Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim,ne olur üzülme diycem ama elde değil biliyorum.Hikayelerimizi çok benzettim.Çok büyük bir aşkla başlayıp,zaman içinde ilgisizleşmesi,ailelerin arasındaki uçurum gibi ayrıntılardan.Gerçekten çok canım yandı okurken.Ne yazarsak yazalım içindeki ateşe değemeyiz bile biliyorum.Ne kadar üzülme desek de üzüleceksin biliyorum.Ama geçecek,geçmek zorunda.Şükürler olsun ki bu beraberliğin kirli tarafı sen değilsin,şükürler olsun ki Allah'a dua edecek,içindeki yangını almasını dileyecek yüzün var.Ve şükürler olsun ki ilahi adalet var,tek bildiğim o kıza yazık olmuş.Sabırla bekle kardeşim...2 senelik bi sevgilim vardi, 1 ay önce felan ayrildik
Ikimizde almanyadayiz ama farkli sehirlerdeyiz, yinede görüsüyorduk tabi arada.
Ilk zamanlar cok ariyor cok soruyordu, cok ilgileniyordu benimle,
yanima geldiginde gitmek istemiyordu cok agliyordu kücük cocuk gibi,
hediyeler cikulatalar getirirdi bana,
herseyimle ilgilenirdi, cok yakindik onunla..
Sevildigimi hissediyordum, yani ben öyle sanmisim..
Ben cok seviyordum, hani gercekten ilk defa asik olmustum, cok asiktim ona.
Son birkac aydir yani 7-8 ay, soguk davranmaya basladi,
aramama ya sormamaya basladi, mesaj atmamaya basladi,
tamam dedim staj yapiyor göz yumdum,
sehir degistirdi yasadigi yere alistirmadi diye cektim göz yumdum,
sabrettim..
Dil döktüm yine sabrettim, sustum yine bekledim..
Kac kere ayrilmak istedim ama ASLA kabul etmedi,
kesinlikle ayrilmicaz dedi.
Bu sene mayista türkiyeye gittim ben annemle babamla,
oda gitti annesiyle 1 haftaligina, ev bakcaz arsa bakcaz, uygun olursa alcaz demisti,
megerse saniyorum kiz görmeye gitmisler :)
ve dedim ya biz 1 ay önce ayrildik diye, o gün ben ayrildim, adam yine ayrilmak istemedi benden, ayrilmicaz dedi
ama sonra nedense oda kabul etti
2 hafta önce türkiyede nisanlanmis..
Tesadüfen facebookta bakinirken, allah onu karsima cikardi
meger 1 senedir baska bir facebook adresi varmis,
Facebooka resim koymayi sevmiyorum diyen adam, nisanlisiyla resim koymus,
benim resimlerimin altina yaptigi kalplerden, onun resminin altina yapmis,
saniyorumki ankarada nisanlandi (ankarali kendisi)
O resmi ilk gördügümde basimdan asagi kaynar sular döküldü derler ya? Hayatimda hic öyle bir sok yasamamistim,
ben hic pisman olmamistimki ondan ayrildigima cünkü dogru karari verdigimi biliyordum.
evet onu cok seviyordum ama biz cok farkliydik ilerde mutlu olamazdik, aileler cok farkliydi vs vs.
Ama resmen 2 iliski bir anda yürüttü aldatti beni.
Beni aldatiyormusun sorusunun A sini sorsam deliren bir adamdi bu, ASLA KONDURMADIM !!! Aklimin ucuna bile gelmedi aldatacagi,
ama ikimizi bir idare etmis demekki,
Aylarca onunla tanismis konusmus ve 2 hafta öncede türkiyeye gidip isteyip söz yapmislar, öyle tahmin ediyorum.
Ona uzun bir mail yazdim ama tabiiki cevap yazmadi,
numarasinida zaten degistirdi.
Insanlar nasil bukadar oyuncu olabiliyor ? Ben sevildigime okadar emindimki, nasil bukadar iyi rol yapabildi ??
Madem okadar benden ayrilmak istemiyordu, ama baskasiyla görüsüyordu
nezaman ayrilacakti benden ??? Nisanlandigi günmü ? Dügün günümü ?? Nezaman ??
Bi görseniz nezaman ayrilik lafi etsem, hayir ben senden ayrilamam, ben sensiz yapamam diyordu, kesinlikle reddediyordu.
Zaten son zamanlarda cok ayrilmayi düsünüyordum, hatta ayrilmistim kendimce ama ona göre ayrilmamistik,
sadece facebookta konusuyorduk artik, onuda kestim yani en sonunda. Sonra oda kabul etti diye düsünüyorum cünkü o günden sonra beni birdaha ne aradi ne sordu, evet bu is bitti ama gidip 2 hafta sonra nasil nisanlanir bi insan baskasiyla ??
Nasil bir mide bu ???
Benim ona ettigim bir laf vardi, 2 senedir benden emin olamadin, ama simdi gidip 2 ayda baska bir kizla evlenirsen, iki elim yakanda olcak diye..
Icime dogmus gibi gitti aynisini yapti..
Ben beddua etmiyorum, etsem altindan kalkamiyacak biliyorum.
Rabbim havale ettim ben onu, allah büyük, elbet soracak hesabini, unutamasin !!
2 gündür de yine rüyamda sürekli onu görmeye basladim,
Allahima dua ediyorum ne olur artik unutayim!! Aklima gelmesin ya yok olsun öyle bir insan, hic olmamis olsun !!!!
Hatirlamiyayim hicbirseyi..
uzun oldu kusura bakmayin dökmek istedim icimi, aglamiyorum ben sadece yediremiyorum kendime, cok zoruma gitti cok..
belki de sizden ayrıldıktan 2 hafta sonra annesinin zoruyla nişanlanmıştır. yani görücü usulü.
yazınızı okudum, sizi aldattığından emin değilsiniz. sadece aldatmış diye tahmin yürütmüşsünüz.
ah canım yaa çok üzüldüm gerçekten güven kalmadı erkeklere aldatmak onlara göre bedava ya
insan kendi ilişkisi sorgulamıyo değil yani böyle şeyler okudukca benimde erkeklere olan güvenim gidiyor sanki
ALLAH bir daha yaşatmasın umarım seni kendinden bile çok sevecek bir eşin ve sevdiğin olur AMİN
![]()
belki de sizden ayrıldıktan 2 hafta sonra annesinin zoruyla nişanlanmıştır. yani görücü usulü.
yazınızı okudum, sizi aldattığından emin değilsiniz. sadece aldatmış diye tahmin yürütmüşsünüz.
Canım benim,ne olur üzülme diycem ama elde değil biliyorum.Hikayelerimizi çok benzettim.Çok büyük bir aşkla başlayıp,zaman içinde ilgisizleşmesi,ailelerin arasındaki uçurum gibi ayrıntılardan.Gerçekten çok canım yandı okurken.Ne yazarsak yazalım içindeki ateşe değemeyiz bile biliyorum.Ne kadar üzülme desek de üzüleceksin biliyorum.Ama geçecek,geçmek zorunda.Şükürler olsun ki bu beraberliğin kirli tarafı sen değilsin,şükürler olsun ki Allah'a dua edecek,içindeki yangını almasını dileyecek yüzün var.Ve şükürler olsun ki ilahi adalet var,tek bildiğim o kıza yazık olmuş.Sabırla bekle kardeşim...
canım üzülmekte haklısın ben olsam deli olurdum ama gerçektende şükret hatta kurtuldun diye adaklar ada
sende demişsin diğer oğlunuda annesi ayırdı gitti kendine saf gelin aldı diye
demekki oğullarıda analarının sözünden çıkmayan aciz kişilikler demekki evlenseydin kaynanandan çok çekecektin tekrar şükret
asıl ben o kıza acıdım evleneceği adam kişiliksiz yalkancı bide üstüne kaynanası çok çektirecek
kadın Türkiyeden kız getirtiyorki istediği gibi kızı kullansınlar ezsinler garibiminde sesi çıkamazsın
canım kadın tabi seni istemez sen Almanayda doğmuşsun herşeyi biliyorsun ailen yanında seni kullanamazlar ezemezlerki
bir süre sonra unutmaya başlarsın hatta aklına bile gelmez
o pislikte ettiğini bulur
nişanlısı sizi biliyo mu ki facete engellemiş
hayir sanmam onu exim yapmistir,
yani kizin facesine girip disardan mesaj gelmesine engellemistir
yada kiza demistir, mesajlari engelle diye
yani birtek benden degil
kimseden mesaj gitmiyor kiza
farklı şehirlerde olunca idare etmesi kolay olmuştur tabii
benim merak ettiğim neden hala rüyalarına giriyor unutmadığın için aşktan falan mı
yoksa nasıl kandım diye yaşadığın şoktanmı:26:
annesinin zoruyla olup olmaması önemli değilki normalde face resim koymayan adam nişanlısıyla resmini koymuş, onuda annesi koymamıştır herhalde, bence herşey ortada
valla benim sana tavsiyem sık görüşebileceğin aynı şehirde olduğunuz biriyle ilişki kurman bence aynı şehirde olsaydınız anlardın ya da hissederdin
inanki soktan giriyor
dün girdi rüyama mesela,
bana oturmus hala ask sözleri söylüyordu, ask dolu gözlerle bakiyordu,
bende bitane tokat attim ona
sen benim mailimi okumadinmi dedim ?? yoo dedi okumadim.
herseyden haberim var, 1 senedir kandiriyorsun aldatttin beni dedim ya,
yüzünü yere egdi, sustu,
ben bir tokat daha attim sonra ona ama,
tokatlari bile okadar yumusak attimki cani yanmasin diye
nasil bisey bilmiyorum ama ciksin gitsin rüyalarimdan, aklimdan ciksin gitsin..
zaten birdaha kimseyle uzaktan felan yan dönüp bakmam bile
aylardir yanima gelmiyordu, niye gelmiyorsun dedigimde,
kalbim git gör diyor ama mantigim gitme diyor, dedi..
ben kac kere resti cekip ayrilmak istedim ama o hic istemedi offfffff nasil birsey bu yaa,
madem baskasiyla evlenceksin niye birakmiyorsun beni dimi ??? yani mantigim almiyor,
bir sorun allah askina eslerinize,
nasil bir mantiktir bu? niye böyle yapar bir erkek?
İçim acıdı...
Nasıl hissetmişsin de ayrılmışsın...
Rabbim ne büyük ki seni böyle bir adamdan kurtarmış..
Kalk bence bir şükür namazı kıl,çok ciddiyim inan..
Ben zaten biliyorum, allah beni kurtardi,
inanin babamin annemin dualari
benim ettigim dualar kabul oldu biliyorum.
Allaha hep dua ettim hayirli degilse def et onu basimdan, diye
Allah bana o gücü verdi ve en son resti cektim attim.
Kurtuldugumu biliyorum, allahima cok sükür ediyorum.
Ama iste aldatildigimi sonradan ögrenince o cok koydu, cünkü hiccccc ummazdim
Annemle babamda cok üzüldü, beni teselli ettiler,
annem birdaha sevmek yok diyor :)
babamda vay esolesek demek seni kandirmis mi diyor,
anneme demiski üzülmesin ben ona dört dörtlük damat bulcam :))