- 19 Kasım 2020
- 22.014
- 48.097
- 548
Genelde tarlusalBen bendeki şeyi çözemedim zaten kurabiyemmm amann aklımda bulunsun sen ne yapıyordun getirmek için regli minnoşumm
Ya burada söktürücü almak için reçete lazım reçete almak için randevu lazım hastane lazım mesela doktora gidiyorsun ya ultrason için ayrı bir doktora gidiyorsun ikisi aynı anda halledilmiyorGenelde tarlusaleczaneye girip 3 4 gebelik testi ve tarlusal alırdım tabi tuhaf tuhaf bakışmalar olurdu bazen
Ama bu yaz tüpe başlayacağım diye düzenli spor ve diyet yaptım o zaman da kendiliğinden geliyordu.
Hayıt otu civanperçemi bilmem ne off ne pohlar yedim
Kuzum peki eşin test verdi mi bir şey dediler mi
Aa çok şaşırdım kadın doğum da ultrason yok muYa burada söktürücü almak için reçete lazım reçete almak için randevu lazım hastane lazım mesela doktora gidiyorsun ya ultrason için ayrı bir doktora gidiyorsun ikisi aynı anda halledilmiyor
Amazonda araştrdım vitex var hayıt olarak geçiyor çoğu kadın onu kullanıyormuş söktürücü olarak kurabiyemmm onu alıcam gibi eşimde herhangi bir sıkıntı yok çiçeğim en azından o iyi olsun
Geldim kuzuların en tatlisi
Ballsın balllGeldim kuzuların en tatlisi
Hastalık ne alemde peki parem daha iyi misiniz yaNe yapıyorsunuz kizceler
Kardeşlerim vardı onları uğurladım sonra dua topigi
Geldim yavruslar
E ne yapalım bekle bekle uykumuz geldi daNere gittiniz be aaaaaa gelin çabuk
Zaten hastayım üzmeyin beni
Yavrum daha iyiyim ama halsizlik baş ağrısı varBallsın balll
Hastalık ne alemde peki parem daha iyi misiniz ya
İşte ben de o yüzden dedim biraz daha bekliyim diye en azından diğer adet döngü mi bekliyim az kaldı iki hafta kadar çiçeğim inşAllah olurumda hiç birşeye gerek kalmazz Allahın izniyleAa çok şaşırdım kadın doğum da ultrason yok mu
Aslında söktürücünün reçetesiz alınmaması çok iyi bir durum ama ultrason olayına şaşırdım kuzum
Balım aslında senin adet döngüleri düzenliymiş yumurtlama olayı da düzenlidir. Hayıt ile bozmasan mı. Yani benim yılda 2 3 defa olurdu düşün o yüzden deniyordum
Bal çörek otu daha masum sanki onu da düşün derim oralarda var mı çörek otu
Buralardayım kurbisim
Oda geçer inşallah parem bolca dinlen sen yoksa uzayıp gidiyor iyileşme sürecinYavrum daha iyiyim ama halsizlik baş ağrısı var
Sen nasılsın
VamperellaBuralardayım kurbisim
Geceleri ıssız topigi okuyorum
Aman uyusun sen benle kal boşver kocayıOda geçer inşallah parem bolca dinlen sen yoksa uzayıp gidiyor iyileşme sürecin
Bende kociyi uyuttum dolaşıyorum
Sabah kaçta kalkiyorsun komsumSizde erkenden yatiyosunuz ayıp ama
İnşallah canım ya da inşallah 9 ay hiç gelmesinİşte ben de o yüzden dedim biraz daha bekliyim diye en azından diğer adet döngü mi bekliyim az kaldı iki hafta kadar çiçeğim inşAllah olurumda hiç birşeye gerek kalmazz Allahın izniyle
Onu dün araştırırken gördüm bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı çörekotu aç karnına yiyoruz değil mi bebeğim
Biz uyuyoruz siz geliyorsunuz herhaldeBuralardayım kurbisim
Geceleri ıssız topigi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?