Ama nasıl da güzel duruyor dimi dolapta olsun çekmecede olsun ütülü kıyafetler...
Böyle sıra sıra dizi dizi...Çok hoşuma gidiyor dolabımı düzenli görmek ve düzenlemek.
Tshirtleri felan mağazadakiler gibi katlar koyarım,eşim de giyeceği zaman alt katlardan bir tane çeker rast gele :mymeka: sonra bozar bütün tshirtleri alsanaalsanasmile
Tabi düzenleyen tekrar ben olurum ..O an kızarım eşime düzgün al şunları bi günde diye ama düzenlemekten de gocunmam çünkü düzeni severim ben ...
Senin dolabında mı öyle düzenli opuyorumnanaktan
Ayneeennn canımmm,anlattıgın sanki benim dolabım kaydirigubbakcemile3
Dolabı açınca bu görüntü ile karşılaşmak içimi öyle açıyor ki anlatamamolumunekankayizsmile
Eşimde sağolsun dikkat eder,alttan almaya kalksa bilmem hali ne olur kaydirigubbakcemile3
tabi asla yılmam,aynı tempo düzene devamm:lepi:
Hele iç çamaşırlarını ütüleyip çekmeceye dizince insanın dokunası gelmiyokaydirigubbakcemile3
tek olduğumu sanırdım,seni gördüğüme sevindimmm:lepi:
Dolabı açınca bu görüntü ile karşılaşmak içimi öyle açıyor ki anlatamamolumunekankayizsmile
Eşimde sağolsun dikkat eder,alttan almaya kalksa bilmem hali ne olur kaydirigubbakcemile3
tabi asla yılmam,aynı tempo düzene devamm:lepi:
Hele iç çamaşırlarını ütüleyip çekmeceye dizince insanın dokunası gelmiyokaydirigubbakcemile3
tek olduğumu sanırdım,seni gördüğüme sevindimmm:lepi:
Son düzenleme: