Dikişli olsaydı iyiydi kalın olurdu akitmazdi dikişsiz diyince bende şüphe de kaldım şimdi shshsjsjArkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?
Niye ne alaka kiHamile kalmazsın ama aids ve hpv bu şekilde bulaşıyor. Geçmiş olsun.
Aiy çok sağ olun arksı biraz tanga gibi olduğu için emin olamadım o yüzden dikişsiz olduğunu belirttimDikişli olsaydı iyiydi kalın olurdu akitmazdi dikişsiz diyince bende şüphe de kaldım şimdi shshsjsj
Şakası bi yana yok hamile kalmazsn korkma
Dikişli donlar prezervatif etkili nasıl bilmezsinDikişli dikişsiz ne alakaben onu anlamadım. Dikişli olsaydı dikişlerin arasından sizicaktimi
Dikişli dikişsiz ne alakaben onu anlamadım. Dikişli olsaydı dikişlerin arasından sizicakti
Yahu nebleyim tüm detayları vereyim dedm biliyorum komik ama nebleyim neticede arkadan boşaldı çamaşırm varken bilemedimDikişli dikişsiz ne alakaben onu anlamadım. Dikişli olsaydı dikişlerin arasından sizicaktimi
Yani bildiğiniz ince tangalardan değil tam bacak arama girmiyor ama arksı biraz tangaya benzer kiloduma boşalmış arkadanDikişsiz ta ga gibi olunca bir ihtimal var
Prezervatif hiç kullanmadık ki ne bilimDikişli donlar prezervatif etkili nasıl bilmezsin
Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadımYa böyle bir sey mümkün olabilir mi Allah askina hamile falan degilsindir de yukarda arkadasin dedigi gibi hastalik kapabilirsin biraz gözünüz acik olsun.
Teşekkür ederim içim rahatldı. hayır kendi bilgilerimi yazmadımSürtünme ile hamile kalınmaz da 36 yaşında mısınız gerçekten?
Korunmadığın için hastalık kapabileceğini soylemis. Yani külodun seni hastalıktan korumayacagını belirtmiş. Bir dahakinde prezervatif kullan ki ne hamilelik korkun olsun ne de hastalık.Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadım
Doğru söylüyorsunuz yani çamaşırdan gelmez değil mi arkadan olması korkutuyor beni arkadan sürtündü göremedim ne olduğunu da tek bildiğim boşalmıştı olma ihtimalim yoktur değil miKorunmadığın için hastalık kapabileceğini soylemis. Yani külodun seni hastalıktan korumayacagını belirtmiş. Bir dahakinde prezervatif kullan ki ne hamilelik korkun olsun ne de hastalık.
Kilodun dikişsiz olduğu kesin mi?Arkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?
Komik miKilodun dikişsiz olduğu kesin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?