- 1 Ocak 2024
- 49
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi candygirl0
Yok sokma şeklinde değil de masturbasyon yaparken yanlışlıkla parmak kaymis olabilir mi diye şüpheleniyorum.İç çamaşırı varken parmağı sokarsanız var tabii, iç çamaşırı bekaret kemeri değil neticede.
2 cm kaymayı hissedersinizYok sokma şeklinde değil de masturbasyon yaparken yanlışlıkla parmak kaymis olabilir mi diye şüpheleniyorum.
Teşekkür ederim.2 cm kaymayı hissedersiniz
İç çamaşırın marka modeli önemliİç çamaşırı yani külot varken kizlik zari bozulma ihtimali var mı? Parmakla veya baskıyla ihtimal var mıdır?
Tanga vs değil normal pamuklu iç camasiriİç çamaşırın marka modeli önemli
Tanga vs değil normal pamuklu iç camasiri
Çok komik gerçekten inanılmaz şakamatik bir yapınız varAllah'ım birde ciddiye almış
Tek vasfınız akrep kadını olmanız sanırım yazık sizeAllah'ım birde ciddiye almış
Ne alaka çok saçma bir soru sordugunun farkinda değilmisinTek vasfınız akrep kadını olmanız sanırım yazık size
Değilim çünkü ihtimal olup olmadığını sordum zar yapısı nasıl bi yapi bilmiyorum çok kolay mı bozuluyor yoksa bozulduğunu hissedebiliyor muyuz onu da bilmiyorum. Araştırıyorum bazılarının canı yanıyor bazıları hissetmiyor bile.Aciklayabildim umarım .Ne alaka çok saçma bir soru sordugunun farkinda değilmisin
Abla çelik yelek olmadığının ben de farkındayım. Sorduğum şey şu tamam bir cismin oradan geçmesi lazım bozulması için ama iç çamaşırı varken biraz kayma olsa bilr bozulur mu yani çok kolay bozulacak yapıda bir şey mi zar? Ya da bozulduğunu hissedememe durumum var mi bunu sorguluyorum.Çelik yelek değil bu bildiğin pamuklu don. Ayrıca bekaret bozacak kadar “parmak kayması” olmaz o baya alıp içeri sokmak olur
Baya komiksin yarın gel komedyen olarak ise baslaBozulur net. Hatta parmak çocuk sendromunun çıkış hikayesi de buradan gelir. Zarda parmak ile irritasyona yol açan bireylerde bu durum gözlenmektedir.