• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırları ütüler misiniz?

iç çamaşırlarının özellikle ağ kısımlarını ütülemenin hijyen bakımından önemli olduğunu biliyorum..
ama ütülemiyorum çamaşırları ..yüksek ısıda ve mutlaka çamaşır suyuyla yıkıyorum..
onun dışındaki havlu,nevresim ve diğer kıyafetleri mutlak ütülerim...

Başka işim gücüm yok da iç çamaşırı ütüleyeceğim.Ütüyü yardımcı yapsa da ,ona da ütülettirmiyorum.:umursamaz:

lk evlendiğim zamanlarda 1 fanila ütülemiştim deneme olarak, bir daha iç çamaşırı ütülemedim.

amaaaaan şu kısacık hayatta donumun ütüsünden başka yapacak güzel şeylerim varken, onunla uğraşıp zamanımı harcayamam valla... :dilcikar:

iç çamaşırlarını hijyen açısından mutkala ütülerim
atleri de içime sinmez ütülerim.
ilk evlendiğim zaman nevresim takımlarına takmıştım ütüleyip dururdum
akadaşlar bana manyak gözüyle bakardı
sonralardan sadece yastık yüzlerini ütülemeye başladım
katlayıp serme yöntemiyle çözdüm çarşafları
ütü en nefret ettiğim şey. biriktirmeden ütüleyerek gözümü korkumuyorum

Amonra evet canım ya birikince berbat oluyor eyvahedigeldismile

En iyisi kurur kurumaz ütüleyip kaldırmak bayanssulusmile

ütüleme valla. zaten iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıkıyorum. pamuklu genelde kullanıyorum. onuda ne ütüleyeceğim.. içime atlette giymem zaten...

Oky demek içine atlet giymiyon aklinialirimsmile

iç çamaşırları için çamaşır makinesinin hijyen programını kullanmak daha mantıklı.
ben perde bile ütülemem bi kere yanlış programda yıkadığım için güneşlikler makineden kırışık çıkmıştı onu bile öyle asıp üstünü tülle kapattım.
3günlük dünya yaşayacak o kadar çok şey var ki....
ütüleyenlere Allah sabır versin.

Bİ de ben hep günlük yaprak ped kullanıyorum iki üç saatte bir değiştiriyoürum
yani zaten külotla zaten temas yok.

bende nevresimler havlular atletleirmiz hariç hepsini ütülüyorum kışın neysede yazın çok zor oluyo ama işte can çıakr huy çıkmaz sempatiksalakcinni

iç çamaşırı ,nevresim falan ütülemem hiç

zaten zor geliyor ütü yapmak bi de onlarla uğraşamam akannehir

Hadi iç çamaşırı ütülenmemesi ilk olarak burada duyanlar varmış,şaştım ama anlıyorum..
Nevresim neden ütülemiyorsunuz arkadaşlar?
Yani ütülenecek ya da ütülemeyencekleri neye göre ayırıyorsunuz? Sırf merak ettiğim için soruyorum..:uhm:

Hadi iç çamaşırı ütülenmemesi ilk olarak burada duyanlar varmış,şaştım ama anlıyorum..
Nevresim neden ütülemiyorsunuz arkadaşlar?
Yani ütülenecek ya da ütülemeyencekleri neye göre ayırıyorsunuz? Sırf merak ettiğim için soruyorum..:uhm:

haftada 1-2 kez nevresim değiştiriyorum ve onları ütülemek inan ki çok zor geliyor bana

bazen sadece yastık kılıflarını ütülerim

biraz da alışkanlık belki yazmışsın annem de ütülerdi diye

benim annem ütülemezdi ,benden ondan gördüğüm gibi devam ediyorum galiba

Back