• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırları ütüler misiniz?

3 tane küçük çocuğum olduğu için zaten her yıkamada dünya kadar çamaşır çıkıyor banaaklinialirimsmile
iç çamaşırlarına varana kadar ütüleyecek ne zamanım var ne de yüreğim var açıkcası yapsam kesin böyle olurumsempatiksalakcinni
havlularımıda ütülemem yani hiç gerek duymadım kırışık durmuyorlar kibenneyaptımki
nevrsim ve çarşaflarımın kumaşı da ütü istemeyen türden çıktı şansıma onlarıda ütülememboshayallersmile
ama geriye kalanları kırışık duran herşeyi ütülüyorum.kızlarımın küçücük elbiselerini eteklerini bile ütülerim.çok zorlansamda yıkadığım tülleri de ütülerim
zaten evde 5 kişi olunca bunlar bile bir yığın ütü oluyor.birde iç çamaşırı havlu falan uğraşamam valla:umursamaz:

haftada 1-2 kez nevresim değiştiriyorum ve onları ütülemek inan ki çok zor geliyor bana

bazen sadece yastık kılıflarını ütülerim

biraz da alışkanlık belki yazmışsın annem de ütülerdi diye

benim annem ütülemezdi ,benden ondan gördüğüm gibi devam ediyorum galiba

Hımmm... anladım... Alışkanlık konusunda haklısın..
Bende haftada en az 2 defa değiştiririm nevresimleri ama ütülerim yine de..

Ben kurutma makinesinden çıkan çamaşırı dürüp çekmeceye kaldırmaya üşeniyorum.
Ne becerikli hatunlar varmış böyle olumunekankayizsmile
Özendim vallahi. :asigim:

iç çamaşırlarını ütülemem kurusun hemen katlar çekmeceye koyarım
ütüleyen arkadaşlara imrendim doğrusu bana zor gelir havluları da ütülemem
ama nevresimleri ütülerim çok şükür
aslında çorapları filan da ütülemek gerekirmiş yüksek ısı verdiği için var olan bakterileri öldürürmüş
artık ne kadar doğru bilmem:)

Ben kurutma makinesinden çıkan çamaşırı dürüp çekmeceye kaldırmaya üşeniyorum.
Ne becerikli hatunlar varmış böyle olumunekankayizsmile
Özendim vallahi. :asigim:

valla evet.. ben üşenmem ama zaman bulamam.. keşke 1 gün 40 saat olsaydı o zaman kesin ütülerdim.. İlk evlendiğimde mendillere kadar ütü yapan ben, şimdi biri gelse de gömlekleri ütülese diyorum.. çamaşırları düzenli yıkayabiliyorum ya ona şükür sempatiksalakcinni

makinaya attığım herşeyi ütülerim..
eskiden eşimin çoraplarınıda ütülerdim bebeğim olduktan sonra sadece onu bıraktım..

havluları yada nevresimleri ütülemediğimi düşünemiyorum..
tabii eşimin ütüye yardım ettiğinide belirtmeliyim..
gece sırayla yapıyoruz ütüyü..

Kendimi kapttırırsam çorapları bile ütülerim.
Çamaşırlar zaten ütülenir. Mikrobu kırar, ömrünü uzatır ütü.

makinaya attığım herşeyi ütülerim..
eskiden eşimin çoraplarınıda ütülerdim bebeğim olduktan sonra sadece onu bıraktım..

havluları yada nevresimleri ütülemediğimi düşünemiyorum..
tabii eşimin ütüye yardım ettiğinide belirtmeliyim..
gece sırayla yapıyoruz ütüyü..

Ne yardımsever eşiniz varmış maşalla maşalla.

Ütüye yardım eden eşi ilk kez duyuyorum ne güzel ya :nazar:

bence utulemek biraz sacma yani.:D (tabi bu benim gorusum)
sonucta icimize goruyoruz.kimsenin merak edipte bakacagını aa bak utulemis diyecegini zannettmiyorum.
anca zorda kalınca uniformamı utuluyom

bence utulemek biraz sacma yani.:D (tabi bu benim gorusum)
sonucta icimize goruyoruz.kimsenin merak edipte bakacagını aa bak utulemis diyecegini zannettmiyorum.
anca zorda kalınca uniformamı utuluyom

Aaaaa neden?akannehir
Benim çevremde herkes birbirinin iç çamaşırını hergün kontrol eder. Ütüsü düzgün yapılmış mı yoksa hiç mi ütülenmemiş diye.. Görseniz buradaki dedikoduyu.. Bıktım her sabah inanın..:gitme:

ınsanlar bizim içimizi gördüğü için değil hijyen,sağlık için çamaşır ütülüyoruz...yerimseniben
Tabii bir de alışkanlık da var..
Ama bana annemden öğretilen de sağlık için ütülemem gerektiğiydi..boshayallersmile

Ütülemem hiiç uğraşamam. Zaten ütü yapmayı hiç sevmem.
günde kaç kez giysi değişip atıyoruz. Bir sürü çamaşır yıkanıyor.
Her gün yıkananları ütülemeye kalksam başka hiçbir işim olmaması lazım.
Sadece kırışanları ütülerim.:hulya:

Aaaaa neden?akannehir
Benim çevremde herkes birbirinin iç çamaşırını hergün kontrol eder. Ütüsü düzgün yapılmış mı yoksa hiç mi ütülenmemiş diye.. Görseniz buradaki dedikoduyu.. Bıktım her sabah inanın..:gitme:

İnsanlar bizim içimizi gördüğü için değil hijyen,sağlık için çamaşır ütülüyoruz...yerimseniben
Ama bana annemden öğretilen de sağlık için ütülemem gerektiğiydi..boshayallersmile

aaa gercekten içine mi bakar ütülümü değil mi diye sen ciddi misindelikafadulden

Aaaaa neden?akannehir

İnsanlar bizim içimizi gördüğü için değil hijyen,sağlık için çamaşır ütülüyoruz...yerimseniben

ehehe canım ablam=)(gerci tanımıyoruz birbirimizi ama böyle seslenmek isteidmkusura bakma:D)
gercektenmi anamm ne ilginc birsey
haklısınız tabi. bende biraz usengeclik varda

ohooo nerdeeeeeeee
ne varsa dolaba tikarim giyecegim zaman cok kirisiksa ütülerim ancak
hic öyle topluca ütü yaptigimi bilmem
ki hayatta ne ütülenmis havlu bornoza silindim ne ütülü kot giydim is camasirini söylememe grek yok sanirim :))
ne pasakliymisim yahu

ohooo nerdeeeeeeee
ne varsa dolaba tikarim giyecegim zaman cok kirisiksa ütülerim ancak
hic öyle topluca ütü yaptigimi bilmem
ki hayatta ne ütülenmis havlu bornoza silindim ne ütülü kot giydim is camasirini söylememe grek yok sanirim :))
ne pasakliymisim yahu

:60::60: he kız biraz öyleimişin. inşallah çalışıyosundur:60:

Back