Ibret olsun diye yaziyorum. Sevildigimi sandim ama kandirildim !

umarım atlatırsın unutulmaya layık bır adam
ya ben bu erkeklerı anlayamıyorum ya hiç mi vicdanları yok nasıl bir şey,dugun gunune kadar kac kız ıdare edenler var, ah almaktan da mı korkmuyorlar, evlendıkten sonra çapkınlıga devam edenlerı soylemıyorum bile Allah ıslah etsın boyle şrfszleri...

ben olsam nişanlısına her şeyi anlatırım yok oyle yağma kar mı kalsın yaptıgı suclar

Artik her an aklimda degil, yavas yavas unutmaya basliyorum sanirim,
sadece hala her yattigimda ve her uyandigimda neden diyorum, sövüyorum kendi kendime, aklima geliyor,
düsünüyorum düsünüyorum sonrada amaan banane diyorum, sonrada yine düsünüyorum

En kisa zamanda tamamen unutmayi,ve hic aklima gelmemesini diliyorum..

Iyilesiyorum artik..

Ben sizden çok o nişanlandığı kıza acıdım. Siz gerçek yüzünü görmüş, direkten dönmüşsünüz şükür ki.

buna benzer bi olay arkadaşımın başına gelmişti canım..çocuk evlendi tabi şimdi..ama mutsuzlukdan geberiyolarmış öle söliyim..çocuk kafayı yemiş falan :))
yaptığı yanınamı kalıcak sanki..içini ferah tut..ne mutluki kurtulmuşsun o yalancıdan..ailen dışında hiç birşeye üzülme..noldu bak o gitti..ailen yanında..anneciğine bir kere sarıl oh mis :))

buna benzer bi olay arkadaşımın başına gelmişti canım..çocuk evlendi tabi şimdi..ama mutsuzlukdan geberiyolarmış öle söliyim..çocuk kafayı yemiş falan :))
yaptığı yanınamı kalıcak sanki..içini ferah tut..ne mutluki kurtulmuşsun o yalancıdan..ailen dışında hiç birşeye üzülme..noldu bak o gitti..ailen yanında..anneciğine bir kere sarıl oh mis :))

cok cok haklisin,
allahima okadar sükrediyorumki artik eskisi gibi sürekli aklimda degil,
sürekli aklima gelmiyor, git gide daha az geliyor aklima
artik zoruma gitmiyor cünkü baskasiyla evlenecegi ve cocuklarinin olacagi fikrine alistim,
bende kendi yoluma bakiyorum artik, kendi hayatima ve kendi mutluluguma bakiyorum
kimsenin ardindan ömrümün sonuna kadar agliyamam,

herkes gününü gün ederken ben oturup üzüleyim oldu valla,
bende keyfime bakiyorum artik

bak tabi canım gez dolaş ..yeni kişilere şans ver ..önyargılı olma bu olaydan dolayı..kendine bakmaya başla,bi kendini bilmez için değermi ya..hayatın her dakikasını sonuna kadar mutlu olmak için kullan..nefes alıyorsan bir şans var demektir ;)

Yaşaman gerekmiş ki yaşadın.. Bu tecrübe belkide seni nelerden koruyacak..
Hani bi söz vardır ya ; "Bugünkü aklım olsaydı, Dün yaptıklarımı yapmazdım. Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım, Bugünkü aklım olmazdı..."
Anlıyor musun canım şimdi durumu? O kendi şerefsizliğine yansın, senin aklın başına geldi geç olmadan..
Ya geç fark etseydin. Hatta evlendikten sonra bile devam etseydi senle. Karısı seni öğrendiğinde sana kocasını baştan çıkaran bi pislik gözüyle bakardı.
Yerinde olsam o kızıda bu durumdan haberdar ederdim. Ben mutlu olamıyorsam onlarda mutlu olamasın meselesi değil, o kızada yazık olacak..

Hiç bişey yapmadın, evlendiler diyelim ama sanıyor musun ki sen yaptıkları yanına kalsın?
Herkesin adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz. Almış ahını mutlu olabilir mi sanıyorsun?
Bırak onu düşünmeyi, kötü bir rüya gördün ve çabuk uyandın farzet.
Allah yardımcın olsun canım benim, kalbine ferahlık versin Allahım..
Hiç üzülme, inşallah çok mutlu olacaksın..:54:

Bu erkekler artık midemi bulandırıyor....

Hayat senin canım, dilediğin gibi yaşa, bu gibi insanlar için üzülmeye değmez, bunu sen de biliyorsun, o yüzden assla üzülme..

Yaşaman gerekmiş ki yaşadın.. Bu tecrübe belkide seni nelerden koruyacak..
Hani bi söz vardır ya ; "Bugünkü aklım olsaydı, Dün yaptıklarımı yapmazdım. Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım, Bugünkü aklım olmazdı..."
Anlıyor musun canım şimdi durumu? O kendi şerefsizliğine yansın, senin aklın başına geldi geç olmadan..
Ya geç fark etseydin. Hatta evlendikten sonra bile devam etseydi senle. Karısı seni öğrendiğinde sana kocasını baştan çıkaran bi pislik gözüyle bakardı.
Yerinde olsam o kızıda bu durumdan haberdar ederdim. Ben mutlu olamıyorsam onlarda mutlu olamasın meselesi değil, o kızada yazık olacak..

Hiç bişey yapmadın, evlendiler diyelim ama sanıyor musun ki sen yaptıkları yanına kalsın?
Herkesin adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz. Almış ahını mutlu olabilir mi sanıyorsun?
Bırak onu düşünmeyi, kötü bir rüya gördün ve çabuk uyandın farzet.
Allah yardımcın olsun canım benim, kalbine ferahlık versin Allahım..
Hiç üzülme, inşallah çok mutlu olacaksın..:54:

Allahin adaleti sasmaz, cok dogru..
Bende kötü bir rüya görüp uyanmisim gibi varsayiyorum teekkür ederim,
yeni insanlarla tanisip güvenmeyi, hatta biraz olsun sevmeyi bende istiyorum,
ama artik sanki kimseyi sevemezmisim, isinamazmisim gibi geliyor
ben nasil evlencem diye düsünüyorum ?
Insallah allahim bana yardim eder,
bazen ömrümün sonuna kadar yanliz kalacakmisim gibi hissediyorum :50:

Bu erkekler artık midemi bulandırıyor....

Hayat senin canım, dilediğin gibi yaşa, bu gibi insanlar için üzülmeye değmez, bunu sen de biliyorsun, o yüzden assla üzülme..

sagol canim, zaten artik pek üzülmüyorum,
sadece aklima geliyor mesela, bana söyledigi neler yalandi acaba?
benden daha neler gizledi acaba diye düsünüyorum, ama artik bunuda düsünmek istemiyorum
öbür dünyada görcem hepsini, sorcam hesabini..
eger inancli olmasaydim, ahirete inanmasaydim, galiba kafayi yerdim..

Sanirim 1 ayi gecti simdi ayrilali,
dün gece saat 11 gibi gizli numara aradi ilk defa
ilk actigimda alo dedigimde, telasli gibi kapatti,
ardindan hemen birdaha arayip
birkac saniye sesimi dinleyip kapatti
acaba omu ? dedim, ilk o geldi aklima.. Sonra dedim yok ya o degildir, onun olmadigini düsünmek istiyorum

Bu aralar türkiyeden dönmesi lazimdi,
türkiyede yeni nisanlisiyla gezip tozmustur, o telasla mutlulukla ben aklima gelmemisimdir,
ama simdi buraya döndü, normal günlerine döndü, monoton hayatina döndü,
aklinami geldim naptim bilmiyorum,
belkide o degildir ya, hatta büyük ihtimalle o degildir. Aramaz o bence

Bu arada ben daha iyiyim,
artik pek aklima gelmiyor, tamam geliyor yine aklima ama cok degil,
artik neden diye sormuyorum kendime, bunu kendime yapmiyorum.
Ahirete biraktim sorgumu, cevaplarimi orda alcam, sabirla bekliyorum.
Artik daha iyiyim, yine güclüyüm,
hayatimi yasiyorum iste gün ne getirirse,
geziyorum felan :)
arada bi aglama krizi gelsede, cogu zaman iyiyim cok sükür..

Geciyor, hersey geciyor
ve unutulmayan hicbirsey yok..

işte ben bu yüzden uzaktan ilişkilere güvenemiyorum, çok geçmiş olsun canım ii ki de kurtulmuşsun ve "beddua etmiyorum,Allah a havale ediyorum" demen de çok ama çok olgun ve erdemli bi düşünce, alkışlıyorum seni... yoluna tabi ki başkalarına güvenerek devam et, güvenmeden olmaz ki, tanıyamazsın...

işte ben bu yüzden uzaktan ilişkilere güvenemiyorum, çok geçmiş olsun canım ii ki de kurtulmuşsun ve "beddua etmiyorum,Allah a havale ediyorum" demen de çok ama çok olgun ve erdemli bi düşünce, alkışlıyorum seni... yoluna tabi ki başkalarına güvenerek devam et, güvenmeden olmaz ki, tanıyamazsın...

sagol canim cok tesekkür ederim,
bu saatten sonra kime nasil güvenirim bilmiyorum ama bakalim zaman ne gösterecek,
Allaha biraktim kendimi tamamen, hayatimi gelecegimi, allaha biraktim o elbet yoluna koyar,
düsünmemeye ve planlamamaya calisiyorum.

Bu gece yine rüyamda gördüm,
hesap soruyordum, beni 1 sene aldattin diyordum, kandirdin diyordum,
tam hatirlamiyorum,
Artik görmek istemiyorum rüyamda yeter,
insallah birdaha görmem,
aklima getirmemeye calisiyorum, aklima gelince hemen baska seyler düsünüyorum..

bu saatten sonra kime nasil güvenirim bilmiyorum ama bakalim zaman ne gösterecek,
Allaha biraktim kendimi tamamen, hayatimi gelecegimi, allaha biraktim o elbet yoluna koyar,

tam hatirlamiyorum,
insallah birdaha görmem,

evet sıkıntılı bi dönem seni çok iyi anlıyorum kendini kişisel gelişime ya da çalışıyosan kariyere ver emin ol bu hırsla çok güzel işler başarıyosun...

kafasina gore daha iyisini bulurum belki diye senide cantada tutmus, daha iyisini buluncada sana veda etmis :34:

tam hatirlamiyorum,
insallah birdaha görmem,

yaşadığın hayal kırıklığıyla psikolojin bence sana bunu yaşatan rüyanda görmeler ...
içindekileri tam dökememekten kaynaklanıyor büyük ihtimalle. en büyük ceza bazen sessiz kalmaktır. onu umursamamaktır.
umursarsan senin için değerli olduğunu düşünür. Böyle düşünmeside zaten karakter yoksunu olan bir adamı iyice şımartır. Kendini kapatma sakın açıl arkadaşlarınla bol bol zaman geçir ve face koy fotoğraflarını. ve engeli kaldır. mutlu olduğnu görmek ona büyük darbe

kafasina gore daha iyisini bulurum belki diye senide cantada tutmus, daha iyisini buluncada sana veda etmis :34:

bastan beri öylemiydi bilmiyorum, ama annesinin uygun gördügüyle nisanlandigina neredeyse eminim..

yaşadığın hayal kırıklığıyla psikolojin bence sana bunu yaşatan rüyanda görmeler ...
içindekileri tam dökememekten kaynaklanıyor büyük ihtimalle. en büyük ceza bazen sessiz kalmaktır. onu umursamamaktır.
umursarsan senin için değerli olduğunu düşünür. Böyle düşünmeside zaten karakter yoksunu olan bir adamı iyice şımartır. Kendini kapatma sakın açıl arkadaşlarınla bol bol zaman geçir ve face koy fotoğraflarını. ve engeli kaldır. mutlu olduğnu görmek ona büyük darbe

bundan cok korkuyorum, engeli acmak istemiyorum,
resimleri görmek istemiyorum, sürekli faceye ismini yazip hergün yada her 2 günde bi bakmak istemiyorum
birbirinin resilmerinin altina kalp yaptiklarini görmek istemiyorum,
benimde resimlerimin altina yapardi o kalbi, simdi ona yapiyor,
bilmiyorum bunun iyi bir fikir oldugunu düsünmüyorum,
daha cok yaralanmak istemiyorum..

Aldatma lafi açılınca deli donmesinden belliymis zaten.
Yarasi olan gocunur ne de olsa.
uzulmemeye calisin çünkü böyle biri için üzülmek sadece size zarar verir.
Sinir oluyorum böylelerine

Back