorsun galiba sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı kadar yiyordun
Yumurta kalitesini falan artıyor diye biliyorum
Burada hamile kalan da vardı ama bana yine hiç bir etki etmedi. Benimki çok inatçı bir pkos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…