- 12 Ocak 2021
- 4.360
- 17.656
- 30
- Konu Sahibi candygirl0
Hiltiyle masturbasyon yapmadıysanız bozulmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen önce anatomini öğren, hymen nedir ne değildir. Sonra da esprinin zeka ile bağlantısını sorgula; belki bir ilerleme olur.Baya komiksin yarın gel komedyen olarak ise basla
İç çamaşırı yani külot varken kizlik zari bozulma ihtimali var mı? Parmakla veya baskıyla ihtimal var mıdır?
Hanımefendi sorguladigim şeyin anatomisi alakası yok.Anatomide şöyle bozulur böyle bozulur yazılmıyor. Doktorların bile bazıları acısız ve kanamasız ufak bi baskiyla bozulabilir diyor bazıları da o deri parçası gibi bi yapı ağrılı ve kanamalı bozulur diyor . Ben burda bunu tecrübe etmiş kadınların düşüncelerini öğrenmeye çalışıyorum.Neden her şeyle dalga geçen bir milletiz anlayamıyorum.20 yaşında bi insan sizin fikirlerinizi merak etmiş sormuş.Soruda hakaret etmemiş sizi kirmamis sadece size göre saçma soru sormuş.Begenmezseniz cevaplamazsiniz.Kendinize bu konuda eğlence aramayın lütfen.30 40 yaşında ablalarimizsiniz yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama lütfen dalga da.gecmeyin.Sen önce anatomini öğren, hymen nedir ne değildir. Sonra da esprinin zeka ile bağlantısını sorgula; belki bir ilerleme olur.
Hamile bile kalırsınİç çamaşırı yani külot varken kizlik zari bozulma ihtimali var mı? Parmakla veya baskıyla ihtimal var mıdır?
Anatomiyle nasıl alakası yok, 2 cm içerideki kızlık zarını bozmak için 2 cm içeri girmesi lazım parmağın. Girdi mi diyorum fark etmemişimdir belki diyorsunuz fark etmemek mümkün mü sizceHanımefendi sorguladigim şeyin anatomisi alakası yok.Anatomide şöyle bozulur böyle bozulur yazılmıyor. Doktorların bile bazıları acısız ve kanamasız ufak bi baskiyla bozulabilir diyor bazıları da o deri parçası gibi bi yapı ağrılı ve kanamalı bozulur diyor . Ben burda bunu tecrübe etmiş kadınların düşüncelerini öğrenmeye çalışıyorum.Neden her şeyle dalga geçen bir milletiz anlayamıyorum.20 yaşında bi insan sizin fikirlerinizi merak etmiş sormuş.Soruda hakaret etmemiş sizi kirmamis sadece size göre saçma soru sormuş.Begenmezseniz cevaplamazsiniz.Kendinize bu konuda eğlence aramayın lütfen.30 40 yaşında ablalarimizsiniz yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama lütfen dalga da.gecmeyin.
Bazıları ben hissetmedim bile bozulduğunu diyor belki de öyle olmuş olabilir diye dedimAnatomiyle nasıl alakası yok, 2 cm içerideki kızlık zarını bozmak için 2 cm içeri girmesi lazım parmağın. Girdi mi diyorum fark etmemişimdir belki diyorsunuz fark etmemek mümkün mü sizce
Betimleme eksikİç çamaşırı varken nasıl parmakla oluyor önce onu açıkla bi
Tövbeeee gözümün önünde birden canlandıHiltiyle masturbasyon yapmadıysanız bozulmaz
Şekerim çok kafaya taktı isen doktora git ben bunu kafaya taktım emin olamıyorum de öğren aksi halde kızlık zarı sorunun cevabını hiç birimiz bilemeyiz tamamen yorum ve espiriden öteye gitmezBazıları ben hissetmedim bile bozulduğunu diyor belki de öyle olmuş olabilir diye dedim
Ablam kendini nişanlina layık görmemekte haklısın‘aşkım mast yaparken parmağım girmiş farketmeden’
Bir esprituel ablamız daha buralarda harcanıyorEğer çamaşırı giyerken üç gulhü bir elham okuduysanız birşeycikler olmaz rahat olun.