Yasadiklarina cok üzüldüm.Hemen hemen ayni yastayiz, neler hissettigini tahmin etmek hicte zor degil.
Iyi kötü 2 sene bir beraberlik yürütmüssünüz, evlilik ve mutlulukla sonlanmamis olsa bile bu sekilde bitmesi aci, üzücü...
Senin bu noktadan sonra sadece zaman ihtiyacin var,zaman, zaman ve tekrar zaman diyorum sadece.
Sana bircok arkadasin söylediginin aksine sadece bir tavsiyede bulunacagim:LÜTFEN ama LÜTFEN eski erkek arkadasinin nisanlisina mesaj atma, muhatap olma. O kizin mutlulugu senin sorumlulugunda degil, sen bu saatten sonra SADE ve SADECE kendi huzurunu düsünmek zorundasin cünkü sundan emin ol: o kiza karsi atacagin bütün iyi niyetli adimlar ters tepecekdir, kendini "kiskanc ve cirkef eski sevgili" konumuna düsürmekten baska hic bir ise yaramayacaktir o girisimler. Düsünsene, kiz nisanlandigina göre o cocukta gönlü var. E kadinlarin asik oldugunda gözlerinin kör oldugunu, sözde mutluluklarini tehlikeye atabilecek gerceklere karsi dahi kendilerini kapattiklarini söylememe gerek yok sanirim. Bu durumda "terkedilmeyi" (kim bilir oglan ona ne anlatmistir) yediremeyen eski kiz arkadasa degil, kendisini su an icin bulutlarin üzerine tasiyan nisanlisina inanacaktir, kim olsa aynisini yapar! Herseye ragmen ben dogrulari söylemekle mükellefim, ister inanir ister inanmaz, benim vijdanim rahat olsun diyorsan senin bilecegin is.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Sagol canim,
ben zaten o kizla yada eximle muhattap olmiyacam, istesemde olamam zaten ama istemiyorumda.
seninde dedigin gibi o kiz bana zaten inanmaz,
exim öyle iyi inandirirki onu, cünkü o mükemmel bir oyuncu,
Allah hayirlisini versin bundan sonra ne diyim, beni ilgilendirmiyor artik o sahis
Yok artık dedim. Nasıl bir erkek bu ya? Ayrılmaya çalışınca ayrılmıyor birde. İstemeseydi o kızı nişanlanmazdı hiçbir bahanesi olamaz bu işin.
Hadi zorla diyelim. Facebook'a fotoğraf koymakta ne demekmiş.
Çok merak ettim şimdi bu seni arayacak mı tekrar. Sen ona mail atınca geri dönmedi hiçbir şey demedi mi yani? En son ne konuştunuz ki.
Çok meraklıyım ya.
Hayir canim hic konusmadik,
en son ben ayriliyorum artik yeter dedim, yine baslama felan filan dedi ciddiye almadi,
facemi dondurdum telefonumu kapattim, heryeri kapattim bana ulasamasin diye,
ama o sadece 1 hafta ara vercez ayrilmicaz dedi, yine kabul etmedi yani cok diretti, ben hayir dedim..
ertesi gün actim facemi baktim oda dondurmus, ve bitis o bitisti.
ben ona birkac mail attim, icimdekileri döktüm, ve hala senin hakkinda kötü konusmuyorum güzel bir ask yasadik dedim, düsün yani ?
sonradan bu olaylari ögrenince upuzun bir mail yazdim ona, herseyi ögrendigimi bilsin istedim,
aldatildigimi bildigimi bilsin istedim,
tabikide cevap yazmadi ve yazmiyacak bundanda emimim..
Suan hala türkiyede, toplamda 6 hafta kalcak sanirim,
döndükten sonra basina dank edecekmi onuda düsünmüyor degilim.
tabikide cevap yazmadi ve yazmiyacak bundanda emimim..
sevgili Sultan,
hikayelerimiz aynı... benimki de ilgisizdi, ayrılıyordm yalvarıyordu. sonra dürüst olupbeni aldattığını söyledi. ben ondan sonra
öyle mutsuz oldum ki... hç sevemem sandım ama ondan daha iyi, daha güvenilir kişiler çıktı karşıma. yani svemem, güvenemem deme. sevip güveniyorsun
üstelik benimki 2 yıl sonra zırıl zırıl ağlayııp helallik istedi. o an bi baktım yüzüne... seni Allah affetsin ama hakkkım helal değil dedim.
ondan ayrıldıktan 1 yıl sonra mükemmel birini buldum
ne güzel, yeni insanlar dürüst erkekler cikmis karsina,
beni bulurmu bilmiyorum,
ama allahtan ümit kesilmez,
simdi canim yaniyor, kandirildim, yanildim, hayal kirikligina ugradim ondan böyle diyorum biliyorum,
ama belki birgün benimde kiymetimi bilen olur, benide gercekten seven cikar belki..
sevgili Sultan,
hikayelerimiz aynı... benimki de ilgisizdi, ayrılıyordm yalvarıyordu. sonra dürüst olupbeni aldattığını söyledi. ben ondan sonra
öyle mutsuz oldum ki... hç sevemem sandım ama ondan daha iyi, daha güvenilir kişiler çıktı karşıma. yani svemem, güvenemem deme. sevip güveniyorsun
üstelik benimki 2 yıl sonra zırıl zırıl ağlayııp helallik istedi. o an bi baktım yüzüne... seni Allah affetsin ama hakkkım helal değil dedim.
ondan ayrıldıktan 1 yıl sonra mükemmel birini buldum
canım ben bile merak ettim helallik neden istemişki kimbilir neler geldi başına ahın tutmuş çok güzel olmuş
Canım benim seni yazdıklarından az da olsa tanıyorum ve ne kadar kalbinin güzel olduğunu görebiliyorum o yüzden ne olur hiç üzülme. Yüce Rabbim seni korumuş ve dilerim ki inş en kısa zamanda da yüreğindeki acıyı azaltır. Güvenin şuan alt üst olmuş durumda ve yeniden düzelmesi için zaman gerekiyor. Sen umutlarını kaybetme inş yüreğine layık biri çıkacaktır karşına.
Canim yaniyor, unutmak istiyorum herseyi.
Degmez biliyorum ama anilar hatiralar nolcak,
silinse olmazmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?