İç çamaşırındaki meni lekeleri

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
Daha yeni evlisin .alditildigini sanmıyorum . Camasirdaki lekeler de rüya sonucu olmuş olabilir .kısacası telaşa mahal yok .rüyadır rüya :)

Ereksiyon kaybı yaşadık ve devam edemedik dediğiniz zamanlarda, uykusundayken gelmiştir...

Aldatılmayla ereksiyon kaybının bi alakası olacağını sanmıyorum. Başkasıyla birlikte olup 5dk sonra sizinle birlikte olmaya gelmiyor sonuçta. Maksimum 1-2 saatte yeniden ereksiyon olabilecek hale gelir.

Stres kaynaklı olabilir, eğer bi süre daha devam ederse doktora gitme konusunda ısrar edersiniz.

Kocamın donunu yıllardır niye kontrol etmek aklıma gelmedi bunu düşünüyorum :S Sonrasında ise adamın ya rüyalanma denilen şeyi yaşadığını yada deneyim kazanmak, pratik yapmak için mast. yaptığını düşünüyorum. 2.bir kadın olsa zaten kendi dikkat eder ve 5dk arayla ikinizle olması imkansız olurdu, anlardın. Bir de vücuduna dikkat et kızarıklık, tırnak izi, morarma vs var mı? Biri olsa anlarsın.

Çamaşırını makineye atarken iğreniyorum diyenlere de anlam veremedim yani. Titiz bir insan olduğum halde hiç de tiksinmiyorum yani. Elimin ucuyla değil, gayet avuçlayarak atıyorum çamaşırları makineye:KK53: kocanızın dona değen yerleri size de değiyor cinsel ilişkide. Hatta değmek bi yana kendimiz elliyoruz yeri geliyor. Tövbe tövbeee:oops:

He tabi kocası altına s*çanlar varsa aramızda onu bilemeyeceğim:ıslık: şahsen tuvalette iyice yıkıyoruz biz totomuzu :KK59:

Uyurken ya da sabah uyandiginda ereksiyon yasayabilir istemsiz bir sekilde. İlla birine bakmasi gerekmez. Ayrica mastürbasyon da yapiyor olabilir. İkisinin zevki farkli geliyordur.

Çamaşırını makineye atarken iğreniyorum diyenlere de anlam veremedim yani. Titiz bir insan olduğum halde hiç de tiksinmiyorum yani. Elimin ucuyla değil, gayet avuçlayarak atıyorum çamaşırları makineye:KK53: kocanızın dona değen yerleri size de değiyor cinsel ilişkide. Hatta değmek bi yana kendimiz elliyoruz yeri geliyor. Tövbe tövbeee:oops:

He tabi kocası altına s*çanlar varsa aramızda onu bilemeyeceğim:ıslık: şahsen tuvalette iyice yıkıyoruz biz totomuzu :KK59:
:KK70::KK70::KK70:

:110::110:

:halay:

Meninin gelmesi normaldir bence,bir anda o konuyla ilgili bir şey düşünür yada aklına siz gelirsiniz,rüya görür vs... vs...

Eşinizin ereksıyonunu kaybetmesi ise sürekli yapıyorsanız yada o anda karşı tarafın kafasındaki pozisyon haricinde farklı bir şeyler oluyor veya siz o sırada bir şeye hayır demişseniz buna da bağlı olabilir.Bulunduğunuz ortamın çok sıcak,çok soğuk olması bile etkiler.

Son düzenleme:
10 yıllık evliyim hiç aklıma gelmedi görmedim de bakmadım da derdinde olmayan deveyi görmezmşş .:)
adam aldatsa menisi donunda olmaz ki başka yerde olur :))))

X