Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sadece kırışık olan ütü gerektiren şeyleri ütülüyorum.Aslında herşeyin ütülenmesi iyi olur özelliikle iç çamaşırlar ütülense çok güzel olur.Ama ben ütülemiyorum.
gömlekleri pantolonları ütülemeye zor yetişiyorum. havlularımı da bazen vaktim varsa ütülerim yoksa onlar da kalır ama işimiz gereği eşim de ben de sürekli kumaş klasik giyiyoruz. onları bitirene kadar ruhum daralıyo zaten bi de iç çamaşırı mı çok zor keşke vakit olsa da yapsam.ama ütüleyenleri takdir ediyorum vallahi :)
ya ben ütüleyeyim dedim max da bakteriler ölsün diye ama pamuklu kilot olduğu halde yanıyodu az daha sıcak ütüleyelimde kaç derecede
bide kaç derecede yıkamalı çamaşırları mikroplar gitsin die?
iç camasirlar haric herseyi utulerim,cocuklarla zor oluyor ama mecburuz,yazin utuyu sevmem sicakta cekilmiyor aksamlari hem dizi izlerim hemde utumu yaparim cocuklarda uyumus oluyor,keyifli hale geliyor bu sekilde ..
O kadar çamaşırı ütülemek çok zor birde alışkanlık meselesi ben sadece çocuk çamaşırlarının ütülenmesini doğru buluyorum. Ben gereksiz bulduğum için çamaşır ve nevresim ütülemiyorum. Sadece kıyafetlerimizi ütülerim oda sağlık için değil düzgün giyinmek için.
O kadar çamaşırı ütülemek çok zor birde alışkanlık meselesi ben sadece çocuk çamaşırlarının ütülenmesini doğru buluyorum. Ben gereksiz bulduğum için çamaşır ve nevresim ütülemiyorum. Sadece kıyafetlerimizi ütülerim oda sağlık için değil düzgün giyinmek için.