- 4 Mayıs 2019
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yananalev19
-
Bi an enflasyonla mücadele diye okudum ne ilgisi var dicektimTabiiki ayrı yıkıyorum gerekirse çıkarıp elimde yıkıyorum.Enfeksiyonla mücadele ettiğim için o riski alamam. Bence en sağlıklısı ayrı yıkamak.
Enflasyonla mücadele miiiBi an enflasyonla mücadele diye okudum ne ilgisi var dicektim
Ülkece aklımız karışıkBi an enflasyonla mücadele diye okudum ne ilgisi var dicektim
Arkadaşlat belki çok abuk bir soru olacak ama, siz iç çamaşırlarınızı tüm aileniz bir mi makineye atıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?? Ya ben kendiminkileri ayrı yıkamak istiyorum ama annem bir atmaya kalkıyor hepsini. Ben ayırayım dersem alınır bozulur mu diye de çekiniyorum. Bilemedim yani. Siz ne dersiniz?
Çamaşır ve çorapları aynı anda mı yıkıyorsunuz? Ciddi olamazsınızBizim evde hep ayri yikanir, sayica cok olursa daha iyi oluyor, benzer renkli urunler aliyorum bu sebeple.
Esimin camasirlarini ve coraplarini bir makina yapiyorum kendiminkiyle karistirmiyorum. Benimkiler hassas urunler zaten kisa programda yikiyorum.
Çok tuhafsınız ya çoraplar için ayrı ki makina calistiracaksiniz kaç derecede yakınıyor o çamaşırlar ne olmasını bekliyorsunuz bulaşıcı hastalık mı geçecekÇamaşır ve çorapları aynı anda mı yıkıyorsunuz? Ciddi olamazsınız
Neden.ne olabilirki?Çamaşır ve çorapları aynı anda mı yıkıyorsunuz? Ciddi olamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?