Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ergenlik dönemimde cok üzülüp kimseyle paylasamayıp evlenemem diye düşünüyordum.şimdi bu durumun sadece bana ait bir durum olmadıgını ögrenince rahatladım ama yinede korktum bakmak görmek istemedim.Şimdi evliyim ve eşim farketsede sadece ben söyleyince oda dikkat etti ve ben ameliyat yaptırayım dediğimde kesinlikle hayırrr dedi.Yani merak etmeyin eşinize dürüst olun,ne gerek var bıcak altına yatmaya kendinize eziyet etmeye.Zaten sizi her halinizle beğenmeyecek bir adamla da evlenmeyi düşünmeyin.
Ben hiç dikkat etmedim bile :S kuaför işini yapıyor tatlım oranın anatomisini inceleyecek değil ya mantık çek kopar :) kocanda onu bulduğuna şükretsin :)
valla benimkinde biri nerdeyse yok öbürü çeksem ayağıma kadar gelir kesinlikle hiç sıkıntı duymuyorum.zaten içte kalıyor bence sen de takma kafana
valla benimkinde biri nerdeyse yok öbürü çeksem ayağıma kadar gelir kesinlikle hiç sıkıntı duymuyorum.zaten içte kalıyor bence sen de takma kafana
hahahah, bendede tam olarak aynısı oldu. 20 küsur yaşımda farkettim anormal olduğunu. kesinlikle bu görüntü normal değil. tamam kendiyle barışanlar barışık kalsın ancak, bunu yaşamayan bilemez, sürekli mantar oluyorsun, iç dudakların dışarıda olması ile, iç çamaşırı,ped gibi yüzeylere temas ediyor, tuvalet sonrası yıkama ve diğer yüzeylere teması ile o bölgedeki ph dengesi bozulmakta, buda berbat bir sorun olan koku, kaşıntı,mantar enfeksiyonlarına çabuk yakalanma gibi problemlere yol açmaktadır.
17 yaşımda antibiyotik kullanmaya başladığımda yan etkisi olarak mantar olmuş ve şişip, sarkmıştı. sonra her antibiyotik kullanışımda, bu şişkinlik ve sarkıklık arttı. en son bayağı bir 10 cm e kadar uzadı iç dudaklar. ve berbat bir görüntü...
Dediğim gibi sağlık açısından da, görüntü açısından da tam bir sıkıntı.yaşamayan zor bilir yani
( buarada labioplasti yaptırmak istiyorum ve doktor isimleri buluyorum siteden, bir çok doktorla görüştüm, en uygun fiyat şuanda 1.500 tl, bana doktorunu önerecek birisi varsa çok sevinirim gerçekten, yakın zamanda yaptırmak istiyorum çünkü)