Yasadiklarina cok üzüldüm.Hemen hemen ayni yastayiz, neler hissettigini tahmin etmek hicte zor degil.
Iyi kötü 2 sene bir beraberlik yürütmüssünüz, evlilik ve mutlulukla sonlanmamis olsa bile bu sekilde bitmesi aci, üzücü...
Senin bu noktadan sonra sadece zaman ihtiyacin var,zaman, zaman ve tekrar zaman diyorum sadece.
Sana bircok arkadasin söylediginin aksine sadece bir tavsiyede bulunacagim:LÜTFEN ama LÜTFEN eski erkek arkadasinin nisanlisina mesaj atma, muhatap olma. O kizin mutlulugu senin sorumlulugunda degil, sen bu saatten sonra SADE ve SADECE kendi huzurunu düsünmek zorundasin cünkü sundan emin ol: o kiza karsi atacagin bütün iyi niyetli adimlar ters tepecekdir, kendini "kiskanc ve cirkef eski sevgili" konumuna düsürmekten baska hic bir ise yaramayacaktir o girisimler. Düsünsene, kiz nisanlandigina göre o cocukta gönlü var. E kadinlarin asik oldugunda gözlerinin kör oldugunu, sözde mutluluklarini tehlikeye atabilecek gerceklere karsi dahi kendilerini kapattiklarini söylememe gerek yok sanirim. Bu durumda "terkedilmeyi" (kim bilir oglan ona ne anlatmistir) yediremeyen eski kiz arkadasa degil, kendisini su an icin bulutlarin üzerine tasiyan nisanlisina inanacaktir, kim olsa aynisini yapar! Herseye ragmen ben dogrulari söylemekle mükellefim, ister inanir ister inanmaz, benim vijdanim rahat olsun diyorsan senin bilecegin is.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Sagol canim,
ben zaten o kizla yada eximle muhattap olmiyacam, istesemde olamam zaten ama istemiyorumda.
seninde dedigin gibi o kiz bana zaten inanmaz,
exim öyle iyi inandirirki onu, cünkü o mükemmel bir oyuncu,
Allah hayirlisini versin bundan sonra ne diyim, beni ilgilendirmiyor artik o sahis