- 12 Mart 2020
- 9.741
- 1
- 20.790
- 298
Gelmiyor kurabiyem ya hiç yani akıntı bile yok o kadar kuru abdestlendm ben deŞimdi nasıl adetin kuzum hiç mi gelmiyor
Canım regl olsan bir olmasan birGelmiyor kurabiyem ya hiç yani akıntı bile yok o kadar kuru abdestlendm ben de
Bence doktoru ertelesen bile bir süre bişey kullanma derim dimi tinnoşumGelmiyor kurabiyem ya hiç yani akıntı bile yok o kadar kuru abdestlendm ben de
Yazın evet kolay oluyor zaten sıcaklardan pek yemek bile istemiyor insanAynen öyleya yaz gelince çeşit bir şekilde bulunuyor ama kışın bulması zor
Kuzum hamilelik olamaz ki o kadar yok ki içimdeBence doktoru ertelesen bile bir süre bişey kullanma derim dimi tinnoşumTiniminimavihanim
Ben kesilmekten korkuyorumCanım regl olsan bir olmasan birbende şuan gelsin diye dualar ediyorum 7.gün bugün kendi halinde bekleyeceğim biraz daha sonra masajlara başlıcam
Anladım canım o zaman sen bilirsin karar senin gülümKuzum hamilelik olamaz ki o kadar yok ki içimdehem adet ağrım gelip gidiyor kaç gündür şimdi de ağrıyo
Başka türlü olsa hiç yoksa bile tuvalete gittiğimde mutlaka akıntım olurdu o kadar kupkuruyum ki şaka gibi
Ben kesilmekten korkuyorumo kanı görmeyi günlerce nasıl beklediğimi bilirim kuzum
İnşallaah bian önce gelir seninkide
Gerçi oda doğru kuzum bende kış sebzelerini daha çok seviyorumYazın evet kolay oluyor zaten sıcaklardan pek yemek bile istemiyor insanben aslında kış sebzelerini daga çok seviyorum ama her vakitte sebze olmuyor
Yarın eşim bankayı açıcakmış ben de gitcem Bi gözükcem Dr ne dicekAnladım canım o zaman sen bilirsin karar senin gülüm
Gelmedi kurbişim hava kötüydü küçük kızı var çıkarmayım falan dedi kaldı öyleGerçi oda doğru kuzum bende kış sebzelerini daha çok seviyorum
Senin şu arkadaş ne oldu gelmedi mi
Evet kurabiyemmm ben de öyle düşünüyorum ben de seyrine bıraktım mesela dogal siklus olsun derler yaBence doktoru ertelesen bile bir süre bişey kullanma derim dimi tinnoşumTiniminimavihanim
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki inan bundan aylar öncesinde O regl ağrısını bildiğim için hep derdim ya bu kadar belli etme diye şimdi ona bile hasret kaldım. Benimde kafamdan neler geçiyor bilsennKuzum hamilelik olamaz ki o kadar yok ki içimdehem adet ağrım gelip gidiyor kaç gündür şimdi de ağrıyo
Başka türlü olsa hiç yoksa bile tuvalete gittiğimde mutlaka akıntım olurdu o kadar kupkuruyum ki şaka gibi
Ben kesilmekten korkuyorumo kanı görmeyi günlerce nasıl beklediğimi bilirim kuzum
İnşallaah bian önce gelir seninkide
İyi yapmışsın canım iptal etmemekle hem doktor ne diyecek bakalım hayırlı haberler ile gel inşallahYarın eşim bankayı açıcakmış ben de gitcem Bi gözükcem Dr ne dicek
İyi denk gelmiş hadi yine iyisinGelmedi kurbişim hava kötüydü küçük kızı var çıkarmayım falan dedi kaldı öyle
Aynen canım en iyisi. Ama benim genelde kendiliğinden olmazdı o yüzden ilaç ot çöp bir şeyler ile haber yollardımEvet kurabiyemmm ben de öyle düşünüyorum ben de seyrine bıraktım mesela dogal siklus olsun derler ya
Yemin ediyorum varya diyodum Allahm yeter ki gelsin ağrıdan ölsem bile şikayet etmem asla ama o hep gelsin diye dua ediyordumSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki inan bundan aylar öncesinde O regl ağrısını bildiğim için hep derdim ya bu kadar belli etme diye şimdi ona bile hasret kaldım. Benimde kafamdan neler geçiyor bilsenn
İnşallaah kuzum hala ağrım var belki yarına devamı gelirİyi yapmışsın canım iptal etmemekle hem doktor ne diyecek bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah
Ay aynısını söyledim dedim ki ağrısı olsun ağzımı açmıycam bundan sonra normal seyrine bırakıcam başıma iş açtım dedim. Mucizem şöyle bir şey benim adetler hep 28 günde bir hiç gecikme yaşamadım o yüzden bu kadar paronayaklaştım stres yaptım Benim aslında hiçbir sorunum yok sadece polikistikover görünümlü yumurtalıklar var hormonlar normal Kendimce bir hafta daha verdim ondan sonra başlayacağım zaten kuzumm sendeki problem neydi çiçeğim pekiYemin ediyorum varya diyodum Allahm yeter ki gelsin ağrıdan ölsem bile şikayet etmem asla ama o hep gelsin diye dua ediyordum
Kuzum senin pcon varsa gecikmeler oluyormuş ya ilaçla gelse bile biraz zor ama bizim gibilere göre şanslı gruptasın
Kafana takma sen stres yaptıkça gecikir yoksa
Gebelikten eminsen adet masajını falan yap kuzum faydası olur inşallah
Kız sorma o bende hep işe yararken bir ara ters teptiİnşallaah kuzum hala ağrım var belki yarına devamı gelir
İlişki de tetikliyodu denicem bakalm
Aynen canım en iyisi. Ama benim genelde kendiliğinden olmazdı o yüzden ilaç ot çöp bir şeyler ile haber yollardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?