Çamaşırını makineye atarken iğreniyorum diyenlere de anlam veremedim yani. Titiz bir insan olduğum halde hiç de tiksinmiyorum yani. Elimin ucuyla değil, gayet avuçlayarak atıyorum çamaşırları makineyekocanızın dona değen yerleri size de değiyor cinsel ilişkide. Hatta değmek bi yana kendimiz elliyoruz yeri geliyor. Tövbe tövbeee
He tabi kocası altına s*çanlar varsa aramızda onu bilemeyeceğimşahsen tuvalette iyice yıkıyoruz biz totomuzu
Kusura bakmayın bunu konu sahibine yazmışsınız ama 30 yaş ve üstü yaşlı mı size göre?Oldu o zaman birisi bizim üzerimize toprak atsınGenç derken ? siz 30sanız!
Kusura bakmayın bunu konu sahibine yazmışsınız ama 30 yaş ve üstü yaşlı mı size göre?Oldu o zaman birisi bizim üzerimize toprak atsın
Ayyy cinsel iliski oncesi dus aliyor insanlar, donla o bir mi yapmayin lutfenÇamaşırını makineye atarken iğreniyorum diyenlere de anlam veremedim yani. Titiz bir insan olduğum halde hiç de tiksinmiyorum yani. Elimin ucuyla değil, gayet avuçlayarak atıyorum çamaşırları makineyekocanızın dona değen yerleri size de değiyor cinsel ilişkide. Hatta değmek bi yana kendimiz elliyoruz yeri geliyor. Tövbe tövbeee
He tabi kocası altına s*çanlar varsa aramızda onu bilemeyeceğimşahsen tuvalette iyice yıkıyoruz biz totomuzu
Tamam o zaman pardon ben yanlış anlamışım,cümlenizi siz 30 sanız ve kendinize genç diyorsanız diye algıladım,yoksa direkt kendimi gömecektim
Kendisinden genc olduğunu düsündüm
E beni de gömsünler o zaman
Tamam o zaman pardon ben yanlış anlamışım,cümlenizi siz 30 sanız ve kendinize genç diyorsanız diye algıladım,yoksa direkt kendimi gömecektim
Çok haklısınız.Ayy herkes ne narin mideliymiş burada. Görende cinsel ilişkiye bone galoş eşliğinde giriyorlar zannedecek. Don gı bu Allah göstermesin adam yatağa düşse altını değiştirmeyecekler b.k içinde yüzecek
Ayyy cinsel iliski oncesi dus aliyor insanlar, donla o bir mi yapmayin lutfen
Gerçekten midesi bulanan arkadaşlara hiç anlam veremiyorum. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eşinizle hiç oral seks yapmıyorsunuz herhalde? Ben ki o kadar titiz bir insan olmama rağmen eşimin değil donunu tutmak, gerekirse - burada gerçekten mideniz bulanacak ama bulansın, bulananlar da okumasın ve kaçsın öyleyse- burnuna elimi sokup sümüğünü bile alırım. Eşimle paylaşmadığım neyim var ki donundan a da başka bir yerinden iğrenicem! Ayrıca konu benim sorduğum halinden çok saptı sayenizde ama iğrenenler çok olduğu içim söyleme ihtiyacı duyuyorum: evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz, değil mi? Allah korusun ama eşleriniz hasta olsa ve kendi yıkayamayacağı için poposunu yıkamak gerekse - siz ki daha donlarından iğrenip elinizin ucuyla makineye atıyorsunuz ve buna şükretsin diyorsunuz- ne yapacaksınız bu durumda? Eşlerinizi de elinizin ucuyla kapıya mı koyacaksınız iyi gün dostları? Çok merak ettim şimdi ben de...
Sorulariniza cevap vermeyecegim, nasil ve ne kosullarda sevistigimden kime ne ,tum uyeleri ilgilendirdigini dusunmuyorumDuş cinsel ilişki öncesinde değil sonrasında zorunlu bildiğim kadarıyla, hatta müslüman olmayan için o da zorunlu değil...
Şu konudaki kaç kişi her cinsel ilişkiden önce duş alıyordur acaba? Sizin hep planlı mı oluyor? Ya da spontane geliştiğinde dur bi duş alalım mı diyorsunuz? Yoksa siz her zaman duşta mı sevişiyorsunuz?
Her gün duş alıyoruz ama eşim 1 hafta duş almasa da tiksinmem yani. Teri iğrenç birşey olarak görmüyorum, tuvaletten sonraki temizliğine dikkat eden biri olduğu sürece iğrenilecek birşey yok bence iç çamaşırında.
Sorulariniza cevap vermeyecegim, nasil ve ne kosullarda sevistigimden kime ne ,tum uyeleri ilgilendirdigini dusunmuyorum
Demek ki biraz empati yapmak gerekiyormuşSorulariniza cevap vermeyecegim, nasil ve ne kosullarda sevistigimden kime ne ,tum uyeleri ilgilendirdigini dusunmuyorum
burnuna elini sokup sümüğünü almak mıGerçekten midesi bulanan arkadaşlara hiç anlam veremiyorum. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, eşinizle hiç oral seks yapmıyorsunuz herhalde? Ben ki o kadar titiz bir insan olmama rağmen eşimin değil donunu tutmak, gerekirse - burada gerçekten mideniz bulanacak ama bulansın, bulananlar da okumasın ve kaçsın öyleyse- burnuna elimi sokup sümüğünü bile alırım. Eşimle paylaşmadığım neyim var ki donundan a da başka bir yerinden iğrenicem! Ayrıca konu benim sorduğum halinden çok saptı sayenizde ama iğrenenler çok olduğu içim söyleme ihtiyacı duyuyorum: evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz, değil mi? Allah korusun ama eşleriniz hasta olsa ve kendi yıkayamayacağı için poposunu yıkamak gerekse - siz ki daha donlarından iğrenip elinizin ucuyla makineye atıyorsunuz ve buna şükretsin diyorsunuz- ne yapacaksınız bu durumda? Eşlerinizi de elinizin ucuyla kapıya mı koyacaksınız iyi gün dostları? Çok merak ettim şimdi ben de...
E sizin hangi koşullarda seviştiğiniz kimseyi ilgilendirmiyorsa, siz de kimsenin seks hayatıyla ilgilenmiyorsunuzdur haliyle. Peki o halde insanların seks öncesi duş aldıkları çıkarımına nereden ulaştınız?
E sizin hangi koşullarda seviştiğiniz kimseyi ilgilendirmiyorsa, siz de kimsenin seks hayatıyla ilgilenmiyorsunuzdur haliyle. Peki o halde insanların seks öncesi duş aldıkları çıkarımına nereden ulaştınız?