• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırları ütüler misiniz?

ay ben gömlekleri bile ütülerken kendimden geçiorum bde oturup don ütülicem :))) ay yok valla bn yıkayıp koyoyorum çekmeceye ütülemek falan ı ıhh:))):15:

ütü yapmayı fazla sevmiyorum bazen ütülerim genelde ütülemem
zaten vaktim yok yeri geliyor kuruyanları askıdan zor alıyorum:1:

ütü yapmayı fazla sevmiyorum bazen ütülerim genelde ütülemem
zaten vaktim yok yeri geliyor kuruyanları askıdan zor alıyorum:1:

yemin ediorm aynı ben hatta bn askıdan kuruyanları toplarken sadece ıslakları asabileceğim kadarını topluorum onlara yer açmak için diğerleri kalıyo:)) ay nolcak bnm bu halim:1:

yemin ediorm aynı ben hatta bn askıdan kuruyanları toplarken sadece ıslakları asabileceğim kadarını topluorum onlara yer açmak için diğerleri kalıyo:)) ay nolcak bnm bu halim:1:

ha ha bende yıkayıp asmayı severim ama toplamak zor geliyor:1: :6:

hijyen acisindan dusunursek sicak suyla yikiyorum al sana hijyen:1:
ama utulemem ben de hic sevmiyorum utuyu:50:
havlu utulemekten bahs etmis arkadaslar camasir makinesinden camasirlari bekletmeden cikarip asarsaniz zaten havlular burusmaz ki ben oyle yapiyorum:32::32:

iç çamaşırı , nevresim , bornoz falan hiç ütülemedim ve ütülemem de çünkü bana mantıklı gelmiyor ne yani makinada 90 derecede yıkıyorsun temizlenmiyor da ütülenince mi hijyenik oluyor.bence saçma, anneminde hiç böyle bir alışkanlığı yoktu çok şükür ne çamaşırdan ne de nevresimden mikrop falan kapmadık :1: şaşırdım doğrusu çoraba kadar ütüleyen insanlar varmış :51: güzelce yıkıyıp hemen düzgünce asınca hiç kırışıklıkta olmuyor dolapta da hiç öyle pasaklı falan durmuyor , gömlek pantolon vs. gibi ütü isteyen şeyler dışında ütü kullanmak bana göre boşa vakit ve emek kaybından başka bir şey değil..

Camasirlari yikandiktan sonra direk kurutucuya atiyorrum, havlularin tüyü kabariyor yumusacik oluyor, yeni almis gibi, kilotlar zaten ütülemektenden daha hijyenik oluyor gerek kalmiyor, bazen kot pantolanlari falan bile önce güzelce silkeliyorum sonra kurutucuya atiyorum onlari bile ütülememe gerek kalmiyor, yeni almis gibi oluyor. Yani ben cok az ütü yapiyorum:)

Havlu,nevresim ve atletleri ütülerim çok fazla zaman almıyor zaten havlu ve atlet nevresimler zorluyor bazen ama ne yapayım jilet gibi yatakta yatmakta güzel oluyor:12:

hayır tabii ki. hiç işim yok.
bunlar için neden zamanımı harcayayım ki?
sonuçta görünmeyen şeyler. elektrik ve zaman tasarrufu yapmak lazım.

utu yapmayı hıc sevmeyen bırı olarak ,asla ıc camasırları fılan utuleme derdıne gırmem .

zaten gıyeceklerımı utulerken bana afakanlar basıyor,bı de ıc camasır derdıyle hıc ugrasamam .

zaten el kadar donu nasıl utuleyım kı :27:

haa bı'de benım camasırlar yıkandıkdan sonra utulenıp dolaba yerlestırme gıbı de bır huyum yoktur .

cunku benım dolabım hep dagınır .yanı ben bırsey ararken bastan asagıya dolabı ındırırım .

bıde utulu yerlestırıp kahrolmak ıstemem:27:

ben camasırlarım yıkandıkdan sonra guzelce katlanıp dolaba yerlestırırım ,sonra da ne gıyeceksem

onu alır zar zor da olsa utuler oyle gıyerım

ben bütün külotlarımı ve çıtçıtlı badilerimi yıkandıktan sonra mutlaka ütülerim
ama amaç ütülü giymek değil tabi ki bakterilerinden arındırmak için
tek tek ütülüyorum hemde 50 tane olsa bile ütülüyorum:34:
birde banyo havlularımı ve nevresimlerimi mutlaka ütülerim ütüsüz miteler var gibi geliyor nevresimlerde:24:

Camasirlari yikandiktan sonra direk kurutucuya atiyorrum, havlularin tüyü kabariyor yumusacik oluyor, yeni almis gibi, kilotlar zaten ütülemektenden daha hijyenik oluyor gerek kalmiyor, bazen kot pantolanlari falan bile önce güzelce silkeliyorum sonra kurutucuya atiyorum onlari bile ütülememe gerek kalmiyor, yeni almis gibi oluyor. Yani ben cok az ütü yapiyorum:)

canım bişi sorucam sana bende evlenirken kurutucu almak istiyorum fakat bazıları bana kurutucu iyi olmuyor çok yıpratıyor çamaşırı hem havalanınca daha iyi kururyor alma falan dediler sen memnun musun:26:

Lanet olasıca kaşıntı yapan mantarlar beni yılda bir ziyaret ettiği için penye külotları ütülüyorum..

eşiminde benimde iç çamaşırlarımızı kapalı olan balkonumda çamaşırlıkta kurutuyorum ve mutlaka ütülemeden yerlerine kaldırmıyorum..
hem hijyen açısından hem içimin rahat etmesi açısından

Back