• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

munykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
4
1
1
20
Merhabalar kızlar benle eşim daha yeni üç günlük evliyiz ilk gece denemedik dün gece denedik içime girdi ve biraz ilerlediği gibi çok fazla acı çektim sanki bi şeye çakılır gibi geri çekti acı çektiğimi görünce bir iki defa denedik olmadı kanama falanda olmadı sizce kızlık zarım bozulmuşmudur ve ben bu acıyı çekmeden nasıl ilerlerim çünkü çok acıdı canım çıktı resmen bayada girdi yani lütfen destek olun bide Kürt biraz hani o kanamayıda görmedi gerekiyor yok dedi yırtılmadı dedi ama ben emin olmak istiyorum

Her kizlik zari kanamayabilir. Vajinismus olabilirsiniz ya da fiziksel birseyde olabilir. Doktora gidip muayene olun.

Merhabalar kızlar benle eşim daha yeni üç günlük evliyiz ilk gece denemedik dün gece denedik içime girdi ve biraz ilerlediği gibi çok fazla acı çektim sanki bi şeye çakılır gibi geri çekti acı çektiğimi görünce bir iki defa denedik olmadı kanama falanda olmadı sizce kızlık zarım bozulmuşmudur ve ben bu acıyı çekmeden nasıl ilerlerim çünkü çok acıdı canım çıktı resmen bayada girdi yani lütfen destek olun bide Kürt biraz hani o kanamayıda görmedi gerekiyor yok dedi yırtılmadı dedi ama ben emin olmak istiyorum
Bu siteyi iyice erkekler basmış yaw

Bunun Kürtlük ile ne alakası var? Her kadında kanama olmaz, bunu bilemeyecek kadar cahil adamlarla evlenmeyin bir zahmet.

Her kızlık zarı aynı değil ve kanama olmayabilir. Esnek zar yapısı olabilir bunu jinekolojiden randevu olup alttan muayene ile anlarsın. Ama eşinin tutumu çok sinir bozucu. Israrla kanama olmasını beklemiş, olması gerekiyor demiş. 😡 Ne kadar süre tanıştınız? Seks esnasında kendini çok mu kasıyorsun, korkuyor musun?

Herkesin kanayacak diye bir sey mi var ne kadar cahilce düşünceler böyle adamları çok mu ariyorsunuz ya. Benim maksimum 2-3 damla gelmiştir o an. Daha sonra hafif kanamam olmuştu. Belki de hiç olmayacaktı. Kaç yılındayız konulara bak.

Her kızlık zarı aynı değil ve kanama olmayabilir. Esnek zar yapısı olabilir bunu jinekolojiden randevu olup alttan muayene ile anlarsın. Ama eşinin tutumu çok sinir bozucu. Israrla kanama olmasını beklemiş, olması gerekiyor demiş. 😡 Ne kadar süre tanıştınız? Seks esnasında kendini çok mu kasıyorsun, korkuyor musun?
Evet korkuyorum ama bozulmamıştır diye tahmin ediyorum iki defa da tam o noktaya değdiğinde acıdığını hissedince geri çekildi

O noktaya değme diyorsunuzda kızlık zarı çok geride bişey değil baya ileri gitti bozulmadı diyorsunuz bana saçma geldi. Yani eşinizinki çok küçük değilse sizinki esnektir yoksa bozulurdu. Kürt diyorsunuz küçük değildir efsane var çünkü 😂😂😂😂😂😂

O noktaya değme diyorsunuzda kızlık zarı çok geride bişey değil baya ileri gitti bozulmadı diyorsunuz bana saçma geldi. Yani eşinizinki çok küçük değilse sizinki esnektir yoksa bozulurdu. Kürt diyorsunuz küçük değildir efsane var çünkü 😂😂😂😂😂😂
Burda açıklayıcı konuşcam büyük ama dediğim gibi geri çekildi acıdığı için 2 defa denedi ikisinde de o acıyı hissedince çekildi

Evet korkuyorum ama bozulmamıştır diye tahmin ediyorum iki defa da tam o noktaya değdiğinde acıdığını hissedince geri çekildi
Acısa da devam edeceksin işte.o duvar hissi herkeste oluyor.aman boşver ya ne acılar çekiyoruz hayatımız boyunca.bir bundan mı korkuyorsun? Dünyadaki bütün kadınların yaptığı bir şey bu.

Benimki de kanamadı. Illa kanayacak diye bir şey yok. Eğer ki sen hazırsan, rahatsan kanamayabilir.
O eşine söyle azıcık okusun öğrensin. Seni başka şeylerle itham etmesin. Çarşaf mı bu yırtılacak? Tövbe estağfurullah et o et, insan canı. Cart diye yırtılıyor olabilir mi? 😄😄

İlk birkaç ilişki biraz daha zor oluyor, sonra alıştıkça hiç acı falan yok. Bence o zor olmasının sebebi de kullanılmayan kaslar. Nasıl ki spor yaptığında kasların ağrır, aynı şey. ilk yıl ayrı kaldık eşimle. 2-3 ayda bir yan yana gelebiliyorduk, her seferinde başa sarıyordu zorlanma. Bekaretle alakası yok yani.

Bence hiç muayene olup da kendine o muameleyi yaptırmasın, sanki bir şey ispat etmeye çalışır gibi. Resmen hakaret.

Kanamanız oldu mu bu yazıyı yazdıktan sonra

Back
X