• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırı varken arkadan sürtünerek boşalma

asli21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
22
10
3
36
Arkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?

Hamile kalmazsın ama aids ve hpv bu şekilde bulaşıyor. Geçmiş olsun.

Arkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?
Dikişli olsaydı iyiydi kalın olurdu akitmazdi dikişsiz diyince bende şüphe de kaldım şimdi shshsjsj
Şakası bi yana yok hamile kalmazsn korkma 🫣

Dikişli olsaydı iyiydi kalın olurdu akitmazdi dikişsiz diyince bende şüphe de kaldım şimdi shshsjsj
Şakası bi yana yok hamile kalmazsn korkma 🫣
Aiy çok sağ olun arksı biraz tanga gibi olduğu için emin olamadım o yüzden dikişsiz olduğunu belirttim

Dikişli dikişsiz ne alaka 😅 ben onu anlamadım. Dikişli olsaydı dikişlerin arasından sizicakti

Dikişli dikişsiz ne alaka 😅 ben onu anlamadım. Dikişli olsaydı dikişlerin arasından sizicaktimi 🤣
Yahu nebleyim tüm detayları vereyim dedm biliyorum komik ama nebleyim neticede arkadan boşaldı çamaşırm varken bilemedim

Ya böyle bir sey mümkün olabilir mi Allah askina hamile falan degilsindir de yukarda arkadasin dedigi gibi hastalik kapabilirsin biraz gözünüz acik olsun.

Ya böyle bir sey mümkün olabilir mi Allah askina hamile falan degilsindir de yukarda arkadasin dedigi gibi hastalik kapabilirsin biraz gözünüz acik olsun.
Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadım

Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadım
Korunmadığın için hastalık kapabileceğini soylemis. Yani külodun seni hastalıktan korumayacagını belirtmiş. Bir dahakinde prezervatif kullan ki ne hamilelik korkun olsun ne de hastalık.

Korunmadığın için hastalık kapabileceğini soylemis. Yani külodun seni hastalıktan korumayacagını belirtmiş. Bir dahakinde prezervatif kullan ki ne hamilelik korkun olsun ne de hastalık.
Doğru söylüyorsunuz yani çamaşırdan gelmez değil mi arkadan olması korkutuyor beni arkadan sürtündü göremedim ne olduğunu da tek bildiğim boşalmıştı olma ihtimalim yoktur değil mi

Kilodun dikişsiz olduğu kesin mi?

Back